Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Niugi tiek čia grožių pabėrėt per vakar vakarą wub.gif Turbūt net nereikia vardint, apie kuriuos grožius aš čia kalbu mirksiukas.gif Lachese, Ingusia31 - tikrai labai labai dailūs darbai.... bet labiausiai man įstrigo padažinė wub.gif Jau kai savus namus turėsiu ir savo servizus, tai būtinai kažką panašaus pasigaminsiu blush2.gif

Dar norėjau paklausti, kur to šilkinio popieriaus galima būtų nusipirkti i kiek jis maždaug kainuoja? Nes kaip tik planavau gaminti kvietimus, tai galvoju, kad turėtų toks popierius tikti dekorui g.gif O kaip jo storis? Dekupažui, kaip matau, tinkamas... o plonesnis jis už ryžinį ar storesnis?
Atsakyti
Na štai ir aš noriu parodyti savo pirmuosius darbelius biggrin.gif
user posted image
user posted image

Ir dar viena dėžutė
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
kristi13, labai labai dailūs, tvarkingi ir kruopščiai atlikti darbeliai wub.gif Jei čia patys pirmieji, tai kokie vėlesni bus??? thumbup.gif
Atsakyti
Kristi13,

labai gražūs, tvarkingi darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Oho koks grožis thumbup.gif Nieko sau pirmieji darbeliai, aš jau n-tąjį darau bet kaip rukšlėjasi taip raukšlėjasi man jie biggrin.gif
Atsakyti
kristi13- GRAŽUTĖLAIČIAI wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2008 06 14, 15:23)
Oho koks grožis  thumbup.gif Nieko sau pirmieji darbeliai, aš jau n-tąjį darau bet kaip rukšlėjasi taip raukšlėjasi man jie biggrin.gif

Manau, kad kristi13 ne su servetėlėm čia darė mirksiukas.gif Ar aš teisi?
Atsakyti
Kristi13, darbukai labai simpatiški wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 14 birželio 2008 - 14:39
aurelija ma grazi tavo dezute bigsmile.gif
Ingusia 31 idomi dezute wub.gif Gal galetum placiau papasakoti apie silkini popieriu...Kur Vilnijue galima rasti?Aciu smile.gif
Lachese tavo darbai ...na as tiesiog be zodziu biggrin.gif
kristi13 labai tvarkingai padaryti pirmi darbai thumbup.gif ,o dezute su feja tiesiog nuostabi... wub.gif
Atsakyti
kristi13, puikūs darbeliai...išmoningai sendinta subtili gėlėtoji, ir fėjos pasaulis nepakartojamas...Neįtikėtina...pirmieji darbai g.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Visoms, visoms norėčiau padėkoti už pagyras. Tiesiog norisi toliau ką nors sumeistrauti ax.gif
QUOTE(justess22 @ 2008 06 14, 15:34)
Manau, kad kristi13 ne su servetėlėm čia darė mirksiukas.gif Ar aš teisi?

Tu teisi kaip naujokė pasirinkau ryžinį ir velo popierius, nes jie stipresni.
Atsakyti
hmm..galvoju savo stala daryti juoda,su orandziniais motyvais. Kazi, kaip su tuo sadolin anticque, gautisi skeldejimas, jei pirmas sluoksnis butu ryskiai orandzinis,o ant virsaus juodas? g.gif ar butinai apatinis turi but tamsesnis?;/
Atsakyti