Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(Tylene @ 2008 11 21, 21:29)
tikiuosi kad ne visiems gera sad.gif nes man labai tragiškų dalykų išbūrė unsure.gif  duok dieve, kad niekas neišsipildytų. verysad.gif

visu pirma kortos tai nera labai tiksli informacija- t.y. ivykiai kuriu negalima siek tiek pakeisti, pakoreguoti. tiesiog gavai informacija - buk atidesne, daug apie ka turi pamastyti ir gali pakoreguoti, pakeisti, savaime suprantame kad neviska, bet...
svarbiausiai nereikia "uzsiciklinti" ant to ka pasake.

Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2008 11 22, 11:49)
Nuejau budama laiminga, grizau suzlugdyta.sad.gif

geriau tada visai neiti, o jei jau eini tai turi suprasti kad informacija buna ivairi gera ir bloga, ir turi buti pasiruosus isgirsti viska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 23 lapkričio 2008 - 17:21
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 23 lapkričio 2008 - 18:22
Esu ne karta buvusi pas burejas, pas aiskeriages.
buvau pas genute kur prie rotuses dirbo- maloni moteris, teisingai apibudino zmones is foto, man tai buvo naudinga, reikalinga. taciau apie ateiti-nepataike visiskai nieko, ka pasake neissipilde niekas, viskas ne taip klostesi.
yra kita genute juozapaviciaus gatvej dirbanti- pas ja rekomenduociau eiti del sveikatos problemu- labai tiksliai nusake man ir ne karta, ko dar ir medikai nemate ar pamate daug veliau, taip pat labai gerai mato nuziurejimus, uzkeikimus, karmos problemas. taciau tie kuriuos domina tik ateities spejimas - nerekomenduociau eiti, nes tikrai nepataike ne karto.
is bureju cia minetu lankiausi pas Zinaida, bet nesu suzaveta, nors buvau labai trumpai pas ja konkreciu klausima bet tai ka ji ispranasavo neisipilde.

nezinau kodel bet vienam labai patinka ta pati bureja, o kitam ne, vienam daug tiesos pasako, kitam ne. gal priklauso nuo to kelintas klientas buvai ta diena, nes dauguma bureju dirba "konvejeriu", vienas po kito zmones eina visa diena, aisku uzsidirbti visiems norisi, taciau zmogaus galimybes ribotos, zmogus isisemia, pavargsta.
istikruju manau apie bureja galima sprest tada kai buvai ne viena karta pas ta pacia ir kai dauguma pasakytu dalyku isipilde. nes yra didelis skirtumas tarp burejos- kuri sako ka mato ir ta kuri savo komunikabilumu sugeba uzmegsti kontakta, pelnyti simpatija- aisku su pastaraja bendrauti mieliau bet informacija mes patys suteikiam tik belieka ja graziai pateikti.
manau kiek burimas bus teisingas, pasakys tiesos lemia ir musu mintys, ant kiek mes nueja pas bureja sugebam atsipalaiduoti, nuvyti visas mintis salin, paciai buvo ne karta, kad kortos taip krito, kad net bureja pasake paskambink pasakyk ar isipilde ar cia tu pati taip stipriai nori lauki to kad... istikruju neisipilde. matomai man ant tiek buvo tai aktualu, taip to norejau kad mano mintys, viltis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 23 lapkričio 2008 - 18:01
[quote=Tylene,2008 11 23, 18:46]
tai ką pasakė apie mane- man visai vienodai. Neimu aš į galvą tų netikėtumų, nuostolių, apklabų ar dar ko nors. Bet esu girdėjusi, kad nesako skaudžių mirčių-tad ir nesitikėjau to išgirsti. Dabar kai žinau, kad sako VISKĄ- tikrai neisiu niekada gyvenime. unsure.gif
istikruju nezinau kaip tau pasake ar konkreciau norode zmogu ar kitaip. man yra pasake kad palaidosi kazka is artimu per metus laiko- apstrakciai. neisipilde, bet jau per pasakyta termina, o kad veliau daug buvo na tai... toks gyvenimas vieni gimsta kiti mirsta.taciau manau perspeti turi, nes pagalvok jei buvau pas bureja nesake o paskui kazkas mire- na tai ka pagalvosi pati- buvau ir neperspejo, kam tada eiti jei ne viska pasako ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 23 lapkričio 2008 - 18:19
ai, tiek to ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 23 lapkričio 2008 - 18:21
[quote=Solemn still,2008 11 23, 18:30]
bet...
svarbiausiai nereikia "uzsiciklinti" ant to ka pasake.
geriau tada visai neiti, o jei jau eini tai turi suprasti kad informacija buna ivairi gera ir bloga, ir turi buti pasiruosus isgirsti viska.
[/quote]

pritariu šitai nuomonei drinks_cheers.gif
svarbiausia kad išgirdai informaciją ir prisimink tik tai kas gera, kam galvoti apie trai kas blogai

nes pagalvok jei buvau pas bureja nesake o paskui kazkas mire- na tai ka pagalvosi pati- buvau ir neperspejo, kam tada eiti jei ne viska pasako ir pan.
[/quote]

tada sakys kokia būrėja bloga nes ji man nepasakė schmoll.gif reiškias ji klydo
dabar pasakė, bet vistiek negerai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
tada visai geriau neiti, nes informacija gali būti ir gera ir lygiai taip pat bloga
turi suprasti kad ne viskas išsipildo, ir tos mirtys gal būt ir neišsipildys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odette: 24 lapkričio 2008 - 09:22
QUOTE(Solemn still @ 2008 11 23, 19:00)
Esu ne karta buvusi pas burejas, pas aiskeriages.
  buvau pas genute kur prie rotuses dirbo- maloni moteris, teisingai apibudino zmones is foto, man tai buvo naudinga, reikalinga. taciau apie ateiti-nepataike visiskai nieko, ka pasake neissipilde niekas, viskas ne taip klostesi.
  yra kita genute juozapaviciaus gatvej dirbanti- pas ja rekomenduociau eiti del sveikatos problemu- labai tiksliai nusake man ir ne karta, ko dar ir medikai nemate ar pamate daug  veliau, taip pat labai gerai mato nuziurejimus, uzkeikimus, karmos problemas. taciau tie kuriuos domina tik ateities spejimas - nerekomenduociau eiti, nes tikrai nepataike ne karto.
  is bureju cia minetu lankiausi pas Zinaida, bet nesu suzaveta, nors buvau labai trumpai pas ja konkreciu klausima bet tai ka ji ispranasavo neisipilde.

nezinau kodel bet vienam labai patinka ta pati bureja, o kitam ne, vienam daug tiesos pasako, kitam ne. gal priklauso nuo to kelintas klientas buvai ta diena, nes dauguma bureju dirba "konvejeriu", vienas po kito zmones eina visa diena, aisku uzsidirbti visiems norisi, taciau zmogaus galimybes ribotos, zmogus isisemia, pavargsta.
  istikruju manau apie bureja galima sprest tada kai buvai ne viena karta pas ta pacia ir kai dauguma pasakytu dalyku isipilde. nes yra didelis skirtumas tarp burejos- kuri sako ka mato ir ta kuri savo komunikabilumu sugeba uzmegsti kontakta, pelnyti simpatija- aisku su pastaraja bendrauti mieliau bet informacija mes patys suteikiam tik belieka ja graziai pateikti.
  manau kiek burimas bus teisingas, pasakys tiesos lemia ir musu mintys, ant kiek mes nueja pas bureja sugebam atsipalaiduoti, nuvyti visas mintis salin, paciai buvo ne karta, kad kortos taip krito, kad net bureja pasake paskambink pasakyk ar isipilde ar cia tu pati taip stipriai nori lauki to kad... istikruju neisipilde. matomai man ant tiek buvo tai aktualu, taip to norejau kad mano mintys, viltis...

Gal gali parasyt Genutes tel.Nr. ar kitus kontaktus. Kaip nustato sveikatos problemas is nuotraukos ar ziuredama i zmogu? O karmos problemas? Ir kiek sumokejai g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktusiuke2008 @ 2008 11 24, 15:02)
Gal gali parasyt Genutes tel.Nr. ar kitus kontaktus. Kaip nustato sveikatos problemas is nuotraukos ar ziuredama i zmogu? O karmos problemas? Ir kiek sumokejai g.gif

as Genutei ( prie rotuses) mokejau tada 50 lt uz 30 min. tik as buvau kai ji dirbo prie rotuses, dabar zinau kad ji persikele kazkur i veiveriu gatve lygtai.

o Genutei kur Juozapaviciaus g. 20 Lt. bet tai buvo pries 3 metus. ji ziuredama i zmogu pasako. del foto pas ja nezinau- gali pasiimti kartu.

koordinates atsiusiu i az abieju, nes nezinau tiksliai apie kuria genute kalbi. nes jei sveikata, karma, nuziurejimai ir pan tai ta juozapaviciaus g. turbut ja ir turejai minty.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 24 lapkričio 2008 - 17:14
QUOTE(Solemn still @ 2008 11 24, 18:10)
as Genutei ( prie rotuses) mokejau tada 50 lt uz 30 min. tik as buvau kai ji dirbo prie rotuses, dabar zinau kad ji persikele kazkur i veiveriu gatve lygtai.

o Genutei kur Juozapaviciaus g. 20 Lt. bet tai buvo pries 3 metus. ji ziuredama i zmogu pasako. del foto pas ja nezinau- gali pasiimti kartu.

koordinates atsiusiu i az abieju, nes nezinau tiksliai apie kuria genute kalbi. nes jei sveikata, karma, nuziurejimai ir pan tai ta juozapaviciaus g. turbut ja ir turejai minty.

Aciu tau labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Susidomejau Genute Juozapaviciaus gatvej, nes turiu sveikatos problemyciu. Bandysiu susirast. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(kaktusiuke2008 @ 2008 11 25, 00:11)
Aciu tau labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Susidomejau Genute Juozapaviciaus gatvej, nes turiu sveikatos problemyciu. Bandysiu susirast. thumbup.gif

zemuosiuose sanciuose, netoli tilto, po kaire kapines kazkokios kitoj pusej toks sviesus vieno auksto namas. tik nepamenu juozapaviciaus gatve ar prospektas ten.
Atsakyti
as siandie is gerdos ,sedejau pas ja ir verkiau ,nes negalejau kenteti tai ka ji pasake,ir tai viskas teisybe ,prisiminimai suspaude sirdi ,zodziu gerai kad nuejau ,sijuacija dabar aiski.
Atsakyti
O kur ta Gerda dirba ir kiek kainuja? ax.gif
Atsakyti