QUOTE(auroryte @ 2008 07 07, 01:33)
auroryte, 07 Lie 2008 - 01:33, para�ė:
auroryte, 07 Lie 2008 - 01:33, para�ė:
Gal kas gali papasakoti apie bureja Zinaida? kaip ji buria - kortomis? Paparstomis, ar Taro. Ir dar man idomu, ar burejos, pvz, jei mato ka nors blogai, labai blogai- is karto pasako, ar kaip nors aptakiaii??? Gal ir visai noreciau, bet bijau... Kazkada pries 9 metus buvau, dar visia jaunute, pas bureja Lina, Gyveno ji Birzelio 23-iosos gatveje, mazdaug pries Ararato restorana. Idomu, ar ji tebeburia? nebeturiu jokiu kontaktu.Tai ka ji papasakojo, per ta laika praktiskai viskas pildesi. Gal ir banaliai skamba, bet tai tiesa. 
Gal kas gali papasakoti apie bureja Zinaida? kaip ji buria - kortomis? Paparstomis, ar Taro. Ir dar man idomu, ar burejos, pvz, jei mato ka nors blogai, labai blogai- is karto pasako, ar kaip nors aptakiaii??? Gal ir visai noreciau, bet bijau... Kazkada pries 9 metus buvau, dar visia jaunute, pas bureja Lina, Gyveno ji Birzelio 23-iosos gatveje, mazdaug pries Ararato restorana. Idomu, ar ji tebeburia? nebeturiu jokiu kontaktu.Tai ka ji papasakojo, per ta laika praktiskai viskas pildesi. Gal ir banaliai skamba, bet tai tiesa.
Sveiki.
As buvau pas ja ( jai cia apie Zinaida is Kaunu) pries metus,viska ka pasake issepilde.Buri su taro, ir paprastom kortom.Man dar ir is rankos. Del mertes nezinau ar tiesei pasako

kad mirs man artimi zmones pasake.Pagal ranka man pasake:kad bus sunki operacija nugaros,no gyvensiu ilgai. Kita savaite eisiu vel pas ja.
Man is pradziu nepatiko ,labei daug sneka apie viska: apie draugus,kaiminus

No po 2 men. pradejo pilditis pranesistes,tada savo nuomanies as pakeicijau.