Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Pas mane šiandien gražu... wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tikrai grazu wub.gif
Papildyta:
Ziuriu tu irgi gymnus vienam vazone susodinus. O ten ne bruchi leidzia zieda? bigsmile.gif
Atsakyti
Taip g. bruchi ten. O čia mano gymnų sodelis. Kad jau teršt tai teršt eteri biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Eina sau wub.gif ziuriu jiems smagu augt kartu. O mano bruchis dar neturi ziedeliu verysad.gif bet tavo irgi maziukas zydes.

Dabar planuoju visus kaktusus sodint grupemis pagal rusis. Gymnai jau kartu gyvena. Echinocereusus pradejau persodinet. Uzejo naujas paplaukimas man doh.gif
Atsakyti
Nedidelis jis, kokiu 4 cm. Aš irgi užsizarazinau grupėmis pagal rūšis sodint, tai kuriu daug egzempliorių turiu tai ir sodinu sodus smile.gif
Atsakyti
[quote=Daivike.,2008 06 27, 16:26]

Va čia tai grožis, jei pas mane tiek vienu metu žydėtų - neičiau į darbą, o tik spoksočiau lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 06 27, 15:26)

wub.gif gražuuu

QUOTE(Tina* @ 2008 06 27, 16:02)
Dabar planuoju visus kaktusus sodint grupemis pagal rusis. Gymnai jau kartu gyvena. Echinocereusus pradejau persodinet. Uzejo naujas paplaukimas man  doh.gif

Ne tau vienai ax.gif matyt vietos stygius juntamas biggrin.gif
Atsakyti
Mano gymnai nekepa saulėje, bet vistiek velniai raukšlėjasi dry.gif dbr einu ieškoti info apie juos. nesuprantu. O vienas paaugino pumpurus ir neskleidžia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 06 27, 14:45)
Taip g. bruchi ten. O čia mano gymnų sodelis. Kad jau teršt tai teršt eteri biggrin.gif
user posted image

Kaip gražiai sukomponuota,o jau žiedelių grožis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 27, 17:02)
Eina sau  wub.gif ziuriu jiems smagu augt kartu. O mano bruchis dar neturi ziedeliu  verysad.gif bet tavo irgi maziukas zydes.

Dabar planuoju visus kaktusus sodint grupemis pagal rusis. Gymnai jau kartu gyvena. Echinocereusus pradejau persodinet. Uzejo naujas paplaukimas man  doh.gif

labai gra=u kaktusiuk7 daug vienoj vietoj
o ir vieta tauposi , matyt ateina toks laikas daugeliui ,
kai nori ir dar gali , o nėr kur
nori turėti , gali nupirkt , o nėr kur dėt
Atsakyti
Pas mane du sukulentai dabar leidžia žiedelius bigsmile.gif neseniai tik pamačiau, dar visai mažiukai mažučiukai smile.gif Bet kad prisiminčiau aš pavadinimus doh.gif

Kurią dieną gal prisiruošiu nufotografuot... Gal ir pavadinimus priminsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 06 27, 20:01)
labai gra=u kaktusiuk7 daug vienoj vietoj
o ir vieta tauposi , matyt ateina toks laikas daugeliui ,
kai nori ir dar gali , o nėr kur
nori turėti , gali nupirkt , o nėr kur dėt

Oi Auge, kaip su tavim sutinku drinks_cheers.gif Net verkt norisi, kaip nėra kur dėti, o naujų vis norisi smile.gif

Daivike, labai gražūs žiedeliai wub.gif
Atsakyti