Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

Gerda man išbūrė, kad pastojusi turėsiu problemų su sveikata, daug nervinsiuos bet, viskas susitvarkys ir pagimdysiu mergytę. Pastojau, problemų su sveikata atsirado, todėl daug nervų, jau žinau, kad bus dukrytė wub.gif Belieka tikėtis, kad išsipildys ir jos pasakymas, kad viskas susitvarkys ir bus gerai. g.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(katyte* @ 2009 09 04, 22:41)

katyte*, 04 Rgs 2009 - 22:41, parašė:

katyte*, 04 Rgs 2009 - 22:41, parašė:

va, o dar esu buvusi pas Sofiją Urmo bazėj, pas ją 90 proc. viskas pildos, tik tiek, kad ji sakė tiek man, tiek sesei, kad auginsiu berniuką, tačiau turiu dukrytę. galima susiet tuo, kad dukrytė yra padauža ir viską susirinkus iš tėčio, tiek charakterį, tiek išvaizdą.

dar galiu rekomenduot būrėją baršausko g, tik vardo nepamenu, nes sesuo buvo. viskas pildosi  thumbup.gif ir apie mane klausė, tai ką pasakė, sakiau, nesąmonė, tačiau va neseniai ėmė pildytis.. eisiu ir aš  blush2.gif

va, o dar esu buvusi pas Sofiją Urmo bazėj, pas ją 90 proc. viskas pildos, tik tiek, kad ji sakė tiek man, tiek sesei, kad auginsiu berniuką, tačiau turiu dukrytę. galima susiet tuo, kad dukrytė yra padauža ir viską susirinkus iš tėčio, tiek charakterį, tiek išvaizdą.

dar galiu rekomenduot būrėją baršausko g, tik vardo nepamenu, nes sesuo buvo. viskas pildosi  thumbup.gif ir apie mane klausė, tai ką pasakė, sakiau, nesąmonė, tačiau va neseniai ėmė pildytis.. eisiu ir aš  blush2.gif

Gal galėtum atsiųsti kontaktus į AŽ Sofijos ir tos kitos būrėjos, iš Baršausko gatvės. Ir gal galėsi parašyti kokios kainos pas jas.
Atsakyti
QUOTE(AusraTur @ 2009 09 02, 10:22)

AusraTur, 02 Rgs 2009 - 10:22, parašė:

AusraTur, 02 Rgs 2009 - 10:22, parašė:

Sveiki,

Noriu visu atsiprasyti kas nepriskambino Romutei prasau parasykite persiusiu pataisyta nr
Kai per daug nr turiu tai blogai  doh.gif
O Ponas Petras dabar ima 20Lt

Sveiki,

Noriu visu atsiprasyti kas nepriskambino Romutei prasau parasykite persiusiu pataisyta nr
Kai per daug nr turiu tai blogai  doh.gif
O Ponas Petras dabar ima 20Lt

tas Petras tai senukas toks?
gal galit ir man kas kontaaktus i AZ parasyt.
girdejus ir as kad kazkoks senukas sanciuose ar tai panemunej buria labai gerai ir nedaug ima.
gal dar kas ka apie ji zinot?
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 09 09, 15:16)

harmoneta, 09 Rgs 2009 - 15:16, parašė:

harmoneta, 09 Rgs 2009 - 15:16, parašė:

girdejus ir as kad kazkoks senukas sanciuose ar tai panemunej buria labai gerai ir nedaug ima.

Gal galima ir man jo kontaktus i AZ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinukė @ 2009 09 09, 17:08)

Cukrinukė, 09 Rgs 2009 - 17:08, parašė:

Cukrinukė, 09 Rgs 2009 - 17:08, parašė:

Gal galima ir man jo kontaktus i AZ?  4u.gif

Gal galima ir man jo kontaktus i AZ?  4u.gif

..ir man ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas galite pasidalinti ispudziais po apsilankymo pas pona Petra (A. Sanciai, Kaunas). Butu idomu suzinoti kitu nuomones smile.gif
Atsakyti
man patiko jis, bet kazka sakyti daugiau negaliu kadangi dar visai neseniai buvau ie negaliu pasakyti pildosi kas ar ne, tik praejus daugiau laiko matysiu ar pildosi ar ne. o siaip patiko malonus zmogus, protingas.
Atsakyti
O mano mama eina pas vyriski gyvena Jis Panemuneje, mano mamai labai patinka ir pas Ji kainuoja tik 10Lt, bet ka pasako viskas issipyldo
Jeigu kam idomu galesiu parasyti telefonus per AZ

Jei nesunku, parasyk to vyro kontaktus i az. Buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2009 09 10, 20:52)

Solemn still, 10 Rgs 2009 - 20:52, parašė:

Solemn still, 10 Rgs 2009 - 20:52, parašė:

man patiko jis, bet kazka sakyti daugiau negaliu kadangi dar visai neseniai buvau ie negaliu pasakyti pildosi kas ar ne, tik praejus daugiau laiko matysiu ar pildosi ar ne. o siaip patiko malonus zmogus, protingas.

o gal kontaktus kokius jo butu galima gauti? buciau labai dekinga... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 09 09, 16:16)

harmoneta, 09 Rgs 2009 - 16:16, parašė:

harmoneta, 09 Rgs 2009 - 16:16, parašė:

Gal galima ir man jo kontaktus i AZ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neas @ 2009 09 11, 09:09)

neas, 11 Rgs 2009 - 09:09, parašė:

neas, 11 Rgs 2009 - 09:09, parašė:

ir aš norėčiau..tik niekas nesidalina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma1978 @ 2009 09 11, 10:00)

vilma1978, 11 Rgs 2009 - 10:00, parašė:

vilma1978, 11 Rgs 2009 - 10:00, parašė:

O bandete harmonetos per az prasyti kontaktu? Jei tik cia temoje parasete, tada gali ir nepasidalinti niekada - uzklydo, parase ir gal nebegris daugiau... Rasykite jai i az smile.gif
Atsakyti
parase man i AZ telefona,tai as paviesinsiu blush2.gif
Petras 837746571
gal dar kas pries mane isbandyt smile.gif butu idomu biggrin.gif
Atsakyti