Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(Bonce @ 2008 07 22, 20:02)
As tai galvoju nueit, bet dabar truputi kaina baido  g.gif  Kai pagalvoji, bent jau as, tai eiciau kaip pramogai, bet uz tokia suma gal geriau butu gal boulinga pazaist  g.gif  lotuliukas.gif  O jei dar ka negero pasakys, arba isvis nieko konkretesnio nepasakys  blink.gif Arba jei nepasakys to ka as noriu isgirst  blush2.gif  lotuliukas.gif Eina sau, dabar dar ir bijot pradejau  unsure.gif

lotuliukas.gif

oi kaip man reiketu nueiti pas ja.... jauciu kad labiau kaip pas psichologe.. nei kaip pas bueja... tiek gyvenime man dabar klausimu visokiu....
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2008 07 23, 19:05)
lotuliukas.gif

oi kaip man reiketu nueiti pas ja.... jauciu kad labiau kaip pas psichologe.. nei kaip pas bueja... tiek gyvenime man dabar klausimu visokiu....

Buvau, daugiau neiciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonce @ 2008 07 24, 18:09)
Buvau, daugiau neiciau  schmoll.gif

Kodėl? g.gif
Atsakyti
aha kodel? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonce @ 2008 07 24, 17:09)

kodel neitum daugiau g.gif g.gif
Atsakyti
Na, papasakojo tai, kas, manau, tiktu kiekvienam zmogui (arba as labai standartiska biggrin.gif ). Nieko labai konkretaus nepasake. Tiesiog, man ji pasitikejimo nesukele ax.gif Bent jau patenkinau savo smalsuma smile.gif Bet daugiau neiciau apskritai pas jokia bureja.
Beje, kas man dar nepatiko - pradzioj pasake vienaip, o veliau apie ta pati dalyka visiskai priesingai g.gif Matyt, buvo pamirsus,ka sake pries tai doh.gif lotuliukas.gif
Siaip jauciuosi, kaip ismetus pinigus i bala.
Atsakyti
QUOTE(Bonce @ 2008 07 26, 12:15)
Na, papasakojo tai, kas, manau, tiktu kiekvienam zmogui (arba as labai standartiska  biggrin.gif ). Nieko labai konkretaus nepasake. Tiesiog, man ji pasitikejimo nesukele  ax.gif  Bent jau patenkinau savo smalsuma  smile.gif  Bet daugiau neiciau apskritai pas jokia bureja.
Beje, kas man dar nepatiko - pradzioj pasake vienaip, o veliau apie ta pati dalyka visiskai priesingai  g.gif  Matyt, buvo pamirsus,ka sake pries tai  doh.gif  lotuliukas.gif
Siaip jauciuosi, kaip ismetus pinigus i bala.

Sveiki.
Nu ketvertadieni ir as buvau. Nu man visai kitas principas burimu,is daug skirtingu kaladciu ismetimas keliu kortu.Ir degtukos deginemas.Ira keliu daliku i kuri potaike bigsmile.gif nu bus matit. Ir Gerda ne man schmoll.gif Ai dar biske i ranka uzmeti akis,tai pamate 3 idobes ant gyv.linijos tai reiske mertis artimu.
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 07 27, 18:15)
Ai dar biske i ranka uzmeti akis,tai pamate 3 idobes ant gyv.linijos tai reiske mertis artimu.

Tos tavo idubos tikrai nereiskia mirciu-sirdies smugius,skausma,issiskyrimus-taip.Nebent gali sutapti su kieno nors netektimis,kas sukele tikrai labai daug skausmo
Atsakyti
nu susibalamutinau... pradzioj buvo geru atsiliepimu... dabar jau blpgi... o uzsirasiau jau eiti... ir nebezinau ka daryti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2008 07 28, 08:50)
nu susibalamutinau... pradzioj buvo geru atsiliepimu... dabar jau blpgi... o uzsirasiau jau eiti... ir nebezinau ka daryti? unsure.gif

Gali pabandyti, tada galesi sau ramiai gyventi ir nebebus pagudos vienos lotuliukas.gif Daug ka reik gyvenime isbandyt, galesi su kitom paskui patirtim dalintis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonce @ 2008 07 28, 16:16)
Gali pabandyti, tada galesi sau ramiai gyventi ir nebebus pagudos vienos  lotuliukas.gif  Daug ka reik gyvenime isbandyt, galesi su kitom paskui patirtim dalintis  bigsmile.gif

tai pas bureja esu as buvus ne syki.... tik ta bureja pagal dabartine mano situacija netinka man....

pas bureja kreiptis noriu ne siaip sau o todel kad turiu beda... ir noriu suzinoti ka kortos man rodo....

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonce @ 2008 07 24, 18:09)

tavo ir nusiteikimas is anksto, dar pries einant pas bureja, buvo, kad geriau boulinga pazaisti... tai reikejo ir eiti boulinga zaisti, o ne gaisti savo ir kitu zmoniu laika.
Atsakyti