Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Sveikutės , sugrįžau jau po daugiadienių lotuliukas.gif ir su klausimėliu , kas tai? Astrofitas ? nepykit, nežinau kaip rašos tiksliai, jei tai jis - bus proga išmokt blush2.gif http://images39.fotk...P1010642-th.jpg

Ką daryt kad foto didesnė būtų? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 24 birželio 2008 - 16:42
QUOTE(JuzTea @ 2008 06 24, 14:26)
Mano stapelijos pumpurai nudžiuvo ;(

Nepasiseke tau su ja. Gaila dabar nera kaip nufotkinti saviskes stapes, pas mane tai kazkur 5 dideli pumpurai, vienas jau prasiskleide wub.gif Manau kai sukrauna jas reikia dazniau lieti, as jokiu budu nejudinu, neperstatineju, dar patresiu su kaktusu ir sukulentu trasomis ir nenumete nei 1 didelio pumpuro , o maziukus tai kartais numeta bet lb retai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 06 24, 16:40)
Sveikutės , sugrįžau jau po daugiadienių lotuliukas.gif  ir su klausimėliu , kas tai? Astrofitas ? nepykit, nežinau kaip rašos tiksliai,  jei tai jis - bus proga išmokt blush2.gif http://images39.fotk...P1010642-th.jpg

Ką daryt kad foto didesnė būtų? doh.gif

Astrophytumas Ornatum
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 06 24, 17:48)
Astrophytumas Ornatum

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Prieš du metus parsivežiau iš močiutės kaktusą. Bet net nežinau jo pavadinimo. Praėjusiais metais nežydėjo, o šią vasarą pražydo 13 gražių žiedų thumbup.gif , tačiau tuo džiaugėmės apie savaitę, nes jie greit nužydėjo. Močiutė tą kaktusą turėjo daug metų, bet jai sakė žydėjo tik vieną kartą.
Turiu keletą klausimų:
1. Gal žinote kaip vadinasi šis kaktusas?
2. Kaip dažnai jis žydi?
3. Koks žydėjimo laikas?
4 Kaip dažnai jį reikia laistyti?
5. Ar giliai turi būti pasodintas? Nes labai virsta į šoną, tenka rišti, ypač kai buvo žiedai.
Įkeliu nuotrauką
user posted image
Ačiū
Labai lauksiu atsakymų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamačka @ 2008 06 24, 17:03)
Prieš du metus parsivežiau iš močiutės kaktusą. Bet net nežinau jo pavadinimo.
Labai lauksiu atsakymų smile.gif

paskaityk čia ir čia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 24 birželio 2008 - 17:11
QUOTE(jolituxxx @ 2008 06 24, 18:46)
Nepasiseke tau su ja. Gaila dabar nera kaip nufotkinti saviskes stapes, pas mane tai kazkur 5 dideli pumpurai, vienas jau prasiskleide wub.gif  Manau kai sukrauna jas reikia dazniau lieti, as jokiu budu nejudinu, neperstatineju, dar patresiu su kaktusu ir sukulentu trasomis ir nenumete nei 1 didelio pumpuro , o maziukus tai kartais numeta bet lb retai blush2.gif

Čia bus turbūt dėl to, kad kiekviena diena kilnoju ir tikrinu ar paaugo.. Gaila verysad.gif Bet va gera žinia, kad dar liko vienas toks žalsvas pumpuriukas mažas.. o kad pavyktų išauginti.. unsure.gif

Bet kaip taip.. Netikėtai taip pažiūriu - pumpuras toks fainas, kita diena - rudas ir susitraukes doh.gif

Tai reikia dabar dažnai lieti..? Lieju, kas 2-3 maximum 4 dienas
Atsakyti
O pas mane mammi iksiukas tuoj ziedelius skleis, tada jau tapatybe padesit nustatyt man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 06 24, 21:30)
Čia bus turbūt dėl to, kad kiekviena diena kilnoju ir tikrinu ar paaugo.. Gaila verysad.gif Bet va gera žinia, kad dar liko vienas toks žalsvas pumpuriukas mažas.. o kad pavyktų išauginti.. unsure.gif

Bet kaip taip.. Netikėtai taip pažiūriu - pumpuras toks fainas, kita diena - rudas ir susitraukes doh.gif

Tai reikia dabar dažnai lieti..? Lieju, kas 2-3 maximum 4 dienas

Tai dabar stenkis nejudinti, kad nenumestu to vieno unsure.gif Nu reikia dar ziureti pagal zeme vazone, nes po to kad nesupudytum g.gif as lieju tada kai pamatau jog jau issausejo, o kai be pumpuru buna tai leidziu pasedet ilgeliau ant sausros.
Atsakyti
As irgi labai laukiu savo stapelijos ziedu ir bijau, kad pumpuru nemestu.
Atsakyti
user posted image biggrin.gif
Atsakyti

Gražu wub.gif Pagaliau ir ant mano palangės raudona wub.gif Gymnai žydi baltai, ružavai ir raudonai ax.gif
Atsakyti