Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Dacor @ 2008 06 04, 20:51)
Mano keletas naujoku cekiuku is 11...

Crassulos wub.gif

QUOTE(Enija @ 2008 06 04, 21:10)
koksai grožis. Truputuką pavydžiu. Čia kokiam mieste buvo pirkt.  ax.gif

Kaunas 4u.gif nepavydėk,labai bijau,kad neperprasiu jų auginimo savybių cool.gif

QUOTE(rimusia @ 2008 06 04, 22:17)
Merginos pagailekyte mane  verysad.gif i @astos kaktusus vos akis neissinarinau ziuredama kaip vardai

lotuliukas.gif net matau kaip palinkus prie kompo bandai įskaityt,aš toookiom mažom raidelėm užsirašiau rolleyes.gif

QUOTE(Daivike. @ 2008 06 05, 07:34)
Štai kas šianakt pas mane pražydo.

Jei pražydo 10 val,naktį,tai 100% echinopsis.Ir žiedo forma gryn echinopsio.Bet vaizdelis nerealus wub.gif wub.gif ar kvepėjo žiedas? Kur pirktas?Kada? Echh užpavydėjau nerealiai wub.gif wub.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 06 05, 14:15)
Strombocactusas tai gal 0,5 cm. Super mazas. Baisu, akd neprigis.

Ojej,mažas unsure.gif bet jie ir būna nedideli,vieni iš miniatiūrinių kaktusų,net enciklopedijoj rašo,kad"tai kiekvieno kaktusininko pasididžiavimas.Gebėjimas užauginti sėjinukus i 1cm aukščio,kurį pasiekę jie ima augti geriau,-didelis kaktusų augintojų įgudis..."
Atsakyti
Daivike, koks grožis pražydo wub.gif wub.gif wub.gif
Greičiausiai bus lobivija - notikai naktimis nežydi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 06 05, 15:40)
Būtų panašu į Notocactus buiningii  g.gif  Bet kad žydi raudonai g.gif

Į buiningi visai nepanašu,nes spygliai lenkti,ir spalva jų ne ta wink.gif ir žiedo forma ne "notikiška" smile.gif

Daaaug Echinopsių smile.gif čia ir čia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 05 birželio 2008 - 16:21
QUOTE(Vilioja @ 2008 06 05, 08:30)

Nesu sukulentų gerbėja, bet Dacor naujienos -  thumbup.gif  Kas tai?

Pasirodys,kad be reikalo nesi sakulentu gerbeja lotuliukas.gif
1.Cotyledon ausensis ssp.Titanopsis
2.Crassula tecta
3.Coryphantha pallida
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 06 05, 08:34)
Štai kas šianakt pas mane pražydo.

Koksai fantastiškai puikus. Ir spalva wub.gif wub.gif wub.gif

Jaučiu reikia man senuosius paleist ir prisirankioti tik dailiai žydinčių. Pradžioje griebdavau visus kurie tik akį pritraukė. blush2.gif

mano kokie penki žiedus krauna. wub.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš savo naujokus
Čia mano gražuolis turbinicarpus valdezianus. Šito labai norėjau ir būčiau labai verkusi. jei nebūtų įdėjęs biggrin.gif
user posted image
Soehrensia uebelmanniana - jei gerai supratau, tai čia kažkoks echinopsis.O gal klystu g.gif
user posted image
Coryphantha pectinata
user posted image
Trichodiadema densum
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 06 05, 10:05)
fantastiška  thumbup.gif

žiedas kaip echinopsio , pražydo tokiu laiku irgi kaip echinopsis

na bet atrodo visai nebe echinopsis , notikas , gimnas galėtu būt , niu ne echonopsis  g.gif
bet tai dar geriau , retas dalykas , jei vaikuosis , stoju į eilę  mirksiukas.gif

Jei kada apsivaikuos mielai pasidalinsiu, bet jis pas mane jau 6 metai ir dar nei karto nesivaikavo unsure.gif
Atsakyti
o as nei TURBINICARPUS nei mami boolii negavau sad.gif
Atsakyti
[quote=@asta,2008 06 05, 16:54]

Jei pražydo 10 val,naktį,tai 100% echinopsis.Ir žiedo forma gryn echinopsio.Bet vaizdelis nerealus wub.gif wub.gif ar kvepėjo žiedas? Kur pirktas?Kada? Echh užpavydėjau nerealiai wub.gif wub.gif

Dovanų gavom prieš 6 metus, pirktas jaučiu Maximoj arba Senukuose. Kvepėjo, kvapas jautėsi tik nosį prie žiedo prikišus, labai malonus aromatas su niekuo palyginti negaliu, toks gaivus lyg kažkokios žolės su trupučiu vanilės rolleyes.gif Bet parėjau iš darbo ir jau vystantį žiedelį radau... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(greitai @ 2008 06 05, 20:05)
o as nei TURBINICARPUS nei mami boolii negavau sad.gif

console.gif nenusimink, aš irgi turbinicarpuso negavau, iš viso man iš 15 kaktusėlių tik 10 atsiuntė, kitą kartą vėl bandysim laimę mirksiukas.gif

O čia mano naujokai. Ariocarpusai tokie maži, kad su savo muiline niekaip nufotkinti gražiai neišėjo.
http://public.fotki....vaa/cekai-2008/
Atsakyti
Daivike. 3 kaktusus kur turi tai tokius pat ir as usisakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi šiuo užsakymu - visi augalai puikūs. Ariocarpus maži, bet tikėjausi dar mažesnių. Tik vieno iš 15 negavau. Net vyras klausė ar daugiau iš ten pat neužsakinėsiu- patiko, o čia retas atvejis.
Neauginau ariocarpus iki šiol, žinau, kad sunku išlaikyti, gal kas pasidalins kaip prižiūrit.

Čekai nuo 150 iki 163:
http://public.fotki....ntai/page7.html

Jūsų augaliukai puikūs- ypač sužavėjo turbinicarpus. Kada sekantis užsakymas? smile.gif
Atsakyti
Trichodiadema densum
user posted image
[/quote]
O man sitie labai nuostabus ir si karta vel as ju neradau uzsisakyti doh.gif
Praziopsojau ax.gif
Atsakyti