Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Višniukė @ 2008 06 25, 22:54)
maniskis zydejo apie para

drinks_cheers.gif na taip panasiai ir pas mus zydi, jei oras vesesnis tai 2 paras leidzia pasidziaugti ziedais bigsmile.gif
Atsakyti
O kuom stenocactusas nuo echinocactuso skiriasi? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilder_Wein @ 2008 06 25, 23:02)
O kuom stenocactusas nuo echinocactuso skiriasi?  g.gif  blush2.gif

Nuo echinocactuso tai daug kuo - pažiūrėk Google. O nuo echinofossulocactuso tai niekuo - čia sinonimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anril: 26 birželio 2008 - 00:09
kažkada prašiau patarimo , nes gymniukas nenorėjo auginti pumpurėlių- tai šiaip ne taip prisikalbinau ir pražydėjo http://images37.fotk...P1010650-th.jpg BET KĄ DARYTI SU ECHINOPSIU SUBDENUDATA? jau dvi savaitės kaip pumpuras sustojo augti ir yra apie 1 cm , o gal aš per daug reikalauju, gal jie ilgai auga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 26 birželio 2008 - 09:02
Kantrybės pabirze mirksiukas.gif Žiedeliai taip ir auga su tokiais pasiilsėjimais. Tikrai geras mėnesis praeina kola pražysta, o jei vėsu tai ir dar ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 06 26, 09:59)
BET KĄ DARYTI SU ECHINOPSIU SUBDENUDATA? jau dvi savaitės kaip pumpuras sustojo augti ir yra apie 1 cm , o gal aš per daug reikalauju, gal jie ilgai auga g.gif

aš pumpurų auginimo etape palieju dažniau rolleyes.gif man šiemet jau gal kokį 4ą žiedą skleidžia wub.gif ir dar kokie trys liko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 26 birželio 2008 - 09:56
QUOTE(Daivike. @ 2008 06 26, 10:51)
Kantrybės pabirze mirksiukas.gif Žiedeliai taip ir auga su tokiais pasiilsėjimais. Tikrai geras mėnesis praeina kola pražysta, o jei vėsu tai ir dar ilgiau.

ačiū, tikėkimės, kad pražys, nes su tuo gymniuku kovojau apie pusmetį jei ne daugiau, o kai buvo jau pasiruošęs žydėt - tai net į sodybą išsitempiau - nenorėjau pražiopsot, taip ir keliavau su juo ant rankų, bet vistiek tik namie prasiskleidė lotuliukas.gif Čia mano pirmasis - už tai ir panikuoju taip lotuliukas.gif

Ir ta saulė begėdė dingo, kai jos labiausiai reikia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 26 birželio 2008 - 10:21
Ateinu vakar prie palanges ir matau pupso kazkoks kukulis apie 5 cm skersmens, net kruptelejau. Gi ziuriu stapelija zieda uzaugino bigsmile.gif taip greit doh.gif clap.gif Idomu ar jau bus vakare prasiskleides? Kiek laiko jis zydi? Kad tik pamatyciau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Augė @ 2008 06 25, 22:17)
aš gal prieš metus esu maximoj radus tokį stebuklą , ilgai nesitikėjo kad taip gali būti  blush2.gif

O as vakar pakilnojau pakilnojau, paabejojau ir padejau. Ot dura doh.gif
Atsakyti
[quote=Tina*,2008 06 26, 11:37]
Ateinu vakar prie palanges ir matau pupso kazkoks kukulis apie 5 cm skersmens, net kruptelejau. Gi ziuriu stapelija zieda uzaugino bigsmile.gif taip greit doh.gif clap.gif Idomu ar jau bus vakare prasiskleides? Kiek laiko jis zydi? Kad tik pamatyciau :unsure

nepamiršk nuotraukyčių ir taip pat gymniuko, kuris pumpuravosi
Atsakyti
Augina jis pumpuriuka, jei nenudziovins, toki mikroskopini, sumazinta varianta kaip ir pats doh.gif
Atsakyti
GAl galit pasakyt pavadinimą.Turim jau senokai,bet bevardė.... O jau žiedo "kvapas" ....teko išnešt į lauką doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 06 25, 22:14)
thumbup.gif pirkinukas. Kurioj Maximoj pirkai?

Kaune, Akropolyje ax.gif
Atsakyti