Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Maximoj štai ką nusipirkau..

user posted image

Ar gali būti, kad tai stenocactus blink.gif
Atsakyti
paskaityk čia ir čia

Širdingai dėkoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 06 25, 18:06)
Maximoj štai ką nusipirkau..

Ar gali būti, kad tai stenocactus blink.gif

Ale tikrai blink.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 06 25, 21:13)
Ale tikrai  blink.gif  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Nu rimtai, žiūrinėju maximoj kaktusus ir pamačiau ir mintyse: "Čia tas garbanotas?? blink.gif "
Atsakyti
mano "isprotejes" kaktusas smile.gif
http://keep4u.ru/ful...2e4e82d5393/jpg
pirmakart prazydo po 8 metuku auginimo wub.gif

gal kas zinot kaip jis vadinas? Gal ferocactus accantera? nezinau ar tiksliai parasiau pavadinima ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Višniukė: 25 birželio 2008 - 20:05
QUOTE(JuzTea @ 2008 06 25, 19:57)
Nu rimtai, žiūrinėju maximoj kaktusus ir pamačiau ir mintyse: "Čia tas garbanotas?? blink.gif "

Stenocactusų jau pernai Maximoj buvo wink.gif Sveikinu,puikus pirkinys thumbup.gif

QUOTE(Višniukė @ 2008 06 25, 19:59)
gal kas zinot kaip jis vadinas? Gal ferocactus accantera? nezinau ar tiksliai parasiau pavadinima  ax.gif

schmoll.gif tikrai ne ferocactusas biggrin.gif tai Echinopsis 4u.gif jo žiedai nuostabūs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 25 birželio 2008 - 20:12
O kodėl išprotėjes? Kaip tik sakyčiau, kad pagaliau, po 8 metų, į protą atėjo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(JuzTea @ 2008 06 25, 20:57)

thumbup.gif pirkinukas. Kurioj Maximoj pirkai?
Atsakyti
[quote=Daivike.,2008 06 25, 21:14]
O kodėl išprotėjes? Kaip tik sakyčiau, kad pagaliau, po 8 metų, į protą atėjo smile.gif

todel, kad kiek tik nuimdavau vaikiukius tiek vel uzaugina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(@asta @ 2008 06 25, 21:11)

schmoll.gif  tikrai ne ferocactusas  biggrin.gif  tai Echinopsis  4u.gif jo žiedai nuostabūs  wub.gif

na po 8 metu pagaliau suzinojau smile.gif dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2008 06 25, 21:27)
na po 8 metu pagaliau suzinojau smile.gif dekinga  4u.gif

puikus kaktusiukas nuostabiu žiedu thumbup.gif
ar tikrai jo žiedas toks violetinis , kaip nuotraukoj ? ar blankesnis ? ax.gif
jei toks labai norėčiau vieno mažylio blush2.gif

JuzTea puikus pirkinukas , aš gal prieš metus esu maximoj radus tokį stebuklą , ilgai nesitikėjo kad taip gali būti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 06 25, 22:17)
puikus kaktusiukas nuostabiu žiedu  thumbup.gif
jei toks labai norėčiau vieno mažylio  blush2.gif

naturaliai man ziedelis atrode labiau rozinis nei violetinis

viena leliuka manau pavyktu rasti ax.gif tik nelabai isivaizduoju kaip as tau ji galeciau perduotič nes gyvenu ne Kaune unsure.gif

spalva violetine atrodo tikriausiai del toč kad nuotrauka daryta vidurnakti doh.gif
nes jis prazydo gal kokia vienuolikta vakaro - tai labai bijojauč kad nenuzidetu per nakti ir paskui nespeciau iamzinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Višniukė: 25 birželio 2008 - 21:52
QUOTE(Augė @ 2008 06 25, 22:17)
puikus kaktusiukas nuostabiu žiedu  thumbup.gif
jei toks labai norėčiau vieno mažylio  blush2.gif

ziedai tikrai tokie nuostabiai violetiniai-roziniai wub.gif tik zydi jie taip trumpai verysad.gif Mano brolis situ kaktusu maniakas, jokiu geliu nera ant palanges tik tokie kaktusai lotuliukas.gif o kai suzysta tokiu grazuoliu 15-20 ziedu is karto, tai buna toks nuostabus aromatas wub.gif O dar jie ir dauginasi kaip isproteje doh.gif
Dabar bratka persikrausto ir paliko man palikimo dali kaktusu, tad jei kas noresit galiu perleisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 25 birželio 2008 - 21:51
QUOTE(agnir @ 2008 06 25, 22:50)
ziedai tikrai tokie nuostabiai violetiniai-roziniai wub.gif tik zydi jie taip trumpai verysad.gif Mano brolis situ kaktusu maniakas, jokiu geliu nera ant palanges tik tokie kaktusai lotuliukas.gif o kai suzysta tokiu grazuoliu 15-20 ziedu is karto, tai buna toks nuostabus aromatas wub.gif O dar jie ir dauginasi kaip isproteje doh.gif
Dabar bratka persikrausto ir paliko man palikimo dali kaktusu, tad jei kas noresit galiu perleisti mirksiukas.gif

maniskis zydejo apie para
Atsakyti