Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

Sveikos...gal kas galite pasakyt Genutes Cesnulevicienes...tel....lb noriu be galo nueiti
aciu
i asm zinute/.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agota.gina @ 2009 09 14, 20:33)
Sveikos...gal kas galite pasakyt Genutes Cesnulevicienes...tel....lb noriu be galo nueiti
aciu

Mano mamai tokiu veju prikalbejo doh.gif nors is pradziu mama labai buvo ja suzaveta, bet niekas nepasitvirtino tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Female @ 2009 08 05, 01:20)
Apsilankiau pries kelias pas Svetlana Tulpiu g. nu tai nezinau kaip vertinti... konkretaus nieko nepasake, kad daug dirbsiu, daug mokysiuos... Bure laaabai toli i prieki, man greit bus 23, o ji man pasakojo kas bus kai man bus 40-50 metu  blink.gif  ir dar sake kad iki 30m seimos nesukursiu. tai tas labai nepatiko ir negaliu ismest is galvos, nes siaip su vyrais ir taip nesekas, ejau isgirsti geru ziniu kad reikalai prades tvarkytis, o cia se tau kad nori  unsure.gif

buvau ir as pas sita pries kokius 3 metus doh.gif pasake man, kad as su savo buvusiu B ilgai ir laimingai gyvensiu, sukursiu seima ir t.t. Tai po isejimo is jos praejo savaite ir issiskyriau as su tuo isrinktuoju doh.gif lotuliukas.gif ir dabar jau beveik 3 metus laimingai gyvenu su savo brangiausiu.
Atsakyti
Sveikos,

siandien teko pabuvoti pas pona Petra.Veziau drauge,o kadangi po Jos nieko nebuvo,paprasiau,kad "pabendrautu"ir su manim smile.gif
Tai va,kadangi gyvenime tikiu tik savim,ejau jau nusiteikus tik "eksperimentui".Ir buvau teisi,visiskai nieko "neatspejo".Pradzioje pasake,kad padabociau sveikata(suklusau),po to "izvelge",kad mokausi(tai"meciau"jau po antro aukstojo biggrin.gif ),kai pasakiau,kad dirbu-nustebo,sake matyt dar truksta ziniu(nu gal... blink.gif 0),eigoje seke kiti mano gyvenimo "momentai"..Paklause ar turiu drauga..Bingau,pataike!Sakau taip..Tada sako,kad tuoj isaus mano issvajotos vedybos blink.gif Teko paaiskint,kad jau buvau istekejus,issiskyriau..Tada prasidejo "baisioji"dalis..Pasake,kad ir kaip noreciau pas ex nepavyks pareit,Jis nenores.."Nekomentuosiu"savo gyvenimo cia(tema ne apie tai),bet tai visiskai neatitiko mano gyvenimo,neziurint i tai,kad auginu dukra(sake sunus),kad labai Ja lepinu(auginu"sveikoj disciplinoje" biggrin.gif ),tai,kad vaikas turi talenta dainuot,sokt,ar grot pianinu(visiskai tam ne gabi,sportuoja kovos menus) ir t.t Bet labiausiai"patiko"tai,kai paklause ar ruosiuos kita men,kur nors keliaut,atsakius,kad ne,tai sake tada laukia laidutuves(seimos "suvaziavimas") blink.gif Zodziu dauk,visko,ir be reikalo smile.gif Kiek supratau sprendzia pagal "bendra vaizda",nes daug girdejau,kad laukia paundos,turiu gerbeju ir t.t biggrin.gif
Tai antras mano vizitas pas bureja,esu buvus pries 3m.(taip pat atsitiktinai)tik ta kart daug pasake,daug issipilde,bet niekad tuo nesivadovavau,prisiminiau tik kai drauge paprase paieskot..
Tad Jums linkiu daug geru ziniu,talentingu zmoniu gebanciu tai izvelgt 4u.gif
Atsakyti
Kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių, jau kažkoks Petras atsirado, apie kurį išviso nebuvo nieko girdėt bigsmile.gif biggrin.gif ar tik ne krizės paveikti nedirbantys prasimano NAUJO "versliuko", "ale būrėjai" bigsmile.gif kurie su savo prognozėmis, kaip iš pabuvojusių ir čia pasidalinusių nuomonių, prašauna kur kas toli gražu pievų link lotuliukas.gif , na bet naivioms ir TIKINČIOMS petrais ir kitais šventaisiais linkiu nesuklupti išgirdus tokių ateities linksniavimų wub.gif
Atsakyti
Sveikos, kelių mergyčių prašymu, ir aš parašysiu numeriukus, jei nieko tokio ax.gif

kadangi aš numeriukų neturėjau, juos man atsiuntė sesuo. tiesa, ji neužsirašius, kur kuri būrėja (viena iš Urmo, kita iš Baršausko g., trečioji - Panemunėj gyvena). Tačiau visos, kurias temoj minėjau, tiesą pasakė, atsiliepimai tikrai geri. Pirmoji tikrai iš Urmo bazės.
Taigi:
861287464 Sofija
861805271 Valė
861089198 Regina

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(katyte* @ 2009 09 16, 20:00)
Sveikos, kelių mergyčių prašymu, ir aš parašysiu numeriukus, jei nieko tokio  ax.gif

kadangi aš numeriukų neturėjau, juos man atsiuntė sesuo. tiesa, ji neužsirašius, kur kuri būrėja (viena iš Urmo, kita iš Baršausko g., trečioji - Panemunėj gyvena). Tačiau visos, kurias temoj minėjau, tiesą pasakė, atsiliepimai tikrai geri. Pirmoji tikrai iš Urmo bazės.
Taigi:
861287464 Sofija
861805271 Valė
861089198 Regina

Sėkmės  4u.gif

pas sofija esu buvusi- era psichologe ir tiek , tik atsiribok nebendrauk, laukatsakymo is burejos ir...prasideda pievos nieko nepataiko. visikai nieko. pazystamai pataike kol ta su ja plepedavo- tiksliau traukdavo is jos info, tik po mano apsilankymo pamokiau kad nueik dar karta ir nesileisk i kalbas, uzduok klausimus ir lauk... ir baigesi burimai. o manes dar ant galo paprase primoketi- nagla nes ji isvedziojo pagal mano zodiaka kad mano zenklo zmones turtingi, ne mokejau nei lito buvo labai nepatenkinta, isiskyrem negraziai
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2009 09 16, 20:39)
biggrin.gif
pas sofija esu buvusi- era psichologe ir tiek , tik atsiribok nebendrauk, laukatsakymo is burejos ir...prasideda pievos nieko nepataiko. visikai nieko. pazystamai pataike kol ta su ja plepedavo- tiksliau traukdavo is jos info, tik po mano apsilankymo pamokiau kad nueik dar karta ir nesileisk i kalbas, uzduok klausimus ir lauk... ir baigesi burimai. o manes dar ant galo paprase primoketi- nagla nes ji isvedziojo pagal mano zodiaka kad mano zenklo zmones turtingi, ne mokejau nei lito buvo labai nepatenkinta, isiskyrem negraziai

na, kad psichologė, tai tikrai. bet ir sakė ji, kad visko mokėsi iš knygų. nzn, bet man kol kas pildosi, o gal tik sutampa.. rolleyes.gif neperšu jos, bet sakau, kaip mano atveju yra.
Atsakyti
QUOTE(TipuTapu @ 2009 07 20, 15:35)
Neseniai teko lankytis pas bureja Stasele ie eiguliu rajono. Na antra karta pas ja tikrai neiciau smile.gif Ji maloni, plepi, bet nieko konketaus nepasake, ir labai daznai nusivaziuodavo i lankas visai , bet visko smulkiai nepasakosiu. Didziaja laiko dali  kartojo viena ir ta pati apie uzsieni ir t.t. Vos tik atejus paklause mano zodiako zenklo, kai kortas keliau, sake jei istekejus kelt desine ranka, o jei netekejus kaire, tai jau vien is tu klausimu ispese nemazai informacijos smile.gif Dar nepatiko tai, jog daznai ismetusi kortas, klausdavo ar tai tiesa, ar pataike...... biggrin.gif Taiva, tokie butu ispudziai  smile.gif Kaip uz pusvalandi 30Lt, tai manau nebuvo verta smile.gif

Maloni moteris,bet gryba pjana doh.gif Buvau pries 5m ir pries 2m tai nei trupinelio niekas neissipilde ir netgi priesingai vyko viskas nei ka ji pasake doh.gif Netikiu ja nei pro nago juodyma schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes visos,
girdejau kad yra tokia bureja varniu gatveje kaune...meta kortas ir pan. imi pinigu tiek kiek duodi.gal zinot kaip jinai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agota.gina @ 2009 09 14, 20:33)
aciu

buvau as pries kelias dienas pas Genute g.gif nezinau tiket ar ne bet pasake kad rankos nevaldysiu verysad.gif o ejau del sveikatos,zodziu dabar depresija juoda
Atsakyti
Bukit geros parasykit Zinaidos telefona.
Atsakyti
QUOTE(paulina X @ 2009 09 21, 22:58)
buvau as pries kelias dienas pas Genute  g.gif nezinau tiket ar ne bet pasake kad rankos nevaldysiu  verysad.gif  o ejau del sveikatos,zodziu dabar depresija juoda

Pamiršk tokias nesąmones iš karto. 4u.gif

Atsakyti