Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Aina @ 2008 06 06, 15:35)
idomu kaktusa siandien nusipirkau g.gif  g.gif  g.gif

is visu visu akeliu ziedeliai perzydeje matosi, o salia vel visur lenda ziedukai blink.gif , dar taip macius nebuvau, kad visas kaktusas zydetu ir vel nauji ziedai salia perzydejusiu lystu bigsmile.gif . vakare imesiu nuotrauka, kaip atrodo.

o gal pagal aprasyma kas isivaizduojat rusi g.gif ?

mammi? biggrin.gif na daugiau žydinčio nei mammi nesu kol kas mačius rolleyes.gif nors aš nedaug ir mačius
bet manau kad mamke tu pažintum doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 06 birželio 2008 - 16:06
QUOTE(Tina* @ 2008 06 06, 12:04)
Situos 2 ir as gavau  drinks_cheers.gif

Abi turit puikų skonį mirksiukas.gif
Pas mane trečia diena vyksta persodinimo darbai karsta.gif . Gal ir pel vėlu, bet gavau keturkampus vazonėlius(ačiū Kaktusinei aciuks.gif), lovelius, lentyną(ir vėl ačiū Kaktusinei aciuks.gif aciuks.gif ) Bandysiu daryti tvarką smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2008 06 06, 09:28)

Beje, merginos, kodėl mano titanopsis labai "sukūdo". ? Aną žiemą migdžiau su kaktusais, labai jam patiko. Šiemet buvo kambary ant pietvakarinės palangės. gal tai jam nepatiko g.gif

Gal ir šitą persodyti g.gif Ką paratumėt?
Atsakyti
[quote=anril,2008 06 06, 14:40]
O man sitie labai nuostabus ir si karta vel as ju neradau uzsisakyti doh.gif
Praziopsojau ax.gif
[/quote]
Buvo pas čeką, ar neradai sąraše?Čia mano naujokas iš čeko. Bet man atrodo, kad šiemet pirmą kartą jie buvo. Anksčiau aš jų irgi nemačiau.
[/quote]
Tai va kad kai labai ieskai tai ir prazioplini g.gif atrodo ir taip ir taip sarasiuka skaiciau ir neradau doh.gif
Na bet gal dar pavyks uzsisakyti kada vel rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 06, 16:05)
mammi?  biggrin.gif  na daugiau žydinčio nei mammi nesu kol kas mačius rolleyes.gif  nors aš nedaug ir mačius
bet manau kad mamke tu pažintum  doh.gif

tikrai ne mamke, mamke ratu zydi biggrin.gif

panasus i gymna saglione, kaubureliai sachmatiskai issideste,bet kazkokios nezinomos rusies(bent jau man doh.gif ), ziedukai zydejo geltonai, nedidukai visai bigsmile.gif , spygliai ziauriai, kieti kaip adatos, jau spejo uzvirst ant rankos, tai visa subade, ta vieta kaip isdilginta raudona visa. imesiu nuotraukytes neuzilgo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 06 birželio 2008 - 17:26
QUOTE(Aina @ 2008 06 06, 17:23)
ziedukai zydejo geltonai, nedidukai visai bigsmile.gif , spygliai ziauriai, kieti kaip adatos, jau spejo uzvirst ant rankos, tai visa subade, ta vieta kaip isdilginta raudona visa. imesiu nuotraukytes neuzilgo cool.gif

Gali būti weingartia
Atsakyti
@asta, atrodo tu teisi 4u.gif kiek pagooglinau, panasi bigsmile.gif

stai maniske:

user posted image

nurinkau nuo jos 24 nuzydejusius ziedelius, o dabar dar 12 pumpuru matosi rolleyes.gif . ar iziurit?:

user posted image

dar vienas toks liko ermitaze, tik didesnis uz mano, bet kaina mazesne, su visu moliniu dazytu vazoneliu tik 9,99 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 06 06, 18:44)
Gali būti weingartia
@asta
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif profe
Atsakyti
gal dar sita atpazinsit rolleyes.gif , jau 2 metai bevardis doh.gif :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 06 06, 19:37)

user posted image
Notocactusas scopa kaskokia monstrozine forma
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 06 06, 18:23)
tikrai ne mamke, mamke ratu zydi biggrin.gif

panasus i gymna saglione, kaubureliai sachmatiskai issideste,bet kazkokios nezinomos rusies(bent jau man doh.gif ), ziedukai zydejo geltonai, nedidukai visai bigsmile.gif , spygliai ziauriai, kieti kaip adatos, jau spejo uzvirst ant rankos, tai visa subade, ta vieta kaip isdilginta raudona visa. imesiu nuotraukytes neuzilgo cool.gif

na tu nesakei ratu ar kvadratu pas tave jis žydi tongue.gif būtų įdomu žiedelius pamatyt ax.gif bet iš išvaizdos tai niekuom neypatingas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2008 06 06, 18:14)
@asta
clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif profe

bis.gif aciuks.gif man tai jau didelis pasiekimas 4u.gif

QUOTE(Aina @ 2008 06 06, 18:37)

Teisi Rimusia,tai Notocactus scopa v. inermis,bespyglė forma,dažniausiai auginamas ant poskiepio mirksiukas.gif pati bandžiau vaiką šaknydint,deja nepavyko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 06, 20:47)
na tu nesakei ratu ar kvadratu pas tave jis žydi  tongue.gif  būtų įdomu žiedelius pamatyt  ax.gif  bet iš išvaizdos tai niekuom neypatingas  rolleyes.gif

žiedeliai gražiai geltoni , žiedas ilgai žydi, ir žiedukų daug , pas mane vis viens kitas išlenda dar
Manau kad žydės taip blush2.gif
Atsakyti