Gal kuri zinot ONUTES is Karmelavos kontaktus?

QUOTE(Aislanda @ 2009 01 27, 09:44)
turėtų temoje būti, tik reikia paieškoti

QUOTE(princese333 @ 2009 02 04, 19:21)

QUOTE(cudo @ 2009 02 04, 23:02)
Ar esi pas ja buvusi? tau irgi nesamoniu prikalbejo.is mano pazystamu pas ja dar 3 buvo,ir visom mirtys,tai vyro,tai vaiku.

QUOTE(princese333 @ 2009 02 05, 11:00)
Ar esi pas ja buvusi? tau irgi nesamoniu prikalbejo.is mano pazystamu pas ja dar 3 buvo,ir visom mirtys,tai vyro,tai vaiku.
nu vistiek sirdelej toks jauduliukas yra 

Neseniai stebėjau, kaip viena moteriškė kortas metė. Paprastas kortas. Tikriausiai žinai, kad kortos tam tikras reikšmes turi - pinigai, valdiški namai, ašaros, mirtis, pletkai/sukčiai/vagys ir t.t. ir pan. Išdėliojus visas kortas, visi tie dalykai ir matosi. O jei dar "būrėja" prastai interpretuoja, tai ir gaunasi kiekvienam klientui vos ne tas pats "šabloninis" aiškinimas. Žodžiu, mirtis arba jau buvo, arba bus, kaip ir pinigai, arašos, meilė ir panašūs dalykai

Kitas dalykas, kuris mane suglumino, kad kortas metė visam gyvenimui

O labiausiai tai prajuokino, kad draugei vis pasakojo apie vyrus. Ir šviesius, ir tamsius, ir visokius. Ir praeity, ir dabarty, ir ateity. O iš tikrųjų jį jau daug metų su moterim gyvena

Vat pas tokią "būrėją" papuolus belieka tik pasijuokti ir pasidyvyti, kaip pas tokias kas nors iš viso eina.
Taip kad ir tavo minėta "būrėja", panašu, kad tik išmokus kortų reikšmes ir visai be fantazijos ar įžvalgos, kad visoms tą patį kalba

QUOTE(princese333 @ 2009 02 05, 12:00)
nu vistiek sirdelej toks jauduliukas yra 

QUOTE(cudo @ 2009 02 06, 11:41)

Dekuj,palengvejo net

QUOTE(princese333 @ 2009 02 04, 18:21)
Nežinau kaip Šilainių būrėja tiesos dalina, bet Gerdos pranašai pildosi...
Sveikutes
Gal as cia truputuka ne i tema, bet gal jus nurodysite man i kokia tema eiti ar siaip padesite.
Labai daug pas mane neaiskumu gyvenime, kurie man neduoda ramybes, likimas man siuncia visokiausius isbandymus ir aplamai dar taip pasimetusi gyvenime nebuvau
.
Gal jus kuri nors zinote kokia aiskerege? As siaip esu girdejusi apie tokia mociute, man lyg ji is Panevezio, tiksliai nezinau. Bet man pasakojo,kad ka ji buvo pasakiusi viskas issipilde, netgi ant tiek kad kai ta moteris pas ja buvo ir uzsimane i tualeta ji jai pati sako eik, sake labai apakusi nuo jos pasakojimo buvo apie praeiti, o ateitis vis pildosi, nors ji buvo gal pries kokia 10 metu. Va kad man tokia aiskerege suradus...

Gal as cia truputuka ne i tema, bet gal jus nurodysite man i kokia tema eiti ar siaip padesite.
Labai daug pas mane neaiskumu gyvenime, kurie man neduoda ramybes, likimas man siuncia visokiausius isbandymus ir aplamai dar taip pasimetusi gyvenime nebuvau

Gal jus kuri nors zinote kokia aiskerege? As siaip esu girdejusi apie tokia mociute, man lyg ji is Panevezio, tiksliai nezinau. Bet man pasakojo,kad ka ji buvo pasakiusi viskas issipilde, netgi ant tiek kad kai ta moteris pas ja buvo ir uzsimane i tualeta ji jai pati sako eik, sake labai apakusi nuo jos pasakojimo buvo apie praeiti, o ateitis vis pildosi, nors ji buvo gal pries kokia 10 metu. Va kad man tokia aiskerege suradus...