Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 28, 18:59)
nejau nieks neatpažins?  4u.gif  bandžiau internete ieškot, bet nesėkmingai, matyt nepatyrus, nežinau, kur ieškot  blush2.gif

cia Notocactusas(buvos Wigginsia)gali buti N.sellowii,jeigu zydes geltonais ziedais,tai tikrai Notocactusas. mirksiukas.gif As taip pat panasu turiu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 28, 17:18)
Stai ka mano astrophytas isdarineja  blink.gif Ant virsunes kiek vaiku prisiaugino  blink.gif Viena bandziau nukrapstyt, tai tokia kaip zaizda jam liko. Zinociau, kad kam reikia astrophytu, tai bandydziau nurankiot  ax.gif

man reikia user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Tinute, ir aš norėčiau ax.gif jei negaila tau jo draskyt. Bet jau taip vaikai užaugę ant pačios viršūnės, kad žiedu jam neliko kur augint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivike.: 28 birželio 2008 - 20:53
QUOTE(rimusia @ 2008 06 28, 20:58)
cia Notocactusas(buvos Wigginsia)gali buti N.sellowii,jeigu zydes geltonais ziedais,tai tikrai Notocactusas. mirksiukas.gif As taip pat panasu turiu.

ploja.gif hi.gif biggrin.gif taikliai, dabar bent žinosiu ko tikėtis cool.gif
Atsakyti
O pas mus pražydo Opuncija bigsmile.gif Keturis žiedelius išleido smile.gif Tik ne visi vienu metu žydi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 28 birželio 2008 - 23:22
QUOTE(Tina* @ 2008 06 28, 19:18)
Siandien biski pafotkinau  biggrin.gif MB dirba, man laisva, tai tinginiauju sau viena  biggrin.gif

Stai ka mano astrophytas isdarineja  blink.gif Ant virsunes kiek vaiku prisiaugino  blink.gif Viena bandziau nukrapstyt, tai tokia kaip zaizda jam liko. Zinociau, kad kam reikia astrophytu, tai bandydziau nurankiot  ax.gif
right]

Tavo astrofitumas nieko neisdarineja- jo yra tokia forma- gal kokia monstrozine.
Siulau jo neskainioti, nes anapilyn nuvarysi.
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2008 06 29, 00:20)
O pas mus pražydo Opuncija bigsmile.gif Keturis žiedelius išleido smile.gif Tik ne visi vienu metu žydi ax.gif

kaip smagu thumbup.gif ,
o ji pas tave jau žiemojus ? sako sunkiai labai pražydinama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 06 29, 12:05)
kaip smagu  thumbup.gif ,
o ji pas tave jau žiemojus ? sako sunkiai labai pražydinama  g.gif

Pirmą kartą šiemet žiemojo smile.gif Ji pas mane dar pakankamai jaunutė. Ilgą laiką net augt nebuvo nusiteikus smile.gif Vienas lapelis vos ne metus nei pirmyn nei atgal smile.gif Pernai vasarą paūgėjo, pažiemojo ir išleido žiedelius smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2008 06 29, 13:32)
Pirmą kartą šiemet žiemojo smile.gif

kaip šaunu , peržiemojus žydi thumbup.gif
Atsakyti
Štai ir manasis pražydo.Gal žinote kokia jo rūšis?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tiramisu @ 2008 06 29, 14:20)
Štai ir manasis pražydo.Gal žinote kokia jo rūšis?

gymnocalycium turbūt rolleyes.gif
Atsakyti
wub.gif Ak, pas jumis šitiek grožio, kad spoksočiau pusę dienos į ekraną. Pas mane šiemet tik vienas kitas žiedelis. Ir tokie pat kaip pernai, tai tarsi nuobodu kartotis. Net gimnas tik vieną žiedelį sutvėrė. blush2.gif

užtat kad visą dėmesį skyriau citrusiniams. blush2.gif
Atsakyti