Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Idomu o kaip dykvietese kaktusai vandens gauna g.gif Jauciu buna kuri laika sausra, susitraukia vargsiukai, o paskui kai praeina kokia liutis ir suzydi dykuma smile.gif As taip isivaizduoju, o jus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 01, 11:39)
Idomu o kaip dykvietese kaktusai vandens gauna  g.gif Jauciu buna kuri laika sausra, susitraukia vargsiukai, o paskui kai praeina kokia liutis ir suzydi dykuma  smile.gif As taip isivaizduoju, o jus?  ax.gif

aš tai visai neįsivaizduoju kaip jie ten gyvena doh.gif juk visą dieną kepina saulė, jokios užuovejos kai kuriems, taigi nudegt makaules turėtų unsure.gif
Atsakyti
Jie ginasi nuo saules savo forma bei spygliais. Nemoku moksliskai paaiskint, parasiau kaip blonde kokia doh.gif
Atsakyti
gal jie kalba tokias mantras.. : "man visai nekaršta, man visai nekaršta.. " biggrin.gif

o Jūs žydinčius kaktusus irgi tręšiat? ar tuo momentu kai žydi - ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 01 liepos 2008 - 10:55
aisku, tai reiskias nuojauta gera turiu, nes irgi pagalvojau kad jei augalas ruosiasi zydeti jam daugiau vandens reikia smile.gif ir papildavau i lekstute kad sugertu ir pats atsigavo ir sparciau pradejo pumpureliai augti, bet gal dar per mazai tepalaistydavau doh.gif aciu mergytes wub.gif beje manasis gymnas nemazas sakyciau
paveiksluotas tik nusipirkus gero kumscio dydzio ax.gif ka manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipirėlis: 01 liepos 2008 - 11:30
QUOTE(pipirėlis @ 2008 07 01, 12:29)
beje manasis gymnas nemazas sakyciau
paveiksluotas tik nusipirkus gero kumscio dydzio ax.gif  ka manot?

tikrai dičkis, bet ne damsii mirksiukas.gif

o čia kaip atrodo damsii http://public.fotki....0080428005.html
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 01, 14:32)
tikrai dičkis, bet ne damsii  mirksiukas.gif

o čia kaip atrodo damsii http://public.fotki....0080428005.html

doh.gif man kazkas parase kad cia tokiu pavadinimu tas kaktusas ax.gif pasitaisysiu, o kazi koks manasis skaitosi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pipirėlis @ 2008 07 01, 12:38)
doh.gif man kazkas parase kad cia tokiu pavadinimu tas kaktusas ax.gif pasitaisysiu, o kazi koks manasis skaitosi? mirksiukas.gif

Gymnocalycium baldianum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 07 01, 15:11)
Gymnocalycium baldianum  4u.gif

aciu 4u.gif man tai jie daugmaz panasus visi blush2.gif
Atsakyti
Ziuriu tema pabaigon vel doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti