Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

Gal kuri zinot ONUTES is Karmelavos kontaktus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2009 01 27, 09:44)
Gal kuri zinot ONUTES is Karmelavos kontaktus?  ax.gif

turėtų temoje būti, tik reikia paieškoti
Atsakyti
unsure.gif Sveikutes, unsure.gif mama mano buvo pas bureja Silainiuose.Koks jos vardas as nezinau. Rasytes gatveje. Nu pasake isvis ne i tema. Beje pasake,kad vyras zus,ir dukra-tai as unsure.gif arba iki 24 metu zusiu,arba iki 35metu. ir kaip manot,kaip jaustis unsure.gif mama mano siaip tikinti,bet ka ji prisnekejo viska praleido juokais,del to man ir pasake.Nes teisybes labai mazai pasake. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(princese333 @ 2009 02 04, 19:21)
unsure.gif Sveikutes, unsure.gif  mama mano buvo pas bureja Silainiuose.Koks jos vardas as nezinau. Rasytes gatveje. Nu pasake isvis ne i tema. Beje pasake,kad vyras zus,ir dukra-tai as unsure.gif  arba iki 24 metu zusiu,arba iki 35metu. ir kaip manot,kaip jaustis unsure.gif  mama mano siaip tikinti,bet ka ji prisnekejo viska praleido juokais,del to man ir pasake.Nes teisybes labai mazai pasake. unsure.gif

biggrin.gif Apseramink.Sita visem mirte prebure lotuliukas.gif tikrai miskas.Visai ne pataiko burdama.
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2009 02 04, 23:02)
biggrin.gif Apseramink.Sita visem mirte prebure  lotuliukas.gif tikrai miskas.Visai ne pataiko burdama.

Ar esi pas ja buvusi? tau irgi nesamoniu prikalbejo.is mano pazystamu pas ja dar 3 buvo,ir visom mirtys,tai vyro,tai vaiku. unsure.gif nu vistiek sirdelej toks jauduliukas yra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(princese333 @ 2009 02 05, 11:00)
Ar esi pas ja buvusi? tau irgi nesamoniu prikalbejo.is mano pazystamu pas ja dar 3 buvo,ir visom mirtys,tai vyro,tai vaiku. unsure.gif nu vistiek sirdelej toks jauduliukas yra  verysad.gif

Neseniai stebėjau, kaip viena moteriškė kortas metė. Paprastas kortas. Tikriausiai žinai, kad kortos tam tikras reikšmes turi - pinigai, valdiški namai, ašaros, mirtis, pletkai/sukčiai/vagys ir t.t. ir pan. Išdėliojus visas kortas, visi tie dalykai ir matosi. O jei dar "būrėja" prastai interpretuoja, tai ir gaunasi kiekvienam klientui vos ne tas pats "šabloninis" aiškinimas. Žodžiu, mirtis arba jau buvo, arba bus, kaip ir pinigai, arašos, meilė ir panašūs dalykai biggrin.gif Vat ir ta mano stebėta moteriškė labai panašiai viską aiškino. Tokiu pačiu stilium, kai buvau mokyklinukė burdavomės biggrin.gif

Kitas dalykas, kuris mane suglumino, kad kortas metė visam gyvenimui blink.gif Tai jeigu sako, kad reikia saugotis sukčių kelionėje, tai ar artimiausioje kelionėje saugotis, ar visą gyvenimą? lotuliukas.gif Ir aišku, kad bus per tą gyvenimą visko.

O labiausiai tai prajuokino, kad draugei vis pasakojo apie vyrus. Ir šviesius, ir tamsius, ir visokius. Ir praeity, ir dabarty, ir ateity. O iš tikrųjų jį jau daug metų su moterim gyvena lotuliukas.gif

Vat pas tokią "būrėją" papuolus belieka tik pasijuokti ir pasidyvyti, kaip pas tokias kas nors iš viso eina.

Taip kad ir tavo minėta "būrėja", panašu, kad tik išmokus kortų reikšmes ir visai be fantazijos ar įžvalgos, kad visoms tą patį kalba biggrin.gif Mesk iš galvos visas jos "pranašystes" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(princese333 @ 2009 02 05, 12:00)
Ar esi pas ja buvusi? tau irgi nesamoniu prikalbejo.is mano pazystamu pas ja dar 3 buvo,ir visom mirtys,tai vyro,tai vaiku. unsure.gif nu vistiek sirdelej toks jauduliukas yra  verysad.gif

biggrin.gif buvau,ir dar koke 5-6 moteriskiu pazistamu.Tai visem tas pats lotuliukas.gif Buvau pries koke 5 metus.
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2009 02 06, 11:41)
biggrin.gif buvau,ir dar koke 5-6 moteriskiu pazistamu.Tai visem tas pats  lotuliukas.gif  Buvau pries koke 5 metus.

Dekuj,palengvejo net smile.gif
Atsakyti
QUOTE(princese333 @ 2009 02 04, 18:21)

Nežinau kaip Šilainių būrėja tiesos dalina, bet Gerdos pranašai pildosi...
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Gal as cia truputuka ne i tema, bet gal jus nurodysite man i kokia tema eiti ar siaip padesite.
Labai daug pas mane neaiskumu gyvenime, kurie man neduoda ramybes, likimas man siuncia visokiausius isbandymus ir aplamai dar taip pasimetusi gyvenime nebuvau blink.gif .
Gal jus kuri nors zinote kokia aiskerege? As siaip esu girdejusi apie tokia mociute, man lyg ji is Panevezio, tiksliai nezinau. Bet man pasakojo,kad ka ji buvo pasakiusi viskas issipilde, netgi ant tiek kad kai ta moteris pas ja buvo ir uzsimane i tualeta ji jai pati sako eik, sake labai apakusi nuo jos pasakojimo buvo apie praeiti, o ateitis vis pildosi, nors ji buvo gal pries kokia 10 metu. Va kad man tokia aiskerege suradus...
Atsakyti
Gerdos kontaktai: Mob. Tel. 8 652 91050

http://www.gerda.visiems.lt/

Sėkmės
Atsakyti
Noriu paklaust apie būrėją Jonavoje. Buvusi bendradarbė prieš kokius 5 metus buvo pas tokią išgirtą būrėją Jonavoje, tai labai patenkinta liko. Tai noriu paklaust, kai ankstesniuose puslapiuose rašoma apie būrėją Jonavoje, tai čia pa pati močiutė, ar kita g.gif
Atsakyti