Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Lachesė @ 2008 06 14, 07:11)
LAb ryt smile.gif gal kas prisimena,kai klausinėjau apie purškiamus akrilinius dažus,tai radau, prisipirkau ir jie netinka dirbti su vienkomponenčiu ir smirda acetonu.Ačiū,kad pastabėjai darbus.

Labukas smile.gif , aš dar "nepastebėjau", nes vis dar be žado doh.gif
Žiūriu žiūriu ir vis nerandu žodžių, o dar įvertinant tai, kad foto ne viską perteikia...
Su "zosine" viskas aišku mirksiukas.gif , o švelnus frezijų glėbys, jauki užrašinė, subtili pakaba su veidrodėliu, na, ir...širdžių ugnies serijoje vidurinės širdelės skilinėjimas - na, kaip čia taip jį surikiuot? mirksiukas.gif
Kalbant apie akrilinius dažus...rodos, jie turėtų būti vandens pagrindu, o vis netikėtumų visokių...tarsi nitro...kaip ten su jais yra, neaišku...
Dėkui, Lachese, nuostabūs darbai wub.gif

Atsakyti
aš mažai miegojus, tai nesupratau apie kokią nuorodą klausi blush2.gif kokį popierių sendinau?

kraklius iš principo tinka bet koks, bet aš dariau su šituo ,

DOME, aš pas tave padariau servetėlių užsakymą,ar gavai až?
Atsakyti
Lachese, man labai patiko padazine, tikrai labai labai grazi. Degtuku dezeliu komplektas - irgi fainas.
Ingusios dezele - superine.
Atsakyti
aš irgi sėdėjau ir nesupratau,kaip gali akrilas mirdėti acetonu, bet akriliniai dažai yra gan tiršti ir aš kai purškiau su kompresoriumi juos skiedžiau. tai galvoju,kad acetonas yra skiediklis ( acetonas ne nitro, jis lyg ir alkoholinis ) jeigu nusikalbėjau,atleiskite. ir tie dažai nusiplauna su vandeniu. Bet su kraklium nereaguoja.....

Ačiū ,Bite , Arbatėle rolleyes.gif
Atsakyti

DOME, aš pas tave padariau servetėlių užsakymą,ar gavai až?
[/quote]

Kaip tycia tokio kraklio neturiu... biggrin.gif
O del uzsakymo, tai perziuresiu tik rytoj, nes neprieinu prie savo serveteliu.
Atsakyti
tai gerai,kad bent gavai smile.gif

o kokio poperiaus sendinimą turėjai omenyje ????????
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 13, 23:35)
ir galui mano naujas pomėgis, kurti kolekcijas

Lachese, na tos Tavo kolekcijos....mmm.... Taip gražu. Jau kam negaliu atsispirti tai rinkinukams. Nesvarbu ar ką darau, ar perku - pirmenybė rinkinukams/kolekcijoms.
Mmmm......Profesionalė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 14 birželio 2008 - 08:57
Na negaliu,taip grazu cia viskas,kad net silpna darosi karsta.gif Saunuoles good.gif
Vaziuoju suni skiepyt,vaikus mociutei paliksiu ir per parduotuves yahoo.gif ,gal kokia minti pagausiu,gal ka darbeliams isigysiu wink.gif
Grazaus,turiningo ir kurybingo jums visoms savaitgalio tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif
bye1.gif
Atsakyti
As apie ta popieriu kur prie lentutes pridetas... pasendintas toks...
Atsakyti
Dome ant dezutes viskas atspausdinta ant silkinio poperiaus rasaliniu spausdintuvu ir paveiksliukas ir geliu remelis. Aciu visoms kas pastebejo mano "Miegancia grazuole" smile.gif. O kraklius toks yra tik Senasnaujas ir jis man labai patinka net step2 yra tirstas ir padengus storiau isgaunami crakliski tik dideli suskilimai o stamperijos skystas step2 ir suskilimai smulkesni kaip ant mano "Miegancios grazuoles" vat ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 14 birželio 2008 - 10:25

QUOTE(Domė @ 2008 06 14, 09:10)
As apie ta popieriu kur prie lentutes pridetas... pasendintas toks...

Domė, jei teisingai supratau, Lachesė štai čia apie tai:
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 13, 22:35)
Sendinta laku.

Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 12, 21:59)
Faina...Jau įsivaizduoju kokį mulatą prie tokios mandolinos... rolleyes.gif uch... Mano dukterėčia gitarą seną irgi padekupažino, tai labai smagiai ant sienos žiūrisi. smile.gif
Tik va pagal mane, šitos nuotraukų kompozicijos foną padaryk kiek ramesnį, kažkaip konkuruoja.... mirksiukas.gif

ačiū. jau nebekeisiu nieko, nes ji vistiek lieka man... wub.gif

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 06 13, 09:16)
grazi mandolina, gyvesne tokia, ir iskarto iskirtine  mirksiukas.gif

Dėkui cool.gif
Atsakyti