Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Gabii__ @ 2008 06 10, 23:44)
kodel neisdeginsi...as kuriuos deginau,tai visos pakabos buvo padengtos nepermatomu sluoksniu dazu...gaunasi...tik veliasi labai...bet nubraukai nuo degintuvo dazus ir vel... biggrin.gif

Aha, kvapelis irgi veliasi tongue.gif , o ir aparatuko lengvai gaila... cia jau manau reiketu rinktis viena "blogybe " is dvieju - arba degini arba dazai drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu gal...bet vardui...ai...:)man ant pakabu patinka dazytu...o kvapas...as siaip tokia nenormali, tai man tokie kvapai patinka visai... biggrin.gif
Atsakyti
Visiskai nesiginciju 4u.gif , visos turi savo technika ir daro taip kaip jom smagu ir grazu. Valio draugai thumbup.gif thumbup.gif

P.S. gal ir man su tuo kvapeliu reiks pabandyt susidraugaut ax.gif
Atsakyti
oi jokio cia ginco... mirksiukas.gif bet prie kvapo sunku priprast...pas mane namiskiai duris is kitos puses uzsidaro...:)net katinas iseina...:)cia as nenormali bandau ikvepti visus kvapus...kurie paprastai turetu nepatikti...smile.gif
Atsakyti
Sveikos, skaičiau čia, skaičiau ir užsikrėčiau dekupažu. Šiandien nuvariau apsiprekint, ir išleidau per 200lt doh.gif Dabar teks kažką aukoti smile.gif
Buvau ir Artmanijoj, ir Senukuose. Senukuose pasičiupau konsultantę, tai man, neišmanėlei, viską surodė ir susakė. Bet labai jau šypsojos biggrin.gif O Artmanijoj kiek servetėlių blink.gif Net akys apraibo rolleyes.gif
Tai va, mano pirmasis darbelis jau pakeliui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 06 11, 00:30)
oi jokio cia ginco... mirksiukas.gif  bet prie kvapo sunku priprast...pas mane namiskiai duris is kitos puses uzsidaro...:)net katinas iseina...:)cia as nenormali bandau ikvepti visus kvapus...kurie paprastai turetu nepatikti...smile.gif

lotuliukas.gif cia turbut visu rankdarbeliu namiskiam nelengva doh.gif , tai lakai, tai smirdukai visokie, tai pilni namai serveteliu draiskalu ir teptuku pilni kampai primerktu, o kur dar karoliukai, kabliukai ir nepabaigti darbai... jiems ne tik kad su mum gyvent kancia- jiems, net kvepuot namuose negalima lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jakata @ 2008 06 10, 23:48)
lotuliukas.gif  cia turbut visu rankdarbeliu namiskiam nelengva doh.gif , tai lakai, tai smirdukai visokie, tai pilni namai serveteliu draiskalu ir teptuku pilni kampai primerktu, o kur dar karoliukai, kabliukai ir nepabaigti darbai... jiems ne tik kad su mum gyvent kancia- jiems, net kvepuot namuose negalima  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Oi, jo...čia tai pritariu good.gif good.gif good.gif Kiekvieną rytą pasikloju lovą ir iškart apkraunu visokiais popieriais, medžiagom, fotikais ir pan. o vyras vakare viską nuimdamas sako: "oi, greičiau jau pastatykim tau dirbtuves..." Ir aš jam pritariu doh.gif
Jau taip atsibodo viskas vienoje kruvoje, tai jau ant žiemos turbūt pakišim dirbtuves po stogu... va tada pagyvensiu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Ir dar nesuprantu vieno dalyko: KADA JŪS VISOS SPĖJAT DARYTI TUOS DARBUS????
Aš ir vaikų dar neturiu, ir studijuot pagaliau baigiau, bet laisvo laiko rankdarbiams savo malonumui daryti nesurandu..... doh.gif
JŪS PAVAROT thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif first.gif
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2008 06 11, 00:43)
Sveikos, skaičiau čia, skaičiau ir užsikrėčiau dekupažu. Šiandien nuvariau apsiprekint, ir išleidau per 200lt  doh.gif  Dabar teks kažką aukoti  smile.gif
Buvau ir Artmanijoj, ir Senukuose. Senukuose pasičiupau konsultantę, tai man, neišmanėlei, viską surodė ir susakė. Bet labai jau šypsojos  biggrin.gif O Artmanijoj kiek servetėlių  blink.gif  Net akys apraibo  rolleyes.gif
Tai va, mano pirmasis darbelis jau pakeliui  ax.gif

Ir cia dar tik pradzia. Mano pirmas apsipirkimas buvo 300 Lt, o dabar kas savaite isleidziu tiek, kad galeciau po tikrai geru batu pora nusipirkti. lotuliukas.gif

QUOTE(relija @ 2008 06 11, 02:04)
Oi, jo...čia tai pritariu good.gif  good.gif  good.gif Kiekvieną rytą pasikloju lovą ir iškart apkraunu visokiais popieriais, medžiagom, fotikais ir pan. o vyras vakare viską nuimdamas sako: "oi, greičiau jau pastatykim tau dirbtuves..." Ir aš jam pritariu doh.gif
Jau taip atsibodo viskas vienoje kruvoje, tai jau ant žiemos turbūt pakišim dirbtuves po stogu... va tada pagyvensiu drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Ir dar nesuprantu vieno dalyko: KADA JŪS VISOS SPĖJAT DARYTI TUOS DARBUS????
Aš ir vaikų dar neturiu, ir studijuot pagaliau baigiau, bet laisvo laiko rankdarbiams savo malonumui daryti nesurandu..... doh.gif
JŪS PAVAROT thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  first.gif

Mes su Juste kazkada ir kalbejome apie tai.
Turbut kai jau susilauki vaiku, tai laika geriau organizuotis ismoksti.
Nes as lygiai taip pat, kai dar neturejau, tai ir neiko nespedavau. O dabar ir knyga viena i savaite perkskaitau, ir siuvineju, ir dekupazinu, ir nemazai laiko praleidziu prie kompo, o ka jau klabeti apie namu ruosos darbus ir dar tai kad vaikas i darzeli neina, o dar ir kitas pilvelyje.
Tiesa, norejau paklausti ar siuo metu besilaukianciu yra ir uzsiimanciu dekupazu. As tai dirbu ir su bekvapiais lakais ir dazias, bet vyras mane sake pakars jei vaikeliui kazkas nutiks. Tai as jau biski bijoti pradejau.
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2008 06 11, 07:04)
Turbut kai jau susilauki  vaiku, tai laika geriau  organizuotis ismoksti.
Nes as lygiai taip pat, kai dar neturejau, tai ir neiko nespedavau. O dabar ir knyga viena i savaite perkskaitau, ir siuvineju, ir dekupazinu, ir nemazai laiko praleidziu prie kompo, o ka jau klabeti apie namu ruosos darbus ir dar tai kad vaikas i darzeli neina, o dar ir kitas pilvelyje.

Supratau, tai ką reiks įsitaisyti vaikutį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sėkmės tau Domė su šeimynėle ir darbeliais thumbup.gif
P.s. Knygas dar ir aš spėju skaityti book.gif happy.gif
Atsakyti
ačiū už komentarus lagamino adresu.
Atsakyti
Nedidelė dėželė (panaši į penalą).
user posted image
o čia darbinis variantas, kur matosi visi iškilimai, 3D smile.gif
user posted image
Atsakyti
white tea graziai cia tu, o dar tas 3D tai thumbup.gif ploja.gif
Atsakyti