Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

labai aciu bansiu ieskot nusipirkt , 4u.gif
Atsakyti
Siandien biski pafotkinau biggrin.gif MB dirba, man laisva, tai tinginiauju sau viena biggrin.gif

Stai ka mano astrophytas isdarineja blink.gif Ant virsunes kiek vaiku prisiaugino blink.gif Viena bandziau nukrapstyt, tai tokia kaip zaizda jam liko. Zinociau, kad kam reikia astrophytu, tai bandydziau nurankiot ax.gif
[attachmentid=148293]

O idomu kada neoporteria prazys, ji pas mane auga kaip stulpas ir dabar jau gana didele. Bei stenocactus kada pribres zydejimui g.gif
[attachmentid=148294]
[attachmentid=148296]
Atsakyti
Kaip gražu pas jus wub.gif
Aš irgi mėgstu kaktusus ir labai apsidžiaugiau, kai prieš porą dienelių vienas pasipuošė žiedais, bet deja, pavadinimo nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 28, 11:27)
panos padėkit atpažint naujoką  4u.gif  biggrin.gif  aš jį Ermitaže jau antrą savaitę žiūriu, ir dabar pagaliau apsisprendžiau  thumbup.gif

user posted image

user posted image

nejau nieks neatpažins? 4u.gif bandžiau internete ieškot, bet nesėkmingai, matyt nepatyrus, nežinau, kur ieškot blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 06 28, 18:18)
Stai ka mano astrophytas isdarineja  blink.gif Ant virsunes kiek vaiku prisiaugino  blink.gif Viena bandziau nukrapstyt, tai tokia kaip zaizda jam liko. Zinociau, kad kam reikia astrophytu, tai bandydziau nurankiot  ax.gif

man tas astropytas toks keistas blink.gif niekad nebūčiau pagalvojus, kad taip gali užsiaugint vaikų ant galvos biggrin.gif ir taip, ir taip žiūrėjau, man pasirodė kažkas panašaus į Cereus peruvianus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 28 birželio 2008 - 18:01
QUOTE(Gyjula @ 2008 06 28, 17:19)
deja, pavadinimo nežinau  blush2.gif

Echinopsis 4u.gif

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 28, 17:59)
nejau nieks neatpažins?  4u.gif  bandžiau internete ieškot, bet nesėkmingai, matyt nepatyrus, nežinau, kur ieškot  blush2.gif
Papildyta:

man tas astropytas toks keistas  blink.gif  niekad nebūčiau pagalvojus, kad taip gali užsiaugint vaikų ant galvos  biggrin.gif  ir taip, ir taip žiūrėjau, man pasirodė kažkas panašaus į Cereus peruvianus  biggrin.gif

Gal palauk žiedelių,tada pasirodyk,bus lengviau nuspėti.Kolkas neaišku,ir į vieną ir į kitą panašus g.gif

Bijau suklaidint,bet kažkur skaičiau,kad kažkuris astrophytumas vaikų neaugina,kogero ne myriostygma biggrin.gif Tina,skiepytas jis pas tave ar ne?

Aš myriostygmą siunčiau iš lenko,kai rudenį gavom...iki šiol buvo lyg ir augantis,lyg miegantis,o dabar žiūriu lyg medėt pradėjęs doh.gif jaučiu reiks atsisveikint ir su juo,gaila kaip...popinau kaip lėliuką... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 28 birželio 2008 - 18:17
QUOTE(@asta @ 2008 06 28, 19:17)

Gal palauk žiedelių,tada pasirodyk,bus lengviau nuspėti.Kolkas neaišku,ir į vieną ir į kitą panašus  g.gif

kad bijau kad šitie žiedai jau manęs nebesulauks, ir aš jų nesulauksiu biggrin.gif man atrodo jiems jau bai bai, padžiūvę kažkokie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 28, 18:28)
kad bijau kad šitie žiedai jau manęs nebesulauks, ir aš jų nesulauksiu  biggrin.gif  man atrodo jiems jau bai bai, padžiūvę kažkokie  schmoll.gif

Gaila kaip verysad.gif smalsu būtų pamatyt žedelius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2008 06 26, 13:44)
O čia turbūt Echinopsis 

user posted image

Atsiprašau už kokybę mirksiukas.gif
Papildyta:

4u.gif  ačiū

WOW thumbup.gif koks grožis
Atsakyti
nužydėjo
Ir dar kelios naujos nuotraukos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 28 birželio 2008 - 19:32
QUOTE(Augė @ 2008 06 28, 20:04)
nužydėjo

Ir kaip jums pavyksta išauginti tiek daug žiedukų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Višniukė: 28 birželio 2008 - 19:35
QUOTE(Višniukė @ 2008 06 28, 20:33)
Ir kaip jums pavyksta išauginti tiek daug žiedukų?  g.gif

šį kart nedaug
tarp senesnių nuotraukų galima pamatyt su daug daugiau žiedukų , jei tai apie echinopsį ,o jei bendrai , tai net nežinau , myliu paprasčiausiai aš juos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 28 birželio 2008 - 19:46
QUOTE(Augė @ 2008 06 28, 20:44)
šį kart nedaug
tarp senesnių nuotraukų galima pamatyt su daug daugiau žiedukų , jei tai apie echinopsį ,o jei bendrai , tai net nežinau , myliu paprasčiausiai aš juos  blush2.gif

O aš galvojau, kad labai daug kaktusiukų turiu blush2.gif
O žiedų grožybė wub.gif
Atsakyti