Mano drauge nuvyko pas kazkokia Ala Kaune prie Urmo bazes del vyro neistikimybes. Ala pasake, kad uzburtas yra, o ji gali atburti. Bet, kaip suprantu, draugei tai kainuos ne maziau 5 tukstanciu litu. Idiotizmas kazkoks
. drauge kaip uzburta pati dabar. gal kas jau susiduret su ta bureja?

QUOTE(Vaiciceko @ 2009 06 15, 14:41)
Mano drauge nuvyko pas kazkokia Ala Kaune prie Urmo bazes del vyro neistikimybes. Ala pasake, kad uzburtas yra, o ji gali atburti. Bet, kaip suprantu, draugei tai kainuos ne maziau 5 tukstanciu litu. Idiotizmas kazkoks

Neteko ciu dievuliui su tokia susidurt

QUOTE(marmaliade @ 2009 06 04, 11:37)
Sveiki, galvoju paklausti kuri gera bureja Kaune? Kiek skaiciau geri atsiliepimai apie Gerda, pas ja reikia registruotis? Beje dar viena problemele, as pasakiau, kad noriu eiti pas bureja ir MB pareiske, kad einam dviese, bet cia esme, kad as noriu suzinoti kai kuriu dalyku del jo... O jei vdrug ims man pasakuoti juos prie jo, tai nejaukiai jausiuos... Ar galima kazkaip atskirai, ar kad ji visko nepasakotu... Nes einu ir apie jy suzinoti ir apie musu ateity ir kazkaip nenoriu prie jo klaust, nes cia man aktualus klausimai ir mano "dvejones" visai nenoriu, kad jis tai matytu 

jei eisi tarkim pas gerda, tai ji atskirai priema ir pasakoja,kitas turi palaukti, nepasakoja, pasisodinus du zmones
QUOTE(Vaiciceko @ 2009 06 15, 14:41)

jau tik tegu nemoka tokių pinigų, nesąmonė, 5 tūkst. litų tegu būrėja galvą išsitrina
jau visai jos išnaglėjo, durnių ieško
Pas Gerda pati lankiausi, ir ne viena karta. Netikek, nieko nepasako tiksliai.
QUOTE(Indianute @ 2009 06 14, 21:47)
gal zinote bureja gyvenancia ir dirbancia kaune, silainiuose? mano mama pas ja buvo pries pora metu, tai pasake visas ligas, kuriomis serga, apie visa jos praeiti teisybe, is nuotrauku apie zmones viska papasakojo...
Jeigu tokia pagyvenus, kur vokiškom kortom buria tai aš pas ją buvau....
nežinau ..pasakė kad mamos neteksiu kai man bus 55 metai, deja kai i šita pasakė jau supratau kad nugrybavo, nes iš jos važiavau pas mamąą į onkologinį kur ji gulėjo ....ir deja jau jos nėra, taip kad iki 55 m. trūko 17 metų... siaip iš dviejų valandų pokalbio , daugiau virš valandos pasakojo apie save..
As
pastebiu tendencija tarp bureju-pasakoti apie save
...kokios jos nuostabios,kaip viskas pildosi ir t.t.
.

QUOTE(ciainga @ 2009 03 03, 22:34)
867591797 Marytė, man paimė 25 Lt
Net sunku papasakoti, kas išsipildė. Na, pavyzdžiui, kai įstojau mokytis, labai abejojau ar pavyks darbą suderinti su mokslais. Nuėjau pas ją pasiklausti ir ji pasakė, kad tikrai mokykis viskas labai gerai seksis be jokių trukdžių. Na, ir tiesa, tikrai labai viskas gerai sekėsi ir sėkmingai baigiau. Dar dėl darbo... Pasakė, kad dirbsiu prekyboje, pamaininį darbą ir vadovaus labai bjauri vadovė... Taip ir yra. Na, daugiau kaip ir nebesiplėsiu
Jei kas eisit, tai parašykit įspūdžius... Labai jau įdomu. Gal aš tiesiog per daug ją idealizuoju
O as nepagirsiu sitos burejos igudziu Net sunku papasakoti, kas išsipildė. Na, pavyzdžiui, kai įstojau mokytis, labai abejojau ar pavyks darbą suderinti su mokslais. Nuėjau pas ją pasiklausti ir ji pasakė, kad tikrai mokykis viskas labai gerai seksis be jokių trukdžių. Na, ir tiesa, tikrai labai viskas gerai sekėsi ir sėkmingai baigiau. Dar dėl darbo... Pasakė, kad dirbsiu prekyboje, pamaininį darbą ir vadovaus labai bjauri vadovė... Taip ir yra. Na, daugiau kaip ir nebesiplėsiu

Jei kas eisit, tai parašykit įspūdžius... Labai jau įdomu. Gal aš tiesiog per daug ją idealizuoju

[quote=harmoneta,2009 05 31, 20:47]
zinok geriau jau taip, nei kad mano draugei buvo kuri net verke isejus is burejos... tikrai zmogu suzlugde.
o ar viska tiksliai gerda isbure, tai negaleciau pasakyt nes tiesa pasakius neatsimenu ka bure
tik pora tokiu rimtesniu kabliuku... kaikurie is ju issipildyt turetu mazdaug po metu tik tai idomu labai.
o siaip tai issipilde kad tevas mire, kad turejom problemu del palikimo....
bet va isbure kad ir moteris ligota mirs, tai net nezinau ar tas issipilde... nes mire tik laaabai tolima giminaite
nu man irgi ta pati sake.kad mirs kakzokia moteris tolima, kad kad paskui tevas, kad bus problemu su palikimu, valstybine kakzokia istaiga del jo.
gal ji cia visiems panasiai buria.
nesake, kad gyvenime labai pasiseks ir visi zmones tave skaudine iki siolei grausis nagucius?
zinok geriau jau taip, nei kad mano draugei buvo kuri net verke isejus is burejos... tikrai zmogu suzlugde.
o ar viska tiksliai gerda isbure, tai negaleciau pasakyt nes tiesa pasakius neatsimenu ka bure

o siaip tai issipilde kad tevas mire, kad turejom problemu del palikimo....
bet va isbure kad ir moteris ligota mirs, tai net nezinau ar tas issipilde... nes mire tik laaabai tolima giminaite

nu man irgi ta pati sake.kad mirs kakzokia moteris tolima, kad kad paskui tevas, kad bus problemu su palikimu, valstybine kakzokia istaiga del jo.
gal ji cia visiems panasiai buria.
nesake, kad gyvenime labai pasiseks ir visi zmones tave skaudine iki siolei grausis nagucius?
QUOTE(aldoniuke @ 2009 06 17, 00:56)
Pas Gerdą buvau pernai metais. Nuėjau šiaip "ant baikos"

Kadangi nuėjau, tai pasistengiau įsidėmėti, ką ji man burs. Išbūrė pagerėjusią finansinę padėtį, pasakė susirūpinti sveikata, nes yra kažkoks virusas ar užslėpta liga,. Išbūrė, kad per artimiausius metus pastosiu, nėštumas bus sunkesnis, nei pirmas, jaudinsiuosi dėl sveikatos, bet paskui viskas susitvarkys ir gims mergaitė. Kol kas viskas pildosi - lieka tik įsitikinti, ar tikrai nėštumo problemos jau baigėsi ir gims mergaitė

Sesuo irgi buvo nuėjusi, tik jinai turėjo rimtų klausimų. Gerda pasakė, kad ji įstos mokytis, gyvenimas vidutiniškas, o apie jos vaikiną pasakė taip - visiškas liurbis, nežino ko nori, mest tu jį greičiau ir negaišk su juo laiko. Aš seseriai tą patį sakiau. Finale - seserį vaikinas metė ir kaip Gerda sakė, sesuo su juo tik laiką sugaišo.
Šiaip man išsipildė kol kas daugiau, nei seseriai. Kirba noras vėl nueiti - gal ką nors naujo pasakys

QUOTE(aldoniuke @ 2009 06 17, 00:56)
tai kam ejai ne viena kart jei vistiek nieko gero nepasako
aš irgi lankiausi pas Gerdą, tai ji man labai patiko, labai maloni moteris. Ji man sakė, kad mane įvertins (gavau diplomą), kad penkių metų bėgyje turėsiu dar vieną dukrytę
labai tikiuosi na ir dar pasakė visokių dalykų