Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(gintaryte1 @ 2009 07 15, 15:42)
tai kam ejai ne viena kart jei vistiek nieko gero nepasako

tikrai, ir man įdomu pasidarė kam vaikščioti keletą kartų, jei visvien netiesą pasako g.gif
Atsakyti
Neseniai teko lankytis pas bureja Stasele ie eiguliu rajono. Na antra karta pas ja tikrai neiciau smile.gif Ji maloni, plepi, bet nieko konketaus nepasake, ir labai daznai nusivaziuodavo i lankas visai , bet visko smulkiai nepasakosiu. Didziaja laiko dali kartojo viena ir ta pati apie uzsieni ir t.t. Vos tik atejus paklause mano zodiako zenklo, kai kortas keliau, sake jei istekejus kelt desine ranka, o jei netekejus kaire, tai jau vien is tu klausimu ispese nemazai informacijos smile.gif Dar nepatiko tai, jog daznai ismetusi kortas, klausdavo ar tai tiesa, ar pataike...... biggrin.gif Taiva, tokie butu ispudziai smile.gif Kaip uz pusvalandi 30Lt, tai manau nebuvo verta smile.gif
Atsakyti
Sweikos mamytes! matau daug cia kas lankosi pas bureja GERDA. Gal galetumete man parasyti jos nr. , kadangi biskuti bedos apniko tai noreciau su ja pasikonsultuoti. blush2.gif Labai labai labai prasau parasykite man kas nors jos numeriuka!! Is anksto dekui uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabytesaulyte @ 2009 07 30, 14:10)
Sweikos mamytes! matau daug cia kas lankosi pas bureja GERDA. Gal galetumete man parasyti jos nr. , kadangi biskuti bedos apniko tai noreciau su ja pasikonsultuoti.  blush2.gif  Labai labai labai prasau parasykite man kas nors jos numeriuka!! Is anksto dekui uz pagalba smile.gif

http://www.gerda.visiems.lt/ 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu visoms kas man atrase thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Na o as buvau pries 2savaites Kaune, kestucio gatveje, na ten kur kaba iskaba "Burimo salonas". Jis antram aukste, iejimas stoteles vietoje. Ten dirba tokia ne visai isvaizdinga moterisnetarodo kad ji ka sugeba (man taip is pirmo zvilgsnio pasirode), taciau man jau ir pries beveik 1,5metu (issipilde) ir dabar isbure beveik viskas ir pradejo pildytis. Na as buriuosi tik metams, nes toliau tai ne visai protinga bustis, nes vistiek netikslu.
Atsakyti
Apsilankiau pries kelias pas Svetlana Tulpiu g. nu tai nezinau kaip vertinti... konkretaus nieko nepasake, kad daug dirbsiu, daug mokysiuos... Bure laaabai toli i prieki, man greit bus 23, o ji man pasakojo kas bus kai man bus 40-50 metu blink.gif ir dar sake kad iki 30m seimos nesukursiu. tai tas labai nepatiko ir negaliu ismest is galvos, nes siaip su vyrais ir taip nesekas, ejau isgirsti geru ziniu kad reikalai prades tvarkytis, o cia se tau kad nori unsure.gif
Atsakyti
As taip pat buvau pas sia bureja Tulpiu g. Nieko nei gero, nei blogo nepasake. Antra karta pas ja neiciau smile.gif
Atsakyti
O ar esat kas lankesi pas bureja IRENA is Kauno? Ji gyveno eiguliuose, sukileliu pr., o pries pora men i sancius persikrauste 4u.gif Butu idomu suzinot kitu nuomone apie ja, nes as esu girdejusi tik geru atsiliepimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TipuTapu: 05 rugpjūčio 2009 - 12:46
QUOTE(De Zavu @ 2009 08 05, 14:08)
As taip pat buvau pas sia bureja Tulpiu g. Nieko nei gero, nei blogo nepasake. Antra karta pas ja neiciau smile.gif

as irgi turbut antra karta neiciau. o ka pasakojo? smile.gif
Atsakyti
O man Zinaida vel pataike. Pries men. pasake kad lauk ziniu apie mirti,sendien gavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2009 08 05, 22:05)
O man Zinaida vel pataike. Pries men. pasake kad lauk ziniu apie mirti,sendien gavau  verysad.gif

Kaip Zinaidos sveikata? Žadu nueit, bet sakau, gal gydosi. man ji irgi vienintelė iš visų, kur tikrai tinka ir pasako daug. na buvau jau prieš metus, tai ką pasakė, tas išsipildė
Atsakyti