buvau pas zinaida labai patiko,tikrai viska pasake tikiuosi ir viskas bus kaip ji sake ))))) liuks moteryte
Kai užplūsta neviltis ir visas pasaulis atrodo kaip juoda sumauta skylė,neverta ieškoti didelės ir svarbios gyvenimo prasmės - greitai jos ir neįmanoma rasti.Verta prisiminti mažus dalykus,dėl kurių tampa graži kiekviena diena
Sveikos paneleytes,mamytes turiu dabar siokiu tokiu sunkumu ir seip nerimo tad noreciau tikrai nueiti Kaune pas kokia bureja paziureti ka ji man patars ka ismes kortas,tad labai visu prasau parasykite man i az geru bureju kontaktus ir kokios dabar kainos,nes paskutini karta buvau pries 4metus tai negaleciau pasakyti kad labai jau viska pasake taip kaip yra,,,,buvau pas Zita(jei neklystu)ji gyvena V.Kreves pr gale,,,,,uz sauletekio. Didelis aciu visoms kurios nepatinges ir parasys,dar karteli aciu.....
Gal kas žino ar dar gyvena būrėja Šilainiuose Rasytės g.9-9.Mano draugė buvo prieš 10 metų viskas išsipildė,norėtų nueiti dar,bet neprisimena nei vardo nei telefono.
Sveikutes, , Kaip tik ruosiuosi eiti pas bureja kokia nors...buvau girdejus, kad Svieta labai gerai ispranasauja, kad tiksliai viska pasako, bet cia paskaitinejus susidriau nuomone, kad geriau eiti pas Zinaida....siaip aktualiausia siuo metu man yra kaina...pradzioj temos radau kad ji 30 Lt ima, bet ten zinute 2008 metais rasyta, tai jau ko gero bus pabrange...gal galit kuri nors, kuri nesenai buvot parasyti kiek ji dabar ima? Is anksto dekui
paulina x maziau i galva imkit va as buvau silainiuose pas tokia senyva su negalia moteriske. Tai ir pasake, kad ir su vyru issiskyrsiu ta menesi( sausio) ir kad vaikas prakeiktas ir kad t.t. na su vyru gyvenu ir santikiai gereja ir nieko panasaus nera. As manau tokias kai inai burejas na nezinau siusti toliau reigtu dar turiu prasyma gal kuri zino genute ji pries kokius 7metus gyvenu silainiuose kursiu berots gatveji ji neburia, o taip sako. Jai kuri zinot parasikit kontaktus
Sveikutes, , Kaip tik ruosiuosi eiti pas bureja kokia nors...buvau girdejus, kad Svieta labai gerai ispranasauja, kad tiksliai viska pasako, bet cia paskaitinejus susidriau nuomone, kad geriau eiti pas Zinaida....siaip aktualiausia siuo metu man yra kaina...pradzioj temos radau kad ji 30 Lt ima, bet ten zinute 2008 metais rasyta, tai jau ko gero bus pabrange...gal galit kuri nors, kuri nesenai buvot parasyti kiek ji dabar ima? Is anksto dekui