temide, 15 Lie 2008 - 14:18, parašė:
temide, 15 Lie 2008 - 14:18, parašė: ![]()
Aš einu į Daukšos gatvėje esatį saloną, "Pažink save" Konkrečiai pas Rasą,
![]()
bet kiek girdėjau ir kitos lll gerai buria.

o jau man užpernai kai pribūrė ten nė ne į tą pusę

zinulė, 15 Lie 2008 - 15:44, parašė:
zinulė, 15 Lie 2008 - 15:44, parašė: ![]()
Tokia šviesi moteriškė
Draugę palydėjau, kadangi labai užsimanė, tai ir pati užsukau. Visiškos pievos
Dar kaip tik prieš mėnesį su drauge kalbėjom, tai irgi niekas nesipildė.

Užtat nuotaiką pakelia.

zinulė, 15 Lie 2008 - 14:44, parašė:
zinulė, 15 Lie 2008 - 14:44, parašė: ![]()
Tokia šviesi moteriškė
Draugę palydėjau, kadangi labai užsimanė, tai ir pati užsukau. Visiškos pievos
Dar kaip tik prieš mėnesį su drauge kalbėjom, tai irgi niekas nesipildė.

Geras.....

Kažkada manija buvo užėjus, tai kur rasdavau parašyta, kad buria ir einu. Tai visokių nesamonių buvo. Šita geriausiai buria, Dar pas vieną kartais nueinu, irgi gerai pasako, bet ji namuose buria. Dar vieną buvau sutikus pačioj pradžioj, bet jau labai senai dairaus ir vis nematau. o kitas kur sutikau tai

Aikit pas mane burtis. Ir pinigų neimu ir beveik tiesą sakau

Nu jopsikmat, nesikeikus

Is pradziu lyg ir skaite is kortu, niu pasake, kad kelione laukia (varysim su MB i Turkija greitai), bet kiek atsimenu, tai cia jos visos apie keliones pripasakoja, sako niu gal trumpa, o gal ir ilga bus (nu bando pataikyt, nes tipo gal i kita sali vaziuosi, o gal tik i soda mociutes aplankyti

Is pradziu snekejo viska labai gerai, kad MB mane be proto myli, krenta vedybu korta, kad kursim namus (nors jau sukurta viskas

Po tokiu jos nesamoniu mano visas vidus susijauke, atsirado nepasitikejimas savim, MB ir visu pasauliu, todel ant staigio nulekiau pas savo reiki mokytoja, kad ta juoda energetika nuo manes nuimtu. Vsio, as jau pasimokiau ir isitikinau, kad viskas Dievulio valioj ir tikrai neisiu daugiau nei pas viena.
Parasiau kaip viskas buvo, o jus spreskite ar norite ten kur as buvau eiti

gal visgi gyvent ir nejaukt minciu

tik, 15 Lie 2008 - 21:34, parašė:
tik, 15 Lie 2008 - 21:34, parašė: ![]()
gal visgi gyvent ir nejaukt minciu

Pritariu Tau, nes as po vizito pas ja labai blogai jauciausi. Manau jog tik Dievas ir mes patys savo mintimis, gerais darbais, iskeltais tikslais galime koreguoti savo likima, nes kai tokios raganos prikalba baisybiu, zmogus net nejausdamas pradeda apie tai galvoti ir galvoti, o savo mintimis pritraukia visokius negatyvus ir susikuria nelaimes, nes mintys ir zodziai juk materializuojasi

LinetaBlue, 15 Lie 2008 - 20:02, parašė:
LinetaBlue, 15 Lie 2008 - 20:02, parašė: ![]()
Nu mergytes, o as buvau pries kelias dienas pas ta jusu isgirtaja Zinaida...
Nu jopsikmat, nesikeikus![]()
Is pradziu lyg ir skaite is kortu, niu pasake, kad kelione laukia (varysim su MB i Turkija greitai), bet kiek atsimenu, tai cia jos visos apie keliones pripasakoja, sako niu gal trumpa, o gal ir ilga bus (nu bando pataikyt, nes tipo gal i kita sali vaziuosi, o gal tik i soda mociutes aplankyti)
Is pradziu snekejo viska labai gerai, kad MB mane be proto myli, krenta vedybu korta, kad kursim namus (nors jau sukurta viskas), po to as kazkaip prasiziojau, net pati nepastebejau ir atsakiau i jos pora klausimeliu, va tada ir pasipyle visos mano gyvenimo nelaimes
![]()
![]()
pradejo pezeti, kad MB is tikruju manes jau nemyli, nori mane apgauti su nekilnojamu turtu, kad mano anyta manes nekencia (nors santykiai musu nuostabus), kad mano seimoj labai greit kazkas mirs ir t.t., busiu labai nelaiminga ir bla bla bla. Nu jopsikmat kaip perpykau. Be to, man labai labai nepatiko kai as tik atsisedau ir ji pradejo save girti, kokia ji gera bureja, dirbo ale salone, isejo is ten ir tipo savo malonumui cia dirba, kad jokia kita bureja nieko nesugeba tik ji. Pasiurpau....Be to, ji is manes uz 1val nuplese 40 lituku
sakyciau daug.
Po tokiu jos nesamoniu mano visas vidus susijauke, atsirado nepasitikejimas savim, MB ir visu pasauliu, todel ant staigio nulekiau pas savo reiki mokytoja, kad ta juoda energetika nuo manes nuimtu. Vsio, as jau pasimokiau ir isitikinau, kad viskas Dievulio valioj ir tikrai neisiu daugiau nei pas viena.
Parasiau kaip viskas buvo, o jus spreskite ar norite ten kur as buvau eiti![]()
Nu jopsikmat, nesikeikus

Is pradziu lyg ir skaite is kortu, niu pasake, kad kelione laukia (varysim su MB i Turkija greitai), bet kiek atsimenu, tai cia jos visos apie keliones pripasakoja, sako niu gal trumpa, o gal ir ilga bus (nu bando pataikyt, nes tipo gal i kita sali vaziuosi, o gal tik i soda mociutes aplankyti

Is pradziu snekejo viska labai gerai, kad MB mane be proto myli, krenta vedybu korta, kad kursim namus (nors jau sukurta viskas

Parasiau kaip viskas buvo, o jus spreskite ar norite ten kur as buvau eiti

dėl kainos tai nežinau, turbūt pigiau ir nerastum

Duona Kaip, 16 Lie 2008 - 08:50, parašė:
Duona Kaip, 16 Lie 2008 - 08:50, parašė: ![]()
Sveiki, gal ka zinote apie būrėją Gerdą Kaune? Ikalbejo mane nueiti ketvirtadieni uzsirasiau, bet pries tai noreciau gal kokiu atsiliepimu isgirsti. Aciu
negirdėta...