Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(jutu @ 2008 07 29, 13:46)
tavo ir nusiteikimas is anksto, dar pries einant pas bureja, buvo, kad geriau boulinga pazaisti... tai reikejo ir eiti boulinga zaisti, o ne gaisti savo ir kitu zmoniu laika.

4u.gif labai palaikau tavo nuomone 4u.gif Jei eini pas bureja tik is smalsumo. nera ko gaisti savo ir kito zmogaus laiko. Juk bureja irgi zmogus. Visos tik issiurbia, o ne atiduoda energija. ysivaizduoju,kaip jos pavargsta nuo tokiu, kurios ateina panagrineti pacia bureja doh.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
buvau as siandien pas ja ir nesigailiu ne vieno lito sumoketo jai...
labai patiko.... thumbup.gif
ejau su beda(ne siaip sau pasmalsaut) ir nenusivyliau....
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 06 09, 08:40)
Buvau aš pas Zinaidą. Patiko.Kai apsilankysi, parašyt savo nuomonę. O pas Svetlaną buvau prieš kelis metus.  doh.gif Kalbėjo priešingai negu buvo iš tikrųjų.Kai pasakiau, tai atsakė "Negali būti". Jei trumpai, sakė, kad turiu dukrą- turėjau tada dar tik vieną sūnų, kad išsiskyrus- ne, apie darbo specifiką irgi net ne į tą pusę. Jeigu čia kalbama apie Svetlaną, gyv. Tulpių g. netoli Apskrities bibliotekos, tai ten daugiau neičiau.
Kažkada buvau susirašiusi daug Kauno būrėjų kontaktų, be teko perinstaliuot kompą, tai nieko neliko.

Zinaida sakot? smile.gif uzsirasiau rytojui pas ja. tik va kainos nezinau, nedrysau klaust.. gal galit pasakyt, kas neseniai buvot?ir kiek laiko burimas tesiasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnytia_number1 @ 2008 07 30, 20:41)
Zinaida sakot? smile.gif uzsirasiau rytojui pas ja. tik va kainos nezinau, nedrysau klaust.. gal galit pasakyt, kas neseniai buvot?ir kiek laiko burimas tesiasi?  blush2.gif

Manau, kad ne daugiau kaip 50 Lt. Tęsiasi gal apie valandą... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 07 30, 19:59)
Manau, kad ne daugiau kaip 50 Lt. Tęsiasi gal apie valandą... g.gif

kai aš buvau prieš nepilnus metus, ėmė 30 lt. Apie pusantros val buvau. Dabar lyg kažkuri rašė, kad 40.
Atsakyti
QUOTE(jutu @ 2008 07 29, 13:46)
tavo ir nusiteikimas is anksto, dar pries einant pas bureja, buvo, kad geriau boulinga pazaisti... tai reikejo ir eiti boulinga zaisti, o ne gaisti savo ir kitu zmoniu laika.

As irgi pritariu tavo nuomonei, kad ne ten pataikiau smile.gif Bet kazkaip nesijauciu labai jos laiko sugaisus, visgi sumokejau uz tas 20 min. 50 Lt doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar biski mano pamastymu (turbut ne i tema): blush2.gif
Vistik burejos zodziai man kazka reiske... Jauciuosi keistai, lyg bijociau kazko. Nors gal ir sakau garsiai, kad niekuo netikiu, bet esu ziauri juotruole. Labai noreciau, kad kai kurie jos pasakyti dalykai butu tiesa. Vistik ji pirma man taip garsiai ivardino kada mazdaug gali ivykti mano taip laukiamas stebuklas bigsmile.gif Ir niekam nesakau, kad buvau pas bureja, kad neklausinetu ka ji man sake ir tuo paciu nereiketu garsiai ivardinti savo svajones, nes svajoju tyliai ir bijau, kad mano svajone nepabegtu... ax.gif Na, susimakalavau savo mintyse visiskai - ir noriu tiket ir viltis, kad viskas bus ok, bet kartu ir stumiu jos pasakytus zodzius i sali, kad per daug nesitikeciau ir nenukrisciau skaudziai is debesu mega_shok.gif
Papildyta:

Na ir mastau, kad man nereikejo isvis eiti pas ja, nes jei nieko nebuciau suzinojus, nereiketu dabar ir galvos del to sukti doh.gif o dabar susimakalavo mintys visiskai lotuliukas.gif nezinau ar cia verta tiketi ar nelabai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonce: 30 liepos 2008 - 20:36
QUOTE(zinulė @ 2008 07 30, 20:39)
kai aš buvau prieš nepilnus metus, ėmė 30 lt. Apie pusantros val buvau. Dabar lyg kažkuri rašė, kad 40.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonce @ 2008 07 30, 20:35)
Dabar biski mano pamastymu (turbut ne i tema):  blush2.gif
Vistik burejos zodziai man kazka reiske... Jauciuosi keistai, lyg bijociau kazko. Nors gal ir sakau garsiai, kad niekuo netikiu, bet esu ziauri juotruole. Labai noreciau, kad kai kurie jos pasakyti dalykai butu tiesa. Vistik ji pirma man taip garsiai ivardino kada mazdaug gali ivykti mano taip laukiamas stebuklas  bigsmile.gif Ir niekam nesakau, kad buvau pas bureja, kad neklausinetu ka ji man sake ir tuo paciu nereiketu garsiai ivardinti savo svajones, nes svajoju tyliai ir bijau, kad mano svajone nepabegtu...  ax.gif  Na, susimakalavau savo mintyse visiskai - ir noriu tiket ir viltis, kad viskas bus ok, bet kartu ir stumiu jos pasakytus zodzius i sali, kad per daug nesitikeciau ir nenukrisciau skaudziai is debesu  mega_shok.gif
Papildyta:
Na ir mastau, kad man nereikejo isvis eiti pas ja, nes jei nieko nebuciau suzinojus, nereiketu dabar ir galvos del to sukti  doh.gif o dabar susimakalavo mintys visiskai  lotuliukas.gif nezinau ar cia verta tiketi ar nelabai  blush2.gif

na pamastymas manau i tema.... mirksiukas.gif
ir manau tavo baime visai naturali.....
Atsakyti
QUOTE(Bonce @ 2008 07 30, 21:35)
Dabar biski mano pamastymu (turbut ne i tema):  blush2.gif
Vistik burejos zodziai man kazka reiske... Jauciuosi keistai, lyg bijociau kazko. Nors gal ir sakau garsiai, kad niekuo netikiu, bet esu ziauri juotruole. Labai noreciau, kad kai kurie jos pasakyti dalykai butu tiesa. Vistik ji pirma man taip garsiai ivardino kada mazdaug gali ivykti mano taip laukiamas stebuklas  bigsmile.gif Ir niekam nesakau, kad buvau pas bureja, kad neklausinetu ka ji man sake ir tuo paciu nereiketu garsiai ivardinti savo svajones, nes svajoju tyliai ir bijau, kad mano svajone nepabegtu...  ax.gif  Na, susimakalavau savo mintyse visiskai - ir noriu tiket ir viltis, kad viskas bus ok, bet kartu ir stumiu jos pasakytus zodzius i sali, kad per daug nesitikeciau ir nenukrisciau skaudziai is debesu  mega_shok.gif
Papildyta:
Na ir mastau, kad man nereikejo isvis eiti pas ja, nes jei nieko nebuciau suzinojus, nereiketu dabar ir galvos del to sukti  doh.gif o dabar susimakalavo mintys visiskai  lotuliukas.gif nezinau ar cia verta tiketi ar nelabai  blush2.gif

tu susimakalavusi savo jausmuose, toks vaizdas. viena karta vienaip kalbi, kita kart jau kitaip. issibarscius kazkokia. Manau, kad kai zmogus, toks besiblaskantis, bureja negali padeti. g.gif tik niekada, kai pati nezinai, kas tau darosi, nereikia kaltes suversti burejai, ar dar kam nors , kas pasitaiko kelyje. cool.gif
Papildyta:
4u.gif man labai gaila taves. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija Voronko: 31 liepos 2008 - 09:07
QUOTE(agnytia_number1 @ 2008 07 30, 19:41)
Zinaida sakot? smile.gif uzsirasiau rytojui pas ja. tik va kainos nezinau, nedrysau klaust.. gal galit pasakyt, kas neseniai buvot?ir kiek laiko burimas tesiasi?  blush2.gif

Ir kaip sekėsi? blush2.gif

QUOTE(Bonce @ 2008 07 30, 21:35)
nezinau ar cia verta tiketi ar nelabai  blush2.gif

Taigi kaip ir su horoskopais mirksiukas.gif Kas patinka ir tinka - tikėk, o kas ne - mesk iš galvos ax.gif Svarbiausia optimizmas ir pozityvus mąstymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 08 02, 19:53)
Taigi kaip ir su horoskopais mirksiukas.gif Kas patinka ir tinka - tikėk, o kas ne - mesk iš galvos ax.gif Svarbiausia optimizmas ir pozityvus mąstymas mirksiukas.gif

Būtent. 4u.gif
Atsakyti