Esu ne karta buvusi pas burejas, pas aiskeriages.
buvau pas genute kur prie rotuses dirbo- maloni moteris, teisingai apibudino zmones is foto, man tai buvo naudinga, reikalinga. taciau apie ateiti-nepataike visiskai nieko, ka pasake neissipilde niekas, viskas ne taip klostesi.
yra kita genute juozapaviciaus gatvej dirbanti- pas ja rekomenduociau eiti del sveikatos problemu- labai tiksliai nusake man ir ne karta, ko dar ir medikai nemate ar pamate daug veliau, taip pat labai gerai mato nuziurejimus, uzkeikimus, karmos problemas. taciau tie kuriuos domina tik ateities spejimas - nerekomenduociau eiti, nes tikrai nepataike ne karto.
is bureju cia minetu lankiausi pas Zinaida, bet nesu suzaveta, nors buvau labai trumpai pas ja konkreciu klausima bet tai ka ji ispranasavo neisipilde.
nezinau kodel bet vienam labai patinka ta pati bureja, o kitam ne, vienam daug tiesos pasako, kitam ne. gal priklauso nuo to kelintas klientas buvai ta diena, nes dauguma bureju dirba "konvejeriu", vienas po kito zmones eina visa diena, aisku uzsidirbti visiems norisi, taciau zmogaus galimybes ribotos, zmogus isisemia, pavargsta.
istikruju manau apie bureja galima sprest tada kai buvai ne viena karta pas ta pacia ir kai dauguma pasakytu dalyku isipilde. nes yra didelis skirtumas tarp burejos- kuri sako ka mato ir ta kuri savo komunikabilumu sugeba uzmegsti kontakta, pelnyti simpatija- aisku su pastaraja bendrauti mieliau bet informacija mes patys suteikiam tik belieka ja graziai pateikti.
manau kiek burimas bus teisingas, pasakys tiesos lemia ir musu mintys, ant kiek mes nueja pas bureja sugebam atsipalaiduoti, nuvyti visas mintis salin, paciai buvo ne karta, kad kortos taip krito, kad net bureja pasake paskambink pasakyk ar isipilde ar cia tu pati taip stipriai nori lauki to kad... istikruju neisipilde. matomai man ant tiek buvo tai aktualu, taip to norejau kad mano mintys, viltis...
Gal gali parasyt Genutes tel.Nr. ar kitus kontaktus. Kaip nustato sveikatos problemas is nuotraukos ar ziuredama i zmogu? O karmos problemas? Ir kiek sumokejai