Niugi tiek čia grožių pabėrėt per vakar vakarą Turbūt net nereikia vardint, apie kuriuos grožius aš čia kalbu Lachese, Ingusia31 - tikrai labai labai dailūs darbai.... bet labiausiai man įstrigo padažinė Jau kai savus namus turėsiu ir savo servizus, tai būtinai kažką panašaus pasigaminsiu
Dar norėjau paklausti, kur to šilkinio popieriaus galima būtų nusipirkti i kiek jis maždaug kainuoja? Nes kaip tik planavau gaminti kvietimus, tai galvoju, kad turėtų toks popierius tikti dekorui O kaip jo storis? Dekupažui, kaip matau, tinkamas... o plonesnis jis už ryžinį ar storesnis?
Na štai ir aš noriu parodyti savo pirmuosius darbelius
Ir dar viena dėžutė
Ir dar viena dėžutė
kristi13, labai labai dailūs, tvarkingi ir kruopščiai atlikti darbeliai Jei čia patys pirmieji, tai kokie vėlesni bus???
Kristi13,
labai gražūs, tvarkingi darbeliai
labai gražūs, tvarkingi darbeliai
Oho koks grožis Nieko sau pirmieji darbeliai, aš jau n-tąjį darau bet kaip rukšlėjasi taip raukšlėjasi man jie
kristi13- GRAŽUTĖLAIČIAI
QUOTE(DarkMind @ 2008 06 14, 15:23)
Oho koks grožis Nieko sau pirmieji darbeliai, aš jau n-tąjį darau bet kaip rukšlėjasi taip raukšlėjasi man jie
Manau, kad kristi13 ne su servetėlėm čia darė Ar aš teisi?
Kristi13, darbukai labai simpatiški
aurelija ma grazi tavo dezute
Ingusia 31 idomi dezute Gal galetum placiau papasakoti apie silkini popieriu...Kur Vilnijue galima rasti?Aciu
Lachese tavo darbai ...na as tiesiog be zodziu
kristi13 labai tvarkingai padaryti pirmi darbai ,o dezute su feja tiesiog nuostabi...
Ingusia 31 idomi dezute Gal galetum placiau papasakoti apie silkini popieriu...Kur Vilnijue galima rasti?Aciu
Lachese tavo darbai ...na as tiesiog be zodziu
kristi13 labai tvarkingai padaryti pirmi darbai ,o dezute su feja tiesiog nuostabi...
kristi13, puikūs darbeliai...išmoningai sendinta subtili gėlėtoji, ir fėjos pasaulis nepakartojamas...Neįtikėtina...pirmieji darbai
Visoms, visoms norėčiau padėkoti už pagyras. Tiesiog norisi toliau ką nors sumeistrauti
Tu teisi kaip naujokė pasirinkau ryžinį ir velo popierius, nes jie stipresni.
QUOTE(justess22 @ 2008 06 14, 15:34)
Manau, kad kristi13 ne su servetėlėm čia darė Ar aš teisi?
Tu teisi kaip naujokė pasirinkau ryžinį ir velo popierius, nes jie stipresni.