Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

As ne y tema lengvai - parodysiu ka pridirbau blush2.gif , tik uz nuotrauku kokybe atsiprasau doh.gif rolleyes.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jakata: 10 birželio 2008 - 18:51
as vis noriu paklausti pas ka nors, tai paklausiu pas Jakata - kaip vardus uzrasai ant pakabu? ax.gif
labai grazios pakabos thumbup.gif as siandien prisidaziau kruva pakabu baltai, ryt bandysiu kazka klijuot rolleyes.gif
Atsakyti
nu man tai ta mano vardu pavadinta pakaba thumbup.gif , o jeigu rimtai tai labai tu cia i tema su savo darbeliais, labai mielos pakabeles bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Jakata, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Na ir pakarpei toms didelėms pakaboms rolleyes.gif
Atsakyti
Gražios pakabos, kaip ir visi naujoj temoj esantys darbai, kol aptikau naują temą, tai patikusių darbų autorius išvardinti nėra šansų mirksiukas.gif, bet kam vardinti, tikrai visi visi šaunūs darbai...
Ir žaviuosi, kai matau tokius smulkius motyvus iškirptus, nes pati įnikau plėšyti...ir jei servetėlė šviesaus medžio spalvos fono, plėšau ir - tiesiai ant medžio...
Šaunuolės...Reiks pakarpyt, taip gražu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 10 birželio 2008 - 19:38
o as kazkaip nepagalvojau, kad galiu plesyt, viska taip saziningai karpau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu aš ir visad karpau blink.gif - gi jei nešešėliuoji matosi kontūrai, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2008 06 10, 20:32)
Nu aš ir visad karpau  blink.gif  - gi jei nešešėliuoji matosi kontūrai, ar ne?

Tai labai priklauso nuo servetėlės ir dekoruojamo objekto fono spalvos...
Be to, juk baltoji servetėlės dalis persišviečia ir pasidaro dekoruojamo daikto spalvos...Kiekvienu atveju žiūriu, kas ir kaip, ir karpymo vengiu ne iš tingumo ( patinka, tarsi gera meditacija), tačiau kai motyvas ypač smulkus ir fonai tai leidžia, plėšau. Arba kai daiktas dažytas, po to pritapoma, šešėliuojama, tai kokia prasmė karpyti? Tik dar labiau matosi iškilus motyvo kontūras...
Na, turbūt kievienai - savi metodai...Ir tai labai gerai.
Daugeliui patinka sluoksnius dengti pirštais, pabandžiau, - visai nepatiko, neišeina lygiai...o paimu teptukėlį, švelniai, lygiai, smagiai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 06 10, 22:03)
Tai labai priklauso nuo servetėlės ir dekoruojamo objekto fono spalvos...
Be to, juk baltoji servetėlės dalis persišviečia ir pasidaro dekoruojamo daikto spalvos...Kiekvienu atveju žiūriu, kas ir kaip, ir karpymo vengiu ne iš tingumo ( patinka, tarsi gera meditacija), tačiau kai motyvas ypač smulkus ir fonai tai leidžia, plėšau. Arba kai daiktas dažytas, po to pritapoma, šešėliuojama, tai kokia  prasmė karpyti? Tik dar labiau matosi iškilus motyvo  kontūras...
Na, turbūt kievienai - savi metodai...Ir tai labai gerai.
Daugeliui patinka sluoksnius dengti pirštais, pabandžiau, - visai nepatiko, neišeina lygiai...o paimu teptukėlį, švelniai, lygiai, smagiai... unsure.gif

O man asmeniškai yra skirtumas...jei likęs koks 0,5cm aplink motyvą išplėšytas fonas, tai šešėliuojant reikia arba labai dažų nepagailėt, arba matysis, kur servetėlė baigiasi...na, čia bent jau iš mano patirties blush2.gif Kitoms gal kitaip mirksiukas.gif

O jei jau iškilus kontūras matosi, tai tikrai per mažai lakuota mirksiukas.gif Jei normaliai lako sluoksnių yra ir dar su švitriniu padirbėta tarp lakavimų, tai karpyto motyvo kontūras akyčių paprastai nebado ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras blush2.gif
o pakarpyt ir klijuot, tai tikrai reikejo kantrybes... supratau ,kad labai daug negraziu zodziu moku lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif

"as vis noriu paklausti pas ka nors, tai paklausiu pas Jakata - kaip vardus uzrasai ant pakabu?
labai grazios pakabos as siandien prisidaziau kruva pakabu baltai, ryt bandysiu kazka klijuot "

Bulbul, as tuos vardus deginu... ant dazytu pakabu neisdeginsi. Nebent dazytum taip, kad medzio faktura matytusi kiaurai, na vos ne akvarele biggrin.gif
Atsakyti
kodel neisdeginsi...as kuriuos deginau,tai visos pakabos buvo padengtos nepermatomu sluoksniu dazu...gaunasi...tik veliasi labai...bet nubraukai nuo degintuvo dazus ir vel... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 10, 21:12)
O man asmeniškai yra skirtumas...jei likęs koks 0,5cm aplink motyvą išplėšytas fonas, tai šešėliuojant reikia arba labai dažų nepagailėt, arba matysis, kur servetėlė baigiasi...na, čia bent jau iš mano patirties blush2.gif Kitoms gal kitaip mirksiukas.gif

O jei jau iškilus kontūras matosi, tai tikrai per mažai lakuota mirksiukas.gif Jei normaliai lako sluoksnių yra ir dar su švitriniu padirbėta tarp lakavimų, tai karpyto motyvo kontūras akyčių paprastai nebado ax.gif  mirksiukas.gif

Visiškai pritariu, tačiau yra niuansai ir šešėliuojant, ir visai neslepiant...
O apie kontūro iškilumą kalbėjau, turėdama galvoje nebaigtą darbą arba, kitaip sakant, plėšymo atveju kontūro užlakavimo užduotis palengvėja.

Atsakyti