QUOTE(Bonce @ 2008 07 30, 21:35)
Dabar biski mano pamastymu (turbut ne i tema):
Vistik burejos zodziai man kazka reiske... Jauciuosi keistai, lyg bijociau kazko. Nors gal ir sakau garsiai, kad niekuo netikiu, bet esu ziauri juotruole. Labai noreciau, kad kai kurie jos pasakyti dalykai butu tiesa. Vistik ji pirma man taip garsiai ivardino kada mazdaug gali ivykti mano taip laukiamas stebuklas

Ir niekam nesakau, kad buvau pas bureja, kad neklausinetu ka ji man sake ir tuo paciu nereiketu garsiai ivardinti savo svajones, nes svajoju tyliai ir bijau, kad mano svajone nepabegtu...

Na, susimakalavau savo mintyse visiskai - ir noriu tiket ir viltis, kad viskas bus ok, bet kartu ir stumiu jos pasakytus zodzius i sali, kad per daug nesitikeciau ir nenukrisciau skaudziai is debesu
Papildyta:
Na ir mastau, kad man nereikejo isvis eiti pas ja, nes jei nieko nebuciau suzinojus, nereiketu dabar ir galvos del to sukti

o dabar susimakalavo mintys visiskai

nezinau ar cia verta tiketi ar nelabai
tu susimakalavusi savo jausmuose, toks vaizdas. viena karta vienaip kalbi, kita kart jau kitaip. issibarscius kazkokia. Manau, kad kai zmogus, toks besiblaskantis, bureja negali padeti.

tik niekada, kai pati nezinai, kas tau darosi, nereikia kaltes suversti burejai, ar dar kam nors , kas pasitaiko kelyje.
Papildyta:

man labai gaila taves.