Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Juz Tea, koks to paskutinio čekiuko pavadinimas?
Atsakyti
Pas mane gymniuku zydejimas wub.gif
Papildyta:
O stai sito http://public.fotki....tusai/kakt.html vaikus isdalinau, tai pumpureliai pasirode. Pirmakart bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 06 08, 23:28)
Juz Tea, koks to paskutinio čekiuko pavadinimas?

Echinocereus adustus 4u.gif
Atsakyti
Tina nuostabu wub.gif
O as niekaip nepagaunu gerai issiskleidusiu gymniuku ziedeliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 09, 00:04)
Pas mane gymniuku zydejimas  wub.gif
Pirmakart  bigsmile.gif

koksai grožis wub.gif wub.gif wub.gif

Mano čekai atkuto. Jau nebeatrodo suvytę. wub.gif

O savo skiepytus kaktusus atrodo būsiu iškelpusi. Pastačiau ant palangės, o jie išblyško, pradėjo glebti. doh.gif Gal dar atsigaus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 06 09, 08:59)
Tina nuostabu  wub.gif
O as niekaip nepagaunu gerai issiskleidusiu gymniuku ziedeliu  rolleyes.gif

As tai raudonaji priverstinai praskleidziau, pastaciau lauke ant saulutes ir issisiepe, nes ant palanges, nors ir saule, jam garo nepakako, kad grozi savo parodytu.
Atsakyti
Tina, labai gražios spalvos gymniukų žiedų wub.gif Su mano gymnų žiedais irgi tas pats, vos ne budėt per dieną reikia, kad nepražiopsotum išsiskleidusių žiedų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 09, 00:04)
Pas mane gymniuku zydejimas  wub.gif
vaikus isdalinau, tai pumpureliai pasirode. Pirmakart  bigsmile.gif

tai taip išeina, kol turėjo vaikų nežydėjo? unsure.gif
tai čia taip su visais kaktusais?
Atsakyti
Yra snekama, kad vaikus reikia nuskabyt, o as vos tik anie pasirode ir paaugo truputuka - emiau ir atskyriau. Po keliu savaiciu pamaciau pumpuriukus, gal tik sutapimas, bet taip jau nutiko.
Atsakyti
Ir kodėl aš nei vieno gymno neužsisakiau iš čeko.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 09, 11:47)
Yra snekama, kad vaikus reikia nuskabyt, o as vos tik anie pasirode ir paaugo truputuka - emiau ir atskyriau. Po keliu savaiciu pamaciau pumpuriukus, gal tik sutapimas, bet taip jau nutiko.

šiaip man taip gražu, kai su vaikiukais auga wub.gif gali būt kad jis eikvoja jėgas vaikams ir nežydi todėl... g.gif tai manau tada reik paaugint vaikiukus ir atskirt arba bent jau šalia įsodint kad vistiek gražu būtų rolleyes.gif tada gal pradės kaktusas ir apie save galvot, kaip pasipuošt biggrin.gif
kaži o mamkės irgi taip...? nežydi su vaikais? nes jos šiaip labai gajos, mano viena žydėjo šiemet, bet ten jos šalia dvi yra, tai ta mažesnioji su vaikais neižydėjo, tik ta didesnioji unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 09 birželio 2008 - 12:21
Dabar prisiminiau, juk mano gymnas, kuris dabar jau trečia pumpurą augina
http://public.fotki....0080428001.html
ir vaikiuką leidžia biggrin.gif tai kaip čia taip, gal ne visi nežydi kai su vaikais g.gif
Atsakyti