Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

buvau pas zinaida smile.gif labai patiko,tikrai viska pasake tikiuosi ir viskas bus kaip ji sake smile.gif))))) liuks moteryte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2009 09 24, 22:25)
Zinaida 868452521  Man  thumbup.gif
Papildyta:

doh.gif  JAU SITA  doh.gif  Ne bureja,tai tikrai. O Genute is Sanciu padeda kam ira problemu del sveikatos.

Na nzn dėl sveikatos problemų buvau pas Genutę aleksote,tai viską tiksliai pasakė g.gif net ir dėl mergaitės(paskui tai gydytojai patvirtino)sveikatos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma1978: 25 rugsėjo 2009 - 13:28
QUOTE(millagra @ 2009 09 25, 13:43)
buvau pas zinaida smile.gif labai patiko,tikrai viska pasake tikiuosi ir viskas bus kaip ji sake smile.gif))))) liuks moteryte thumbup.gif

Sveikos merginos 4u.gif Apšvieskit mane kur ta Zinaida gyvena blush2.gif ir kokiom kortom kelia ?
Atsakyti
QUOTE(Agnekk @ 2009 09 28, 13:54)
Sveikos merginos  4u.gif Apšvieskit mane kur ta Zinaida gyvena  blush2.gif ir kokiom kortom kelia ?

Kaune,Euguliu raij.
Atsakyti
QUOTE(vilma1978 @ 2009 09 25, 14:26)
Na nzn dėl sveikatos problemų buvau pas Genutę aleksote,tai viską tiksliai pasakė g.gif net ir dėl mergaitės(paskui tai gydytojai patvirtino)sveikatos.

Gal gali jos kontaktus į až parašyti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos paneleytes,mamytes turiu dabar siokiu tokiu sunkumu ir seip nerimo tad noreciau tikrai nueiti Kaune pas kokia bureja paziureti ka ji man patars ka ismes kortas,tad labai visu prasau parasykite man i az geru bureju kontaktus ir kokios dabar kainos,nes paskutini karta buvau pries 4metus tai negaleciau pasakyti kad labai jau viska pasake taip kaip yra,,,,buvau pas Zita(jei neklystu)ji gyvena V.Kreves pr gale,,,,,uz sauletekio.
Didelis aciu visoms kurios nepatinges ir parasys,dar karteli aciu.....
Atsakyti
Gal kas žino ar dar gyvena būrėja Šilainiuose Rasytės g.9-9.Mano draugė buvo prieš 10 metų viskas išsipildė,norėtų nueiti dar,bet neprisimena nei vardo nei telefono.
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif , Kaip tik ruosiuosi eiti pas bureja kokia nors...buvau girdejus, kad Svieta labai gerai ispranasauja, kad tiksliai viska pasako, bet cia paskaitinejus susidriau nuomone, kad geriau eiti pas Zinaida....siaip aktualiausia siuo metu man yra kaina...pradzioj temos radau kad ji 30 Lt ima, bet ten zinute 2008 metais rasyta, tai jau ko gero bus pabrange...gal galit kuri nors, kuri nesenai buvot parasyti kiek ji dabar ima? Is anksto dekui mirksiukas.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
paulina x maziau i galva imkit va as buvau silainiuose pas tokia senyva su negalia moteriske. Tai ir pasake, kad ir su vyru issiskyrsiu ta menesi( sausio) ir kad vaikas prakeiktas ir kad t.t. na su vyru gyvenu ir santikiai gereja ir nieko panasaus nera. As manau tokias kai inai burejas na nezinau siusti toliau reigtu
dar turiu prasyma gal kuri zino genute ji pries kokius 7metus gyvenu silainiuose kursiu berots gatveji ji neburia, o taip sako. Jai kuri zinot parasikit kontaktus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruze: 03 spalio 2009 - 16:39
QUOTE(aurasta2 @ 2009 10 03, 14:23)
Sveikutes,  4u.gif , Kaip tik ruosiuosi eiti pas bureja kokia nors...buvau girdejus, kad Svieta labai gerai ispranasauja, kad tiksliai viska pasako, bet cia paskaitinejus susidriau nuomone, kad geriau eiti pas Zinaida....siaip aktualiausia siuo metu man yra kaina...pradzioj temos radau kad ji 30 Lt ima, bet ten zinute 2008 metais rasyta, tai jau ko gero bus pabrange...gal galit kuri nors, kuri nesenai buvot parasyti kiek ji dabar ima? Is anksto dekui mirksiukas.gif  ax.gif  4u.gif

Pavasari buvau pas ja.40 lt
Atsakyti
o as tokiais dalykais netikiu schmoll.gif kad ir ispranasavo man karta gan panasu likima, bet manau, kad tai tebuvo sutapimai rolleyes.gif
Atsakyti
Ne kokia bureja ta Zinaida.... smile.gif
Atsakyti