Kartais taip būna,kad patarimo ar sprendimo mes norime klausti pas kitą žmogų.Draugė tiek nežino kiek būrėja.Nes ji dabartį ir ateitį mato "giliau",bent jau mums taip atrodo.Todėl jų mes ir ieškom.Bent jau mano tokia nuomonė.
Prireikė šiuo metu ir man būrėjos.Perskaičiau visų pasisakymus ir nusprendžiau,kad Gerda daugiausiai sulaukė gerų atsiliepimų.Pritariu tai nuomonei,kad kiekvienam reikia surasti savąją.Teko girdėt,kad dar būna negeros dienos,kur kortos nenori rodyt.
Anksčiau esu buvusi pas Valentiną Vievyje.Man ji labai patiko.Ir mano draugėm taip pat.Ji nieko neklausinėja,tik žiūri į kortas ir pasakoja.Čia kada bendra tema meta.Jeigu žmogui koks įvykis užprogramuotas,tai pasako datų tikslumu.Kitur pataria kaip geriau pasielgti.
Jeigu Gerda gera būrėja galima ir pas ją pabandyt.Nors aš esu iš tų,kur nemėgsta pastoviai bėgiot.
Norėjau paklausti ar ilgai reikia laukti eilėje pas Gerdą?Kiek supratau,kad visus priima,ne tik senus klientus.
reikia jai pasiskambinti ir ji pasakys kada laisva
šiaip tai visus priima
šiaip tai visus priima
Sveikos, noreciau truputeli paitikslinti del Zinaidos, nes pries kokius 4metus esu buvusi pas bureja Eiguliuose, prie Topolio parduotuves, Sukileliu pr., ir idomu ten ta pati ar ne? Nes atminty smezuoja, jog ta bureja lyg ir Stase vardu buvo...
arba klystu

QUOTE(TipuTapu @ 2009 01 17, 11:11)
Sveikos, noreciau truputeli paitikslinti del Zinaidos, nes pries kokius 4metus esu buvusi pas bureja Eiguliuose, prie Topolio parduotuves, Sukileliu pr., ir idomu ten ta pati ar ne? Nes atminty smezuoja, jog ta bureja lyg ir Stase vardu buvo...
arba klystu

Ne prie Topolio Zinaida gyvena

Prie Topolio Staselė gyvena. Jai su ranka kažkas negerai

QUOTE(migle31 @ 2009 01 06, 10:24)
Brangute, pasakyk kas neramina tave ir aš tau nemokamai pasakysiu tik rašyk į až beje aš dažniausiai būnų angeliukų mamyčių svetainėj ir ten kam mečiau kortas dar nė karto neprašoviau...... 

laba

QUOTE(Insomnia @ 2009 01 18, 00:18)
Ne prie Topolio Zinaida gyvena
Lyg Žukausko gatvėj
Na kažkur ten aplink.

Gal tada Staseles kontaktus kas turit? atsimenu kai man ji bure, tai apie dabarti ir ateiti kokius 80% tiesos pasake. Zodziu nusivylusi tikrai nebuvau

QUOTE(TipuTapu @ 2009 01 18, 17:05)
Gal tada Staseles kontaktus kas turit? atsimenu kai man ji bure, tai apie dabarti ir ateiti kokius 80% tiesos pasake. Zodziu nusivylusi tikrai nebuvau
O kokia kitu nuomone apie Stasele? Ar buria ji visdar? 

man visai pievas ji nušnekėjo

QUOTE(zinulė @ 2009 01 18, 20:20)
man visai pievas ji nušnekėjo
Iš visų aplankytų, ja ir Svetlana labiausiai nusivyliau 

del Staseles galiu 100% pritart

O gal kuri zinot kas asmeninius kalendorius sudarineja pagal gimimo data?
ar kas is delno skaito?aciu
Papildyta:
rasydama kalendorius turejau minty asmeninius horoskopus tokiais etapais, kaip kalendorius tipo
ar kas is delno skaito?aciu

Papildyta:
rasydama kalendorius turejau minty asmeninius horoskopus tokiais etapais, kaip kalendorius tipo

Merginos, gal kartais zinote kuri gera bureja Silainiuose?
Sveikos, o gal zinot bureja, kuria galima issikviesti i namus, kad kelioms mergaitems 'isburtu ateiti'?