Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Pagavau azartą. O kada kitas užsakymas? ax.gif
Atsakyti
[quote=@asta,2008 06 05, 16:54]
Crassulos wub.gif
Kaunas 4u.gif nepavydėk,labai bijau,kad neperprasiu jų auginimo savybių cool.gif

Būk gerutė, mestelk nuorodą, jei turi , apie fritijų auginimą - niekur nerandu, tinka anglų, rusų, vokiečių kalbomis , ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 06 05, 16:59)
Į buiningi visai nepanašu,nes spygliai lenkti,ir spalva jų ne ta wink.gif ir žiedo forma ne "notikiška" smile.gif

Vai,vai,vai doh.gif Visai čia mane "suvarei" lotuliukas.gif
QUOTE(Dacor @ 2008 06 05, 17:52)
Pasirodys,kad be reikalo nesi sakulentu gerbeja lotuliukas.gif

Žiūrint į tavo naujokus, tikrai pasirodė drinks_cheers.gif Nemyliu tų, kurie ištįsta g.gif Pvz.senecio mandraliscae... Nusipirkau gražuolį, bet išstįso, peraugo...

Beje, merginos, kodėl mano titanopsis labai "sukūdo". ? Aną žiemą migdžiau su kaktusais, labai jam patiko. Šiemet buvo kambary ant pietvakarinės palangės. gal tai jam nepatiko g.gif
Atsakyti
Mergaitės, turiu labai smalsų klausimą:
ar įmanoma pačiai kažkaip apdulkinti kaktusą nuo to paties kaktuso kito žiedo, kad užaugtų sėklytės?
4 temos psl. kur @asta įmetė nuorodas apie echinopsius pirmoje nuorodoje prie echinopsis subdenudata pamačiau tokią nerealią sukrautą sėklų dėžutę ax.gif
Pas mane kaip tik echinopsis subdenudata sukrovęs 5 pumpurus, tai ar įmanoma paeksperimentuoti? blush2.gif
Ar čia namų sąlygom nieko nesigautų?
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2008 06 06, 10:33)
Mergaitės, turiu labai smalsų klausimą:
ar įmanoma pačiai kažkaip apdulkinti kaktusą nuo to paties kaktuso kito žiedo, kad užaugtų sėklytės?
4 temos psl. kur @asta įmetė nuorodas apie echinopsius pirmoje nuorodoje prie echinopsis subdenudata pamačiau tokią nerealią sukrautą sėklų dėžutę  ax.gif
Pas mane kaip tik echinopsis subdenudata sukrovęs 5 pumpurus, tai ar įmanoma paeksperimentuoti?  blush2.gif
Ar čia namų sąlygom nieko nesigautų?

Jeigu nori E.subdenudata,tai reikia dveju augalu, smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2008 06 05, 18:07)
Coryphantha pectinata
Trichodiadema densum

Situos 2 ir as gavau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2008 06 06, 11:33)
Jeigu nori E.subdenudata,tai reikia dveju augalu, smileysex.gif

Aišku, ačiū 4u.gif

Gal pavyks dar vieną E. subdenudata įsigyti, o tada eksperimentuosiu, nes labai įdomu pačiai būtų iš savų kaktusų sėklyčių užsiauginti naują kartą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2008 06 06, 14:11)
Aišku, ačiū  4u.gif

Gal pavyks dar vieną E. subdenudata įsigyti, o tada eksperimentuosiu, nes labai įdomu pačiai būtų iš savų kaktusų sėklyčių užsiauginti naują kartą  ax.gif
Labai sunku,reikia kad butu du vienu metu zydinciu,echinopsai zydi tik viena nakti,tai zydejimas kita karta nesutampa,jeigu kaktusai turi daug ziedu ,tai visai imanoma.Geriausiai tai daryti su mazu minkstu teptuku arba vata apviniota lazdele labai anksti ryte.
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2008 06 06, 14:40)
Labai sunku,reikia kad butu du vienu metu zydinciu,echinopsai zydi tik viena nakti,...

o tik naktį žydi? g.gif maniškis tai dieną...bet tik vieną maždaug, tas tiesa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 06, 14:45)
o tik naktį žydi?  g.gif  maniškis tai dieną...bet tik vieną maždaug, tas tiesa  verysad.gif
Jeigu tiksliau, tai viena para.diena pradeda vysti verysad.gif Geriausias laikas tai ankstus rytas,kada skleidzia aromata,todel kad gamtoje
smileysex.gif tai daro naktiniai vabziai.
Atsakyti
idomu kaktusa siandien nusipirkau g.gif g.gif g.gif

is visu visu akeliu ziedeliai perzydeje matosi, o salia vel visur lenda ziedukai blink.gif , dar taip macius nebuvau, kad visas kaktusas zydetu ir vel nauji ziedai salia perzydejusiu lystu bigsmile.gif . vakare imesiu nuotrauka, kaip atrodo.

o gal pagal aprasyma kas isivaizduojat rusi g.gif ?
Atsakyti
[quote=Laivite,2008 06 05, 23:16]
Trichodiadema densum

[/quote]
O man sitie labai nuostabus ir si karta vel as ju neradau uzsisakyti doh.gif
Praziopsojau ax.gif
[/quote]
Buvo pas čeką, ar neradai sąraše?Čia mano naujokas iš čeko. Bet man atrodo, kad šiemet pirmą kartą jie buvo. Anksčiau aš jų irgi nemačiau.
Atsakyti