Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Tina* @ 2008 06 29, 23:49)
Kiek laiko, Auge, lauki savuju isiskleidimo?

net nežinau blush2.gif , jos žydi ir tiek , gražu man jos , bet kad tai butu didžioji meilė , prie kurios stovėčiau , tai nea
vieną dalyką tikrai pastebėjau , kad nuo saulės priklauso , saulės gavę greičiau išsiskleidžia , bet greit nudega g.gif

na va supratau kad nežnau , šito , reiks pasekti blush2.gif
Atsakyti
O neatsitiks kaip gymnams, nenuzydes neisiskleides g.gif

O cia mano mazulis wub.gif
http://public.fotki....ai/gymnrag.html
Atsakyti
Dar zydi Notocactusas biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 28, 00:55)
Dar vis bando kantrybe  doh.gif
[attachmentid=148169]

O cia gymnu draugija, cia dar ne visi tilpo. Du gymniukai ziemos pradzioj visam laikui pazenklinti erkuciu bjaurasciu.  schmoll.gif
Isiziurekit gerai ir pamatysit ragonesei pumpuriuka  smile.gif
[attachmentid=148170]

Kaip grazu wub.gif Negaliu atsiziureti wub.gif
Atsakyti
Gal čekai kurios nors jau žydi..? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 30, 12:59)
O neatsitiks kaip gymnams, nenuzydes neisiskleides  g.gif

Labas rytas 4u.gif o kodegymnai neissiskleidzia? unsure.gif pas manaji yrta trys ziedai sukrauti, viena sjau atrodo tuoj tuoj prasiskleis ir vakar gryzus po darbo pamaciau kad jis pradejo vysti verysad.gif ar cia nuo saules trukumo?gal trasu? pas mane rytine palange, uzauginti pumpurams uzteko saules o issiskleidimui jau nebe?? g.gif labai nenoriu kad ir tie du mazesni pumpureliai neissiskleistu schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
Daug daug saules jiems reikia smile.gif

O mano stapelija prazydo jau biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pipirėlis @ 2008 07 01, 09:08)
Labas rytas 4u.gif o kodegymnai neissiskleidzia? unsure.gif  pas manaji yrta trys ziedai sukrauti, viena sjau atrodo tuoj tuoj prasiskleis ir vakar gryzus po darbo pamaciau kad jis pradejo vysti verysad.gif ar cia nuo saules trukumo?gal trasu? pas mane rytine palange, uzauginti pumpurams uzteko saules o issiskleidimui jau nebe?? g.gif labai nenoriu kad ir tie du mazesni pumpureliai neissiskleistu schmoll.gif  unsure.gif

ir palaistyk dažniau, man ne vienas pumpuras nuvyto, kol mergaičių dėka atsirinkau, ko jam trūksta- tai ir žydi dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 07 01, 10:33)
ir palaistyk dažniau, man ne vienas pumpuras nuvyto, kol mergaičių dėka atsirinkau, ko jam trūksta- tai ir žydi dabar  4u.gif

tai ir palaistau dazniau mirksiukas.gif o ka pradejai daryt kitaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pipirėlis @ 2008 07 01, 10:44)
tai ir palaistau dazniau  mirksiukas.gif o ka pradejai daryt kitaip? ax.gif

labai bijojau laistyt, o pas mane labai saulė kepina palanges, kažkuri parašė, kad reikia pradėt daugiau lieti, tai kad atsipalaidavau, tai tuos kurie su pumpurais gauna kas antrą dieną vandens, aišku po nedaug, tai ir patys kaktusai atsigavo ir pumpurai greit auga ir pagaliau sulaukiau žiedo, nors prieš tai gal 4 krito, kitą gymną irgi taip laistau, tai po kelių dienų laukiu 2 naujų žiedelių. Gal senbuvės ir nepritars, palauk jų nuomonės, gal tiesiog tik man taip pavyko, ko gero negirdėtas dalykas kaktusą laistyt kas antrą dieną g.gif dar ir patręšiu laikas nuo laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 07 01, 11:12)
labai bijojau laistyt, o pas mane labai saulė kepina palanges, kažkuri parašė, kad reikia pradėt daugiau lieti, tai kad atsipalaidavau, tai tuos kurie su pumpurais gauna kas antrą dieną vandens, aišku po nedaug, tai ir patys kaktusai atsigavo ir pumpurai greit auga ir pagaliau sulaukiau žiedo, nors prieš tai gal 4 krito, kitą gymną irgi taip laistau, tai po kelių dienų laukiu 2 naujų žiedelių. Gal senbuvės ir nepritars, palauk jų nuomonės, gal tiesiog tik man taip pavyko, ko gero negirdėtas dalykas kaktusą laistyt kas antrą dieną g.gif dar ir patręšiu laikas nuo laiko  4u.gif

aš čia patariau biggrin.gif bent jau aš taip darau, ir gymnai pas mane žydi, tik aišku nebūtinai kas antrą dieną, čia nuo kiekvienos individualiai priklauso, žiūrint kiek saulės, kokio dydžio kaktusas, bet aš ir maždaug kas antrą po truputį pilsteliu jiems vandenuko rolleyes.gif
Atsakyti