Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

tiesa as drenaza darau tik tiek kur nera vazone skyliu, kiti be drenazu 4u.gif tik as vadovaujuosi tokiu poziuriu kad geriau gele nedalaistyti nei perlaistyti, tuo labiau kaktusus ax.gif ne stiek buta mano perdetos meiles auku blush2.gif tai dabar susiemiau i rankas ir ramuma su puvinukais didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 19, 13:32)
užtat aš nerandu rebutijų pirkt, arba aš jų nepažįstu, arba tikrai nerandu  doh.gif  taip nooriu..

ermitaze pries pora savaiciu buvo nemazai rebutiju, nemanau, kad ten taip greit isperka mirksiukas.gif ir as va viena nusipirkau, ir dar su 5 vaikais ir zydi dabar thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 19 birželio 2008 - 14:18
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 19, 16:15)
būtinai nufotkinsiu  drinks_cheers.gif  jau žadu daryt fotosesija kokią gržią dieną  biggrin.gif

aš persodinant ją dailiai nurenku, vargas bet ką darysi, juk nepirksi kaskart naujos. ir apatinius akmenukus nubarstau, perplaunu ir į naują vazoną  mirksiukas.gif

nu su vienu tai gali zaisti taip, bet jei yra masinis persodinimas tai man jau nepatinka toks cackinimasis cool.gif su drenazineis keramzito gabaliukais tai nieko baisaus bet vat skaldele doh.gif doh.gif nebenaudoju schmoll.gif

prasinesk kai papildysi savo galerija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipirėlis: 19 birželio 2008 - 14:20
QUOTE(Aina @ 2008 06 19, 15:18)
ermitaze pries pora savaiciu buvo nemazai rebutiju, nemanau, kad ten taip greit isperka mirksiukas.gif ir as va viena nusipirkau, ir dar su 5 vaikais ir zydi dabar thumbup.gif  bigsmile.gif

o gal savo albumą kartais parodysi? bigsmile.gif nu aš turbūt jų neatpažįstu, nes buvau nesenai Ermitaže, o jos be žiedų dar buvo? kai būtų su žiedais, lengviau atskirt būtų, vieną kartą paprasčiausios mamkės vos nepasiėmiau, maniau kad rebutija, iš išvaizdos labai panaši, o kai toliau paėjus pamačiau tokį pat tik žydintį tai supratau kad mammi... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pipirėlis @ 2008 06 19, 15:17)
tiesa as drenaza darau tik tiek kur nera vazone skyliu, kiti be drenazu 4u.gif  tik as vadovaujuosi tokiu poziuriu kad geriau gele nedalaistyti nei perlaistyti, tuo labiau kaktusus ax.gif ne stiek buta mano perdetos meiles auku blush2.gif tai dabar susiemiau i rankas ir ramuma su puvinukais didis.gif

aš tai bijau vazonų be skylučių doh.gif biggrin.gif darau drenažą visiems be išimties, pasicackinti man patinka, juk nedažnai tai būna tongue.gif o be to ta skaldelė netokia jau smulki, kaip akmenukai

būtinai pranešių kai pafotkinsiu, būk rami biggrin.gif man juk reiks pagyrų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 19 birželio 2008 - 14:28
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 19, 16:27)
o gal savo albumą kartais parodysi?  bigsmile.gif  nu aš turbūt jų neatpažįstu, nes buvau nesenai Ermitaže, o jos be žiedų dar buvo? kai būtų su žiedais, lengviau atskirt būtų, vieną kartą paprasčiausios mamkės vos nepasiėmiau, maniau kad rebutija, iš išvaizdos labai panaši, o kai toliau paėjus pamačiau tokį pat tik žydintį tai supratau kad mammi...  doh.gif
Papildyta:

aš tai bijau vazonų be skylučių  doh.gif  biggrin.gif  darau drenažą visiems be išimties, pasicackinti man patinka, juk nedažnai tai būna  tongue.gif

būtinai pranešių kai pafotkinsiu, būk rami  biggrin.gif  man juk reiks pagyrų  blush2.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 19, 14:27)
o gal savo albumą kartais parodysi?  bigsmile.gif  nu aš turbūt jų neatpažįstu, nes buvau nesenai Ermitaže, o jos be žiedų dar buvo? kai būtų su žiedais, lengviau atskirt būtų, vieną kartą paprasčiausios mamkės vos nepasiėmiau, maniau kad rebutija, iš išvaizdos labai panaši, o kai toliau paėjus pamačiau tokį pat tik žydintį tai supratau kad mammi...  doh.gif

zinok ir as ne is karto jas pastebejau, paciam viduryje tarp kitu kaktusu, tai kai jau trecia rata aplink stelaza ejau tada tik pamaciau doh.gif biggrin.gif irgi specialiai ieskojau rebutiju ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 19 birželio 2008 - 14:30
QUOTE(Aina @ 2008 06 19, 15:30)
zinok ir as ne is karto jas pastebejau, paciam viduryje tarp kitu kaktusu, tai kai jau trecia rata aplink stelaza ejau tada tik pamaciau doh.gif  biggrin.gif  irgi specialiai ieskojau rebutiju ax.gif

o jau gražuolė wub.gif man labai patinka geltonos, oranžinės, raudonos...reikia gerai po internetą apsižiūrėt kaip jos atrodo, ir eit medžiot biggrin.gif jei neužkliūsiu už akmenuko, parvirsiu ir nepamiršiu lotuliukas.gif

o ir negali jie matai su pavadinimais paradvinėt biggrin.gif kiek vargo ir laiko sutaupytų lotuliukas.gif bet jie ir to nepadarytų gerai, pradėtų ant visų klijuot "echinopsis" pvz cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 19 birželio 2008 - 14:40
Merginos,o kur gauti tų kaktusų sėklų? g.gif Ar būna mišiniai,ar kaip? Kažko atsinaujina man kaktusų manija doh.gif
Išgrūdau į balkoną šiandien visus kaktusiukus savo. Ar gerai jiems? Kiekvieną vasarą aš juos taip,tai uūgteli,atsigauna wub.gif bet nežydi schmoll.gif Spėju dėl to,kad žiemą jiems tinkamų sąlygų negaliu pasiūlyt. g.gif

QUOTE(VilkoSesuo @ 2008 06 19, 10:17)
mergaitės, mano kaktusas ruošiasi žydėt  clap.gif  clap.gif  clap.gif
mano didžiulė svajonė buvo, kad pas mane pražystų kaktusas, ir štai...

bigsmile.gif Kaip smagu thumbup.gif
QUOTE(rimusia @ 2008 06 19, 13:47)
Prazydo mano mylimiausia mammi,isauginta nuo visai mazo kaktuselio,dabar stai va kokia ax.gif  didele,zydes iki pat rudens 

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
QUOTE(Aina @ 2008 06 19, 13:57)
va kiek ziedeliu siandien 

bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
pipirėlį radau internete kaip savo tą kaktusą, tik mažiukas čia tongue.gif bet jau sužieduku, tik va dabar kai pagalvoju, gal ir ne toks kaip tavo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 19 birželio 2008 - 15:12
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 19, 17:11)
pipirėlį radau internete kaip savo tą kaktusą, tik mažiukas čia  tongue.gif bet jau sužieduku, tik va dabar kai pagalvoju, gal ir ne toks kaip tavo  g.gif

visiskai ne toks schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif manojo tie spigliukai tokie trupuciai ir ju spalva tokia kaip eziuko dygliai, ant galiuko sviesu prie kaktuso toks tamsus biggrin.gif

reiks is sono nufotkint kad matytusi jo forma, nu jis toks storulis priplotas siek tiek kaip blynas prie zemes, viduriukias idubes truputi kaip rebutijos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipirėlis: 19 birželio 2008 - 15:33
[as dabar taip perziurejau rebutijas, nu ***** grinai kaip ju forma tip top, tik ka dspiglei skiriasi visiskai ir dar pas manaji tarp spigiuku yra truputis"plaukeliu" g.gif nu zodziu rebusas doh.gif seip man tik idomu kaip jis zydi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pipirėlis @ 2008 06 19, 17:07)
[as dabar taip perziurejau rebutijas, nu ***** grinai kaip ju forma tip top, tik ka dspiglei skiriasi visiskai ir dar pas manaji tarp spigiuku yra truputis"plaukeliu" g.gif nu zodziu rebusas doh.gif seip man tik idomu kaip jis zydi ax.gif

gal rebutia heliosa ?

http://farm1.static....b74d08e.jpg?v=0

http://images.google...ttp...l=lt&sa=N

arba gal sitas http://images.google...ttp...l=lt&sa=N
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 19 birželio 2008 - 16:45