white tea , labai gražu
Spalvos, motyvas, šešėliavimas...viskas labai labai
white tea daili dėžutė
gal kas nors turite parduoti kelias servetėles su levandomis ,kur pavaizduoti vazoniukai,butelaičiai su levandų kvapu, provanc užrašai ir atskiros šakelės. Būčiau dėkinga !!!!
tikiuosi,kad dome tures
tikiuosi,kad dome tures
White tea, tikrai daili dėželė, tie iškilumai labai įdomiai atrodo
White tea vau koks gražus penalas- dėžutė. Kaip man tokios spalvos patinka Ir tie iškilumai labai pagyvina ir praturtina
Arbatele, nuostabus darbelis
Oi, mergaitės, Mažiausia, IF..., ~ellla~, ItaBita, ačiū labai.
Darbelis visai paprastas, bet malonu, kad atkreipėt dėmesį.
Darbelis visai paprastas, bet malonu, kad atkreipėt dėmesį.
Dekupažinta mandolina:
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 12, 01:08)
gal kas nors turite parduoti kelias servetėles su levandomis ,kur pavaizduoti vazoniukai,butelaičiai su levandų kvapu, provanc užrašai ir atskiros šakelės. Būčiau dėkinga !!!!
tikiuosi,kad dome tures
tikiuosi,kad dome tures
Jau zinau apie ka tu
QUOTE(Gegytė @ 2008 06 12, 17:28)
Dekupažinta mandolina:
Faina...Jau įsivaizduoju kokį mulatą prie tokios mandolinos... uch... Mano dukterėčia gitarą seną irgi padekupažino, tai labai smagiai ant sienos žiūrisi.
Tik va pagal mane, šitos nuotraukų kompozicijos foną padaryk kiek ramesnį, kažkaip konkuruoja....
Papildyta:
IF... O ten tavo tas blogiuks apie dekupažą? Superinė informacija. Ačiū
grazi mandolina, gyvesne tokia, ir iskarto iskirtine
mergaites daba su klausimuku, niugi nulakavau as pavirsiu su purskiamu ir kas per ciudai nugi per nakti nenudziuvo, o ka daba daryti , visada lakuodavau ir viskas gerai budavo, nu jau plauti tai kaip ir nenoriu, gal dar palaukti, gal nudzius, bet dar tokio navaroto nebuvo, kad lakas paprastas purskiamas nenudziutu, gal vistiek ant virsaus uzlakuoti su paprastais akriliniais, gal nudzius
mergaites daba su klausimuku, niugi nulakavau as pavirsiu su purskiamu ir kas per ciudai nugi per nakti nenudziuvo, o ka daba daryti , visada lakuodavau ir viskas gerai budavo, nu jau plauti tai kaip ir nenoriu, gal dar palaukti, gal nudzius, bet dar tokio navaroto nebuvo, kad lakas paprastas purskiamas nenudziutu, gal vistiek ant virsaus uzlakuoti su paprastais akriliniais, gal nudzius