Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(De Zavu @ 2009 10 08, 15:28)
Ne kokia bureja ta Zinaida.... smile.gif

O man iš visų aplankytų pati geriausia g.gif Faktiškai viskas, ką sakė, išsipildė. Nors kai kas ir ne taip, kaip aš norėčiau verysad.gif
Atsakyti
Nu, kad Zinaidos ko paklausi to negausi. Ir isvis jokio konkretumo.
Atsakyti
QUOTE(De Zavu @ 2009 10 08, 18:14)
Nu, kad Zinaidos ko paklausi to negausi. Ir isvis jokio konkretumo.

na, aišku, aš savo istorijos nepasakosiu, bet jei klausiau, kad įvyks, sakė pvz po 3-4 mėn, taip ir buvo, jei klausiau, kaip susiklostys viena situacija, ji pasakė, nors man jos atsakymas tada nepatiko, bet taip ir buvo, nors ir labai norėjau kitokio varianto. Klausiau, ar keisiu darbą, buvo tokių pasiūlymų ir minčių, vėl susakė tai, kaip ir buvo. Net apie situaciją darbe, apie kurią net neklausiau, pati pradėjo labai tiksliai pasakot ir tai, ką ji sakė apie jos baigtį irgi tiko. g.gif Man 90% išsipildė, o kai ko patikrint negaliu blush2.gif
Buvau pas ją prieš nepilnus metus, bet gal ne visoms tinka, sako, kad reikia savo būrėją susirast ax.gif
Atsakyti
As irgi susiviliojus nueiti pasiskaicius pirmus 3 puslapius. Bet as labai jautri ir bijau kad blogu dalyku nepakelsiu, nebent perspeti kad man blogybiu nesakytu ir viskas.
Bet mastydama logiskai suvokiu, kad tam, kad kazkuo tiket neuztenka vieno zmogaus "matymu", o nuejus pas viena bureja- jos pasiklausius, ar bandet kita diena nueit pas kita ir ar sutaps bent is dalies ju sapaliones? Abejoju, todel greiciausiai neaisiu. Kaip ir jeigu jum diagnozuoja kazkokia liga bet taip ne 100proc. tai argi jus neainat isitikinti pas kita gydytoja, isgirsti kita nuomone, argi iskart puolat gydytis nuo to ka vienas zmogus pasake, zinant kad kiek daktaru- tiek nuomoniu? Manau tikrai su tuo susiduret.
Dar zinau is pazistamu, kad jos labai abstrakciai sneka- keliones galimos trumpos ir ilgu bus, biski kazkur sutriks sveikata, keliu metu begy susilauksi vaiku (nustato pagal amziaus vidurki, iprasta statistika), neuzilgo mirs tevai (logiska kad mirs jei jiem jau pati matai kad po 80metu) ir t.t. ir pan.
Tokie mano pamastymai, kad dvi, ar trys burejos nepasakys jum to paties, o nuejusios pas viena - uzsiciklinama ir to laukiama, paveikinejama kad taip nutiku jei tai geras dalykas ir pan.
Gal geriau buti savo likimo kalvemis be pasaliniu... Nors moteru smalsumas prigimtinis daro savo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2009 10 08, 20:10)
Tokie mano pamastymai, kad dvi, ar trys burejos nepasakys jum to paties, o nuejusios pas viena - uzsiciklinama ir to laukiama, paveikinejama kad taip nutiku jei tai geras dalykas ir pan.

Pasako, pvz mano situacijoj buvau pas tris, visos sakė praktiškai tą patį, tik kitais žodžiais. Jei eile, kiek pasakė tiesos tai būtų Zinaida, Janina iš Jonavos ir Gerda. kaip ir rašiau, nepatiko man tai, ką sako Zinaida, tai apsidrausdama, kad gal geriau pasakys, aplankiau kitas dvi. Bet kai ir jos pasakė tą patį beveik, teko tikėtis, kad visos klysta.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 10 08, 20:17)
Pasako, pvz mano situacijoj buvau pas tris, visos sakė praktiškai tą patį, tik kitais žodžiais. Jei eile, kiek pasakė tiesos tai būtų Zinaida, Janina iš Jonavos ir Gerda. kaip ir rašiau, nepatiko man tai, ką sako Zinaida, tai apsidrausdama, kad gal geriau pasakys, aplankiau kitas dvi. Bet kai ir jos pasakė tą patį beveik, teko tikėtis, kad visos klysta.

Dziugu kad taip pasiseke, nes daugiau tokiu zmoniu nezinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2009 10 08, 20:10)
As irgi susiviliojus nueiti pasiskaicius pirmus 3 puslapius. Bet as labai jautri ir bijau kad blogu dalyku nepakelsiu, nebent perspeti kad man blogybiu nesakytu ir viskas.
Bet mastydama logiskai suvokiu, kad tam, kad kazkuo tiket neuztenka vieno zmogaus "matymu", o nuejus pas viena bureja- jos pasiklausius, ar bandet kita diena nueit pas kita ir ar sutaps bent is dalies ju sapaliones? Abejoju, todel greiciausiai neaisiu. Kaip ir jeigu jum diagnozuoja kazkokia liga bet taip ne 100proc. tai argi jus neainat isitikinti pas kita gydytoja, isgirsti kita nuomone, argi iskart puolat gydytis nuo to ka vienas zmogus pasake, zinant kad kiek daktaru- tiek nuomoniu? Manau tikrai su tuo susiduret.
Dar zinau is pazistamu, kad jos labai abstrakciai sneka- keliones galimos trumpos ir ilgu bus, biski kazkur sutriks sveikata, keliu metu begy susilauksi vaiku (nustato pagal amziaus vidurki, iprasta statistika), neuzilgo mirs tevai (logiska kad mirs jei jiem jau pati matai kad po 80metu) ir t.t. ir pan.
Gal geriau buti savo likimo kalvemis be pasaliniu... Nors moteru smalsumas prigimtinis daro savo  ax.gif
visiskai jums pritariu biggrin.gif
Atsakyti
Tokiu dalyku prisake apie dabarti, kad is kosmoso tiesiai. is nuotrakuku is vis nieko neskaito. O kaina irgi fantastiska ima uz savo darba g.gif
Atsakyti
QUOTE(De Zavu @ 2009 10 09, 11:40)
Tokiu dalyku prisake apie dabarti, kad is kosmoso tiesiai. is nuotrakuku is vis nieko neskaito. O kaina irgi fantastiska ima uz savo darba  g.gif

O jūs čia apie kurią būrėja kalbate ? g.gif
Merginos parašykit man tikslų Zinaydos adresą ir telefono numerį ax.gif būsiu labai dėkinga mirksiukas.gif galit į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Agnekk @ 2009 10 14, 12:48)
O jūs čia apie kurią būrėja kalbate ?  g.gif
Merginos parašykit man  tikslų Zinaydos adresą ir telefono numerį  ax.gif būsiu labai dėkinga  mirksiukas.gif galit į AŽ

Būrėja Zinaida, tel. 8 684 52521 kaina 40lt.

http://www.gerda.visiems.lt/
Atsakyti
Siuo metu pas Zinaida kainuoja 50 Lt.
Atsakyti
Lankiausi pavasarį pas Reginą iš Panemunės. Kažkaip ėjau šeip, galvojau įdomu ką pasakys, nes ir šeip galvoj daug klausimų buvo. Kai atsisėdau, liepe traukt kortą ir galvot apie rūpimą klausimą. Ištraukiau, atsivertė kortas tas mano ištrauktas, sako matau ne apie tai galvoji. Ir kai pradėjo iš tų kortų skaityt, tai man net rankos drebėt pradėjo, jaučiu kad per kojas kerta. 100% tiesą apie tai kas buvo ir man nedavė ramybės pasakė. Ateities pranašystės žiūrėsiu ar pildysis, bet va viena neišsipildė- sakė, kad išvyksiu šią vasarą į užsienį užsidirbt, kad labai noriu ir kad grįšiu labai patenkinta. Taip, labai norėjau, bet neišvykau smile.gif Šeip įdomu ar pildysis tolimesnės pranašystės, laikas parodys smile.gif Tik dabar knieti nulėkt pas Gerdą, kadangi galvoje vėl balaganas, nežinau kur dėtis, norisi išgirst ką burėja pasakytų smile.gif
Atsakyti