Sveikos,
siandien teko pabuvoti pas pona Petra.Veziau drauge,o kadangi po Jos nieko nebuvo,paprasiau,kad "pabendrautu"ir su manim
Tai va,kadangi gyvenime tikiu tik savim,ejau jau nusiteikus tik "eksperimentui".Ir buvau teisi,visiskai nieko "neatspejo".Pradzioje pasake,kad padabociau sveikata(suklusau),po to "izvelge",kad mokausi(tai"meciau"jau po antro aukstojo

),kai pasakiau,kad dirbu-nustebo,sake matyt dar truksta ziniu(nu gal...

0),eigoje seke kiti mano gyvenimo "momentai"..Paklause ar turiu drauga..Bingau,pataike!Sakau taip..Tada sako,kad tuoj isaus mano issvajotos vedybos

Teko paaiskint,kad jau buvau istekejus,issiskyriau..Tada prasidejo "baisioji"dalis..Pasake,kad ir kaip noreciau pas ex nepavyks pareit,Jis nenores.."Nekomentuosiu"savo gyvenimo cia(tema ne apie tai),bet tai visiskai neatitiko mano gyvenimo,neziurint i tai,kad auginu dukra(sake sunus),kad labai Ja lepinu(auginu"sveikoj disciplinoje"

),tai,kad vaikas turi talenta dainuot,sokt,ar grot pianinu(visiskai tam ne gabi,sportuoja kovos menus) ir t.t Bet labiausiai"patiko"tai,kai paklause ar ruosiuos kita men,kur nors keliaut,atsakius,kad ne,tai sake tada laukia laidutuves(seimos "suvaziavimas")

Zodziu dauk,visko,ir be reikalo

Kiek supratau sprendzia pagal "bendra vaizda",nes daug girdejau,kad laukia paundos,turiu gerbeju ir t.t
Tai antras mano vizitas pas bureja,esu buvus pries 3m.(taip pat atsitiktinai)tik ta kart daug pasake,daug issipilde,bet niekad tuo nesivadovavau,prisiminiau tik kai drauge paprase paieskot..
Tad Jums linkiu daug geru ziniu,talentingu zmoniu gebanciu tai izvelgt