Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Dar vis bando kantrybe doh.gif
[attachmentid=148169]

O cia gymnu draugija, cia dar ne visi tilpo. Du gymniukai ziemos pradzioj visam laikui pazenklinti erkuciu bjaurasciu. schmoll.gif
Isiziurekit gerai ir pamatysit ragonesei pumpuriuka smile.gif
[attachmentid=148170]
Atsakyti
Na tu tik pagalvok, toks mažas pyplys, o jau žydėt ruošias. blink.gif G. saglioni gėda turėtų būti šalia augt biggrin.gif Toks dičkis, o dar per jaunas žydėt. lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mane tik matucana 2 ziedus augina bigsmile.gif , vienas jau didzkis, o kitas tik tik lenda smile.gif . is viso jau 5 ziedus ji prazydino thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 28 birželio 2008 - 09:15
panos padėkit atpažint naujoką 4u.gif biggrin.gif aš jį Ermitaže jau antrą savaitę žiūriu, ir dabar pagaliau apsisprendžiau thumbup.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 06 27, 23:55)
O cia gymnu draugija, cia dar ne visi tilpo. Du gymniukai ziemos pradzioj visam laikui pazenklinti erkuciu bjaurasciu.  schmoll.gif
Isiziurekit gerai ir pamatysit ragonesei pumpuriuka  smile.gif

Tina tavo Gymnų sodas wub.gif super, jie taip liuksiškai atrodo visi, kaip piknikas thumbup.gif žiedais puikuojasi vienas kitam. aš bandau vis kokį naują gymną nusipirkt, bet man jie tokie vienodi doh.gif juos reikia žydinčius pirkt, kad poto vienodų kaip grybų turėčiau lotuliukas.gif man čia tokia pat problema ir su rebutijom doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,noriu paprasyti patarimo jusu kaip isnaikinti nuo kaktuso baltus plemukus ,mano manymu tai kazkos amaras,bet va nezinau kaip juos isnaikinti,gal jus zinot
Atsakyti
sati taip atrodo balti pukeliai gal nekokia nuotrauka isejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwyte @ 2008 06 28, 11:59)
sati taip atrodo balti pukeliai gal nekokia nuotrauka isejo blush2.gif

čia turbūt miltuotasis skydamaris, kiek galiu įžiūrėt g.gif
reikėtų Actara arba Neemezal
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 28, 13:04)
čia turbūt miltuotasis skydamaris, kiek galiu įžiūrėt  g.gif
reikėtų Actara arba Neemezal

o kur ju gaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwyte @ 2008 06 28, 12:16)
o kur ju gaut blush2.gif

Jei Kaune, tai Schetelig parduotuvej Savanoriu pr. 66 (buvusiam radiogamyklos pastate).
Atsakyti
As kaip tik norejau rasyti, kad mano kaktusas su kazkokiais baltais pukeliais, o cia kaip tik radau apie tai jau parasyta. As knygoj paskaiciau, kad tai miltuotasis skydamaris. Ant vieno kaktuso pas mane tokiu pukeliu yra. Papurskiau tokiu purskalu nuo amaru, tripsu ir dar ten kakzokiu, gal tiks ir nuo tu skydamariu. Kaip baisu tie visi kenkejai schmoll.gif verysad.gif Nenoreciau kad salia esancios geles uzsikrestu...
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 06 28, 13:20)
As kaip tik norejau rasyti, kad mano kaktusas su kazkokiais baltais pukeliais, o cia kaip tik radau apie tai jau parasyta. As knygoj paskaiciau, kad tai miltuotasis skydamaris. Ant vieno kaktuso pas mane tokiu pukeliu yra. Papurskiau tokiu purskalu nuo amaru, tripsu ir dar ten kakzokiu, gal tiks ir nuo tu skydamariu. Kaip baisu tie visi kenkejai  schmoll.gif  verysad.gif  Nenoreciau kad salia esancios geles uzsikrestu...

turėtų tikti mirksiukas.gif bet laikykis instrukcijų, ten reikia pakartot purškimą po kažkiek laiko, ir manau nupurkšk visas šalia esančias, nes jie tikrai jau nukeliavo ir netrukus pasirodys, jie yra labai blogi padarai, klastūnai lens.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2008 06 28, 11:19)
Jei Kaune, tai Schetelig parduotuvej Savanoriu pr. 66 (buvusiam radiogamyklos pastate).

Ir "žalioj stotelėj" ,ir "Senukuose" tikrai būna
Atsakyti