Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 09, 13:48)
Dabar prisiminiau, juk mano gymnas, kuris dabar jau trečia pumpurą augina

ir vaikiuką leidžia  biggrin.gif  tai kaip čia taip, gal ne visi nežydi kai su vaikais  g.gif

Tai kad čia ne gymnas,apčioj juk pati parašius,kad tai echinopsis subdenudata biggrin.gif

P.S.Žiedeliai kokie jūsų gražūs wub.gif

JuzTea,oho,kad papildei kolekciją thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 09 birželio 2008 - 14:44
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 09, 14:48)
http://public.fotki....0080428001.html
ir vaikiuką leidžia  biggrin.gif  tai kaip čia taip, gal ne visi nežydi kai su vaikais  g.gif

žydi ir su vaikais biggrin.gif http://lh5.ggpht.com.....LYCIUM. ..jpg
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 09, 11:47)
Yra snekama, kad vaikus reikia nuskabyt, o as vos tik anie pasirode ir paaugo truputuka - emiau ir atskyriau. Po keliu savaiciu pamaciau pumpuriukus, gal tik sutapimas, bet taip jau nutiko.

Tau pasisekė.Aš irgi tokį turiu ir gana nemažą. Ir vaikus nuskabau, nes labai po žeme auga. Ir niekaip žiedų nesulaukiu. O jis labai gražiai turėtų žydėti.

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 09, 14:48)

Ne visi vienodai tie kaktusai nežydi. Kiti visą kupstą vaikų prisiaugina , žydi ir kaktusas ir vaikai kartu. Rebutijos ar mammilarijos kai kurios. O gamtoj tai jiems niekas vaikų neskabo ir visi žydi. Aišku ant mūsų palangių tai ne gamtoj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 06 08, 20:52)
Na va, po visų ekskursijų ir sutvirtinimų siunčiu savo fotoreportažą 4u.gif

[

gražūs kaktusiukai , ir dovanėlės liuks thumbup.gif

merginos žiedukai labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 09, 13:13)
kaži o mamkės irgi taip...? nežydi su vaikais? nes jos šiaip labai gajos, mano viena  žydėjo šiemet, bet ten jos šalia dvi yra, tai ta mažesnioji su vaikais neižydėjo, tik ta didesnioji  unsure.gif

sitos tai jau gajos ir zydi visada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 06 06, 07:33)

Būk gerutė, mestelk nuorodą, jei turi , apie fritijų auginimą - niekur nerandu, tinka anglų, rusų, vokiečių kalbomis , ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tiesą sakant aš ieškojau lietuvių forumuose,tai nieko neradau,kad viskas būtų tiksliai,aiškiai parašyta.Radaus tik štai ką RS-"fritiju praktiskai nelaistyti nuo rugpjucio iki sausio, vasaris - kovas - augimo laikotarpis, zydi balandi-geguze, naujus lapus auginasi birzeli-liepa." apie jas kalba čia

Enija gal daugiau ką pakomentuos,jei augina jas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 06 09, 17:03)
Tiesą sakant aš ieškojau lietuvių forumuose,tai nieko neradau,kad viskas būtų tiksliai,aiškiai parašyta.Radaus tik štai ką RS-"fritiju praktiskai nelaistyti nuo rugpjucio iki sausio, vasaris - kovas - augimo laikotarpis, zydi balandi-geguze, naujus lapus auginasi birzeli-liepa." apie jas kalba čia
Enija gal daugiau ką pakomentuos,jei augina jas  4u.gif

AČIŪ LABAI, LABAI 4u.gif , AŠ IRGI INTENSYVIAI IEŠKAU IR LABAI KEISTA, KAD NIEKUR NERANDU, GAL ANGLIŠKAI KITAIP JI VADINASI g.gif , REIKĖS RUSŲ PATIRTIMI PASIDOMĖT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 09 birželio 2008 - 16:27
QUOTE(pabirze @ 2008 06 09, 16:26)
AČIŪ LABAI, LABAI  4u.gif , AŠ IRGI INTENSYVIAI IEŠKAU IR LABAI KEISTA, KAD NIEKUR NERANDU, GAL ANGLIŠKAI KITAIP JI VADINASI g.gif , REIKĖS RUSŲ PATIRTIMI PASIDOMĖT

Bandyk,aš iki rusų dar nepriėjau smile.gif jei ką prašom pasidalinti info 4u.gif aš galiu augalu pasidalinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 06 09, 17:59)
Bandyk,aš iki rusų dar nepriėjau smile.gif jei ką prašom pasidalinti info  4u.gif aš galiu augalu pasidalinti smile.gif

būtinai 4u.gif
Atsakyti
Gal galit padet atpazint naujaji mano namu gyventoja? Drauge trumpino savaji "kaktusa" ir pamerke kelias virsunes i vandeni. Sios isleido saknis ir, kaip suprantu is virsuneles, pas mane jau sekmingai prigijo wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 06 09, 15:42)
Tai kad čia ne gymnas,apčioj juk pati parašius,kad tai echinopsis subdenudata biggrin.gif

P.S.Žiedeliai kokie jūsų gražūs  wub.gif
JuzTea,oho,kad papildei kolekciją  thumbup.gif

aij tiesa čia echinopsis lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš kažkodėl esu užsiciklinus kad tai gymnas lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai malu liežuviu nesamones, bet esmė ta kad jis žydi ir vaiką augina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 06 09, 19:23)
Gal galit padet atpazint naujaji mano namu gyventoja? Drauge trumpino savaji "kaktusa" ir pamerke kelias virsunes i vandeni. Sios isleido saknis ir, kaip suprantu is virsuneles, pas mane jau sekmingai prigijo  wub.gif

user posted image

opuntia subulata
Atsakyti