Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Tai nieks man nepasakys kur sėklytes perkat ax.gif ax.gif Kažkaip niekad nemačiau,ar siunčiatės jas?

Pipirėli,kokie šitie rausvi įdomūs,kairėj pusėj bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 06 20, 09:44)
Tai nieks man nepasakys kur sėklytes perkat  ax.gif  ax.gif Kažkaip niekad nemačiau,ar siunčiatės jas?

Pipirėli,kokie šitie rausvi    įdomūs,kairėj pusėj  bigsmile.gif  wub.gif

žiūrint ko nori - paprastų kaktusų sėklytes (mix) gali rast parduotuvėse, kurios prekiauja sėklom, pvz.: Senukai, Maxima. Žalia stotelė, o jei domina kas rimčiau - tuomet tenka siųstis smile.gif Tie rausvi - litopai 4u.gif (nepyk Pipirėli, kad trigrašį įkišau) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 20 birželio 2008 - 08:54
QUOTE(nengamo @ 2008 06 20, 10:44)
Tai nieks man nepasakys kur sėklytes perkat  ax.gif  ax.gif Kažkaip niekad nemačiau,ar siunčiatės jas?

Pipirėli,kokie šitie rausvi    įdomūs,kairėj pusėj  bigsmile.gif  wub.gif

as asmeniskai pirkau maksimoje, ant pakelio visokiu rusiu buvo paveiksleliu, netgi avortija bigsmile.gif blush2.gif bet po kol kas man jie visi vienodi atrodo ir su spygliukais jau biggrin.gif pabandyk gal seklu parduotuveje paklaust g.gif

tai litopsai wub.gif tie kur du kartu, tai is vieno didelio "issiperejo" wub.gif labai laukiu kada jie teiksis suzydet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 06 20, 09:52)
žiūrint ko nori - paprastų kaktusų sėklytes (mix) gali rast parduotuvėse, kurios prekiauja sėklom, pvz.: Senukai, Maxima. Žalia stotelė, o jei domina kas rimčiau - tuomet tenka siųstis smile.gif    Tie rausvi - litopai 4u.gif

Ačiū 4u.gif Kažkaip matyt neteko,bet pasiklausiu,norėtusi pabandyt ax.gif pradžiai norėčiau paprastų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pipirėlis @ 2008 06 20, 09:53)
as asmeniskai pirkau maksimoje, ant pakelio visokiu rusiu buvo paveiksleliu, netgi avortija bigsmile.gif  blush2.gif  bet po kol kas man jie visi vienodi atrodo ir su spygliukais jau biggrin.gif  pabandyk gal seklu parduotuveje paklaust g.gif

tai litopsai wub.gif  tie kur du kartu, tai is vieno didelio "issiperejo" wub.gif labai laukiu kada jie teiksis suzydet biggrin.gif

Niekad nemačiau maximoje,bet jau žinau kur ieškosiu thumbup.gif Ačiū 4u.gif

O tie litosopai labai gražučiai wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės 4u.gif Būkit geros duokit patarimų. Ką tik iš Olandijos parsivežiau kaktusiukų, o štai vienas nuo apačios supuvęs. Gal nuo ilgos kelionės, o gal tokį nepastebėjusi nusipirkau verysad.gif Ar negalėčiau jo išgelbėti? Gal nupjovus iki pūvėko galima tikėtis, kad išleis šaknytes?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 06 20, 10:58)
Labas rytas, mergaitės 4u.gif Būkit geros duokit patarimų. Ką tik iš Olandijos parsivežiau kaktusiukų, o štai vienas nuo apačios supuvęs. Gal nuo ilgos kelionės, o gal tokį nepastebėjusi nusipirkau verysad.gif Ar negalėčiau jo išgelbėti? Gal nupjovus iki pūvėko galima tikėtis, kad išleis šaknytes?
user posted image

verysad.gif kaip gaila.
pabandyk pjauti ir paziurek ar aukstai jau supuve, zodziu iki tos vietos kur jau nebera puvinio visiskai, padziovink kokia gera para-2, apibarstyk angliuku(gali ir nebarstyt mirksiukas.gif ) ir kisk i zeme ir nelaistyk is kart, turetu isleist 4u.gif as bent taip daryciau, gal kitos mergytes kitaip patars blush2.gif
Atsakyti
Dar norėjau paklausti jūsų dėl kaktusų žemės ax.gif Visad galvojau kad kaktusų žemė turi būti tokia su smėliuku(į tokią kaktusus ir sodinu).vakar parduotuvėj norėjau nusipirkt maišelį,paėmiau,o ten kažkokia kaip durpė minkšta g.gif Nu nebepirkau doh.gif
Atsakyti
Ačiu, pipirėli 4u.gif , apie kaktusus nieko neišmanau, dar nesu auginus. Tai tik mano nuojauta buvo, kad gal būt šaknytes išleistų...
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 06 20, 11:07)
Dar norėjau paklausti jūsų dėl kaktusų žemės  ax.gif  Visad galvojau kad kaktusų žemė turi būti tokia su smėliuku(į tokią kaktusus ir sodinu).vakar parduotuvėj norėjau nusipirkt maišelį,paėmiau,o ten kažkokia kaip durpė minkšta  g.gif  Nu nebepirkau  doh.gif

as buvau nusipirkus durpines zemes kaktusams, man patiko ir gerai auga/zydi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pipirėlis @ 2008 06 20, 10:20)
as buvau nusipirkus durpines zemes kaktusams, man patiko ir gerai auga/zydi 4u.gif

Reiks gal ir man tada pamėgint.Ačiū 4u.gif O daiginate kokioj žemėj? labai jau noriu pabandyt su sėklytėm pažaisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 06 20, 11:22)
Reiks gal ir man tada pamėgint.Ačiū  4u.gif  O daiginate kokioj žemėj? labai jau noriu pabandyt su sėklytėm pažaisti  ax.gif

blink.gif blink.gif schmoll.gif as-tu biggrin.gif
daiginau toj pacioj zemej durpinej, viskas liuk isdygo ir auga 4u.gif aha labai fainai kai matai kaip auga tie sejinukai, as irgi pirma karta dabar daiginuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pipirėlis @ 2008 06 20, 10:25)
blink.gif  blink.gif  schmoll.gif as-tu biggrin.gif
daiginau toj pacioj zemej durpinej, viskas liuk isdygo ir auga 4u.gif aha labai fainai kai matai kaip auga tie sejinukai, as irgi pirma karta dabar daiginuosi wub.gif

Supratau mirksiukas.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti