Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 06 09, 22:27)
matau kad dvi servetėlės, man įdomu, ar natos gabalais klijuotos, ar vientisa  ax.gif

Gabalais. Įsikišau, nes autorės nėra, o Ievai Pievai labai įdomu rolleyes.gif
Atsakyti
Dacor jau paskutinis darbelis tiesiog svieciantis, net nemoku kitaip apibudinti good.gif
~ella~ elos dezutes tai wub.gif ypac ta atsinaujinusi thumbup.gif
white tea dar syki pagirsiu jau zirniukas wub.gif ir pakabeles
Lachesė cimodanas mirksiukas.gif
IF... o jau puodyne tavoji wub.gif
Ieva-Pieva dezute irgi tokia tvarkinguoliska wub.gif
Džiuga+ thumbup.gif
Atsakyti
[quote=aurelija_ma,2008 06 09, 22:43]
Dacor jau paskutinis darbelis tiesiog svieciantis, net nemoku kitaip

Aciu.Pirmas blynas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bulbul @ 2008 06 09, 21:53)
klausykit, gal kas galit atsakyti  ax.gif
nusipirkau Crackle Sottile, padariau pora darbeliu ir matau kad to lako liko dar gal tik vienam darbui  doh.gif  dabar paziurejau, kad yra dar dvikomponentis Antika, jo daugiau ir kaina mazesne, tai gal tos Antikos geriau nusipirkt? o gal siaip galit ka rekomenduot, kad taip greit neissinaudotu?

Skirtumai tarp antik ir sottile:
1. kaina
2. kiekis
3. sutrūkimai LABAI skirtingi

Taigi, žiūrint kokio efekto tu sieki... O kad brangus malonumas tas sendinimas, tai čia gi visos tą žino lotuliukas.gif Bet susitaiko su šiuo faktu arba tiesiog daro darbelius be sendinimo (kai kuriems darbams jo visiškai nereikia) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2008 06 09, 22:35)
Gabalais. Įsikišau, nes autorės nėra, o Ievai Pievai labai įdomu  rolleyes.gif

Ačiū smile.gif Jei tiksliau, šonuose natos per visą (ir kairiam užklijuota gėlė ant viršaus, prieš tai baltais dažais išbalinant tą vietą), o vat apačioje/viršuje smulkiais gabalėliais

QUOTE(justess22 @ 2008 06 09, 22:58)
Skirtumai tarp antik ir sottile:
1. kaina
2. kiekis
3. sutrūkimai LABAI skirtingi

Taigi, žiūrint kokio efekto tu sieki... O kad brangus malonumas tas sendinimas, tai čia gi visos tą žino lotuliukas.gif Bet susitaiko su šiuo faktu arba tiesiog daro darbelius be sendinimo (kai kuriems darbams jo visiškai nereikia) 4u.gif

O be to nebūtina sendint visą daiktą, galima tik nedideliais ploteliais.
O šiaip su antika, gal kiek paprasčiau dirbti, greit džiūna, įtrinimui naudojami akriliniai dažai, o ir kaina mažesnė rolleyes.gif Ir dar, labai gražiai galima dekoruoti stiklą su juo - labai stambūs ir gražūs įtrūkimai thumbup.gif

Dacor lėkščių grožis wub.gif Ryžinės servetėlės tiesiog sutvertos stiklo dekoravimui smile.gif Labai gražu!
Atsakyti
Į paveiklėlių ir nuotraukų lobyną

Lyg ir nebuvo tokios nuorodos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 08, 03:24)
user posted image
senas kartoninis lagaminas, sendinta tik švitrinimu ir baltais dažais, sukurtas plenere.

QUOTE(IF... @ 2008 06 08, 12:26)
Na ir aš šį bei tą padekoravau  ax.gif
user posted image

QUOTE(~ella~ @ 2008 06 09, 17:12)

QUOTE(Dacor @ 2008 06 09, 23:28)
Mano vakariniai naktinejimai biggrin.gif

Nu darbelių grožis negaliu atplėšti akių . Fantastika merginos pagarba gerai padirbėta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nekartokit nuotraukų!!!

White tea, paskutinios tavo pakabėlės labai gražios, ir aš čia vis žiūrėjau žiūrėjau - ten servetelės ar dekupažinis popierius?
Atsakyti
Patarkit man, nes pasimeciau priemonese. g.gif
Isigyjau Crakle Sotile. ( o anksciau bandziau Crakle Clasik) Taigi, pasendinu su Crakle Sotille, tuomet itrukimus itrinu aliejiniais dazais ir iskilo toks klausimas - kokiu laku dabar lakuoti pavirsiu ? Ar akriliniu tiktu ar reiketu kitokio ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 06 10, 11:43)
Nekartokit nuotraukų!!!

White tea, paskutinios tavo pakabėlės labai gražios, ir aš čia vis žiūrėjau žiūrėjau - ten servetelės ar dekupažinis popierius?

Oi atsiprašau aš ir vėl su tom nuotraukom pakliuvau doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif pasitaisysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2008 06 10, 12:13)
Patarkit man, nes pasimeciau priemonese.  g.gif
Isigyjau Crakle Sotile. ( o anksciau bandziau Crakle Clasik) Taigi, pasendinu su Crakle Sotille, tuomet itrukimus itrinu aliejiniais dazais ir iskilo toks klausimas - kokiu laku dabar lakuoti pavirsiu ? Ar akriliniu tiktu ar reiketu kitokio ?  doh.gif

as akriliniu lakuoju thumbup.gif
Atsakyti
Dacor labai gražios lėkštės ir puikus darbas thumbup.gif Viskas labai tvarkingai padaryta, geras komponavimas.

Kas čia laką taupyti nori g.gif kaip gi jį pritaupysi doh.gif skiesti neišeina tik ekstra atveju vos vos. Vienintelis kaip ir rašiau dengti pirštu, tai mažesnė išeiga (teptukas kažkiek irgi sugeria). Nebūtina gi viską sendinti, aš gan retai tai darau ir tik ten kur tai stilistiškai man tinka.

Ieva-Pieva tai vistik buvai tuose kursuose? Ar buvo naudos g.gif

Runciuke o man kažkodėl jei iškarto ant sotile dėt akrilinį pradeda velti (tirpdyti), tai aš jau apsidraudimui apipurškiu aerozoliniu o tada jau vėl akriliniu. Arba iškarto ne akriliniu o tuo sintetiniu. O bulbul rašo, kad iškarto akriliniu dengia- nesuprasi, gal akriliniai lakai elgiasi skirtingai. Reikia bandyt mažą kamputį palakuoti, jei netirpdys tai varyti visą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ella~: 10 birželio 2008 - 11:34