Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(Germina @ 2009 04 16, 12:09)
Merginos, mane sudomino Gerda, bet labai jau viskas ten šviesu.  Norėčiau sužinoti, ar kas nors konkrečiai iš ateities pasakymų išsipildė? Gal ji tik gera psichologė, kuri žmogui pakelia ūpą gyventi, nors tai irgi labai daug, bet...

zinok geriau jau taip, nei kad mano draugei buvo kuri net verke isejus is burejos... tikrai zmogu suzlugde.
o ar viska tiksliai gerda isbure, tai negaleciau pasakyt nes tiesa pasakius neatsimenu ka bure lotuliukas.gif tik pora tokiu rimtesniu kabliuku... kaikurie is ju issipildyt turetu mazdaug po metu tik tai idomu labai.
o siaip tai issipilde kad tevas mire, kad turejom problemu del palikimo....
bet va isbure kad ir moteris ligota mirs, tai net nezinau ar tas issipilde... nes mire tik laaabai tolima giminaite smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit info apie žolininkę iš Kauno, Juditą Kaminskienę ... Jos veiklą, atsiliepimus ir pnš. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(zina74 @ 2009 06 02, 10:26)
Gal kas galit info apie žolininkę iš Kauno, Juditą Kaminskienę ... Jos veiklą, atsiliepimus ir pnš. Ačiū

Keletą kartų buvau čia apie ją užklausus, bet taip niekas nieko ir neparašė ax.gif

Man teko su ja šiaip pabendrauti. Šilta tokia moteriškė. Bet iš profesinės pusės nieko nežinau.
Atsakyti
Sveiki, galvoju paklausti kuri gera bureja Kaune? Kiek skaiciau geri atsiliepimai apie Gerda, pas ja reikia registruotis? Beje dar viena problemele, as pasakiau, kad noriu eiti pas bureja ir MB pareiske, kad einam dviese, bet cia esme, kad as noriu suzinoti kai kuriu dalyku del jo... O jei vdrug ims man pasakuoti juos prie jo, tai nejaukiai jausiuos... Ar galima kazkaip atskirai, ar kad ji visko nepasakotu... Nes einu ir apie jy suzinoti ir apie musu ateity ir kazkaip nenoriu prie jo klaust, nes cia man aktualus klausimai ir mano "dvejones" visai nenoriu, kad jis tai matytu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos visos Gal kas zinote kaip rasti Ala Prokofjevaitė ? Ji gyvena Kaune. Gal kas kokius jos kontaktus turi? Ji tokia prognozuotoja ar ekstrasense, kaip cia tiksliau pavadinusi. Rusijoje laimejusi aiskiariagiu turnyra ir padejusi rusijos prezidentui (vienam is ex) nuspeti daug ka, bei prognozavo Lt ateiti kelis kartus

Atsakyti
Gal tu čia apie šitą ALĄ ? Sutvarkau šeimos problemas, šalinu prakeikimus, nustatau magišką poveikį, daromą jūsų konkurentų, garantuoju anonimiškumą... Tel . 8 688 76551... Tai radau žurnale " Būrėja " 2009 - 06 mėnesyje... Nepamenu ar ten buvo parašytas miestas...
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2009 06 04, 11:37)
Sveiki, galvoju paklausti kuri gera bureja Kaune? Kiek skaiciau geri atsiliepimai apie Gerda, pas ja reikia registruotis? Beje dar viena problemele, as pasakiau, kad noriu eiti pas bureja ir MB pareiske, kad einam dviese, bet cia esme, kad as noriu suzinoti kai kuriu dalyku del jo... O jei vdrug ims man pasakuoti juos prie jo, tai nejaukiai jausiuos... Ar galima kazkaip atskirai, ar kad ji visko nepasakotu... Nes einu ir apie jy suzinoti ir apie musu ateity ir kazkaip nenoriu prie jo klaust, nes cia man aktualus klausimai ir mano "dvejones" visai nenoriu, kad jis tai matytu  rolleyes.gif

nematau problemos. Tai eik tu pas ta bureja ir nesakyk SB kur eini mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai aciu uz info. Ar yra kokiu atsiliepimu apie ja? Ar teko ka nors girdeti gal?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatuk: 04 birželio 2009 - 12:51
QUOTE(Beatuk @ 2009 06 04, 12:09)
Sveikos visos  Gal kas zinote kaip rasti Ala Prokofjevaitė ? Ji gyvena Kaune. Gal kas kokius jos kontaktus turi? Ji tokia prognozuotoja ar ekstrasense, kaip cia tiksliau pavadinusi. Rusijoje laimejusi aiskiariagiu turnyra ir padejusi rusijos prezidentui (vienam is ex) nuspeti daug ka, bei prognozavo Lt ateiti kelis kartus

pas šitą aš irgi labai norėčiau nueiti

QUOTE(zina74 @ 2009 06 04, 12:30)
Gal tu čia apie šitą ALĄ ? Sutvarkau šeimos problemas, šalinu prakeikimus, nustatau magišką poveikį, daromą jūsų konkurentų, garantuoju anonimiškumą... Tel . 8 688 76551... Tai radau žurnale " Būrėja " 2009 - 06 mėnesyje... Nepamenu ar ten buvo parašytas miestas...

kažin ar čia šita, nes ana ala tai nesireklamuoja ir nesiskelbia niekur
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2009 06 04, 13:14)
pas šitą aš irgi labai norėčiau nueiti
kažin ar čia šita, nes ana ala tai nesireklamuoja ir nesiskelbia niekur

Tai vat vat, as irgi pagalvojau negi cia taip lengvai tongue.gif Gal paskambink ir paklausk jos pavardes ax.gif ar kazkaip kitaip pasidometi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciainga @ 2009 03 03, 21:34)

Jei kas eisit, tai parašykit įspūdžius... Labai jau įdomu. Gal aš tiesiog per daug ją idealizuoju  rolleyes.gif

Tikrai idealizuoji blush2.gif Nieko per daug nepasake ir net nesistenge ... uz 30Lt. (ne 25Lt.) "padirbeti" nono.gif . Klausiausi svetimu zmoniu gyvenimo pavyzdzius, kaip ji gerai buria ir viska atspeja. Vienu zodziu susimokejau uz reklama. Negaliu sakyti buvo ir tokiu smulkmenu, kur tikrai ne kiekvienam "pabursi", bet is kt.girdejau zymiai daugiau ir konkreciau.
Negaliu atsakyti uz kt., tiesiog gal tik as "neatsiveriau" schmoll.gif.
Vienu zodziu - pacios esate savo gyvenimo seimininkes, tad ir tvarkykimes pacios 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cudo @ 2009 03 21, 16:46)
g.gif Kokem raijone gyvena ? Pazistu 2 Marytes,viena visai i pievas bure  doh.gif

Prie 25-mecio turgaus
Atsakyti
gal zinote bureja gyvenancia ir dirbancia kaune, silainiuose? mano mama pas ja buvo pries pora metu, tai pasake visas ligas, kuriomis serga, apie visa jos praeiti teisybe, is nuotrauku apie zmones viska papasakojo...
Atsakyti