Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(pipirėlis @ 2008 06 19, 14:25)
1.nu gal ir daugiau g.gif nu iki 7m. tai tikrai ax.gif
2.ar tie mano ryzikai wub.gif buvau radus pavadinima bet neatsimenu biggrin.gif tikrai ne parodia schmoll.gif , parodia irgi seip turiu, du pumpurelius sukrove(veliau idesiu) wub.gif
3.aha rebutija rozineis ziedais zydi wub.gif
4. dar nezydejo jis man, nuo rudens panasei turiu ax.gif sakai lengvai prazysta bigsmile.gif  thumbup.gif
5. ai ma tie pavadinimai ir nesvarbu schmoll.gif  drauges dovanele wub.gif

o tam treciam vazone tie mazyciai pipliukai, tai vienas opuntija, o kitas tokiom ilgom sakelem auga, kaip vijoklinis kazkas panasaus rolleyes.gif

užtat aš nerandu rebutijų pirkt, arba aš jų nepažįstu, arba tikrai nerandu doh.gif taip nooriu..

na tas apvalus (turbūt) mammi, tai tikrai nelepus, tik sakau aš didesnį turiu, jis pas mane nuo pirkimo po metų pražydo, gal čia man tik taip pasitaikė g.gif bijau primeluot blush2.gif buvo jų du vazone, tai tas mažasis 4 vaikiukus užsiaugino biggrin.gif o didysis tai mane truputį sunervino, susiaurėjo vienoj vietoj, o poto lyg niekur nieko toliau augo, nežinau kas jam nepatiko schmoll.gif tas mažasis berods nelabai žydintis rolleyes.gif nors negarantuoju
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 06 19, 14:31)
Tu gal erzini mus ar kaip? Kažkaip nelabai įkertu kam tada apskritai perki tuos kaktusus.Gal reikėjo apskritai apie juos kažką paskaitinėt,o tik po to pirkt  doh.gif  šiaip tai net vaikai žino,kad kaktusai auga dykumose-saulėje.
Dėl pirmo gali būt rami,tikrai nežydės,tai Echinocactus Grusonii,o kitas tai Hamatocactus setispinus,žydi,ir labai labai gražiai va taip  wub.gif  wub.gif

Nieko as neerzinu. Tiesiog siame forume kazkur maciau posta, kad kazkokie kaktusai pavesi megsta.
O del mano proto - tai ne jums spresti. Dziugu, kad vaikai tokie protingi.......
Perku kas patinka.
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 19, 15:32)
užtat aš nerandu rebutijų pirkt, arba aš jų nepažįstu, arba tikrai nerandu  doh.gif  taip nooriu..

na tas apvalus (turbūt) mammi, tai tikrai nelepus, tik sakau aš didesnį turiu, jis pas mane nuo pirkimo po metų pražydo, gal čia man tik taip pasitaikė  g.gif  bijau primeluot  blush2.gif  buvo jų du vazone, tai tas mažasis 4 vaikiukus užsiaugino  biggrin.gif  o didysis tai mane truputį sunervino, susiaurėjo vienoj vietoj, o poto lyg niekur nieko toliau augo, nežinau kas jam nepatiko  schmoll.gif  tas mažasis berods nelabai žydintis  rolleyes.gif  nors negarantuoju

nu mes apie ta kalbam kur truputi panasus i rebutia(bent man)? g.gif jis dar ir vaikiukus augina bigsmile.gif bet pas tave kolekcijoje tokio neradau schmoll.gif jis pagal mane tai i ploti gal augs bet ne i virsu kaip tu rasei g.gif gal gali ikelt foto savojo?o gal ir su ziedeliais turi? butu faina pasigrozet wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilder_Wein @ 2008 06 19, 13:40)
Perku kas patinka.

Tai ir sėkmės.Tik ką darysi,kai pražys g.gif nulaužysi žiedus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 06 19, 14:42)
Tai ir sėkmės.Tik ką darysi,kai pražys  g.gif nulaužysi žiedus  blink.gif

O kas blogo, jei perku o po to skaitau? Atsiranda galimybe ir perku iskart. Krc...
O ka, jis butinai turi prazyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilder_Wein @ 2008 06 19, 15:40)
Nieko as neerzinu. Tiesiog siame forume kazkur maciau posta, kad kazkokie kaktusai pavesi megsta.
O del mano proto - tai ne jums spresti. Dziugu, kad vaikai tokie protingi.......
Perku kas patinka.

nesinervinkit irnesakyk.gif juk nei viena negimem mokytos 4u.gif
Wilder_Wein nepersistenk su laistymais(vasara dazniau, ziema beveik nelieti-grinai ziurek pagal diena, ar saule kaitina ar apsiniauke, ir matysi kada zeme jau sausa gerokai ir paliek), laikyk ant sauletos palanges ir viskas bus ciki 4u.gif sekmes auginant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilder_Wein @ 2008 06 19, 13:45)
O ka, jis butinai turi prazyti?  g.gif

Nea,nebūtinai,bet kaktusai gi spygliuoti,mėgsta "įdurt",tai būtinai ir pražys kai žiedai nepageidaujami.Juk dažnai kas jų labai labai laukia,tai kaip užkerėti jie nežydi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 19 birželio 2008 - 14:02
QUOTE(pipirėlis @ 2008 06 19, 14:46)
nesinervinkit irnesakyk.gif juk nei viena negimem mokytos 4u.gif
Wilder_Wein nepersistenk su laistymais(vasara dazniau, ziema beveik nelieti-grinai ziurek pagal diena, ar saule kaitina ar apsiniauke, ir matysi kada zeme jau sausa gerokai ir paliek), laikyk ant sauletos palanges ir viskas bus ciki 4u.gif sekmes auginant 4u.gif

Dekui uz patarimus.
O zeme virsuje butinai reikia akmenukais pridengti, t.y. ar kokiu drenazu?
Atsakyti
QUOTE(Wilder_Wein @ 2008 06 19, 15:50)
Dekui uz patarimus.

nebutinai,pagal savo nuoziura ir skoni mirksiukas.gif na jei vazonai be skyliu dugne drenazo reiktu, bet jei su skyle nebutina nors ir nepakenktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pipirėlis @ 2008 06 19, 14:40)
nu mes apie ta kalbam kur truputi panasus i rebutia(bent man)? g.gif  jis dar ir vaikiukus augina bigsmile.gif bet pas tave kolekcijoje tokio neradau schmoll.gif jis pagal mane tai i ploti gal augs bet ne i virsu kaip tu rasei g.gif gal gali ikelt foto savojo?o gal ir su ziedeliais turi? butu faina pasigrozet wub.gif

jo apie tą patį biggrin.gif mano bent jau augina, gal čia tik labai panašus, bet ne toks, sakau kad bijau prisimeluot doh.gif biggrin.gif fotiko šiuo momentu neturiu, o jis pas mane nefotkintas...
Papildyta:
QUOTE(Wilder_Wein @ 2008 06 19, 14:50)
Dekui uz patarimus.

drenažas apačioj bei viršuj būtų labai gerai, jei nenori supūdyt. apačioj būtinesnis gal sakyčiau. tinka bet kokie akmenukai, skaldelė, ar keramzitas ( deginto molio akmenukai). kai viršuj apdėta akmenukais (skaldele) bent jau man labai gražu wub.gif kaip gamtoj. bet kiekvienas turi savo skonį, kažkam patinka ilgi, kažkam apvalūs kaktusai biggrin.gif kažkam su žiedais, kitam be cool.gif normalu.

kaip maniškis sako, man tie tavo blynai nepatinka biggrin.gif aš geriau kokį su galingais spygliais, ar besikrumuojantį (kaip Euforbijos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 19 birželio 2008 - 14:08
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 19, 16:05)
1.jo apie tą patį  biggrin.gif  mano bent jau augina, gal čia tik labai panašus, bet ne toks, sakau kad bijau prisimeluot doh.gif  biggrin.gif  fotiko šiuo momentu neturiu, o jis pas mane nefotkintas...
Papildyta:

drenažas apačioj bei viršuj būtų labai gerai, jei nenori supūdyt. apačioj būtinesnis gal sakyčiau. tinka bet kokie akmenukai, skaldelė, ar keramzitas ( deginto molio akmenukai).
2. kai viršuj apdėta akmenukais (skaldele) bent jau man labai gražu  wub.gif  kaip gamtoj. bet kiekvienas turi savo skonį, kažkam patinka ilgi, kažkam apvalūs kaktusai  biggrin.gif  kažkam  su žiedais, kitam be  cool.gif  normalu.
kaip maniškis sako, man tie tavo blynai nepatinka  biggrin.gif  aš geriau kokį su galingais spygliais, ar besikrumuojantį (kaip Euforbijos)

1.tai prie progos nufotkink bigsmile.gif
2. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
man visruj apdeta skeldele gal ir grazu bet nervina kai reikia persodinti ir viska ssusimakaluoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pipirėlis @ 2008 06 19, 15:13)
1.tai prie progos nufotkink bigsmile.gif
2.  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
man visruj apdeta skeldele gal ir grazu bet nervina kai reikia persodinti ir viska ssusimakaluoja doh.gif

būtinai nufotkinsiu drinks_cheers.gif jau žadu daryt fotosesija kokią gržią dieną biggrin.gif

aš persodinant ją dailiai nurenku, vargas bet ką darysi, juk nepirksi kaskart naujos. ir apatinius akmenukus nubarstau, perplaunu ir į naują vazoną mirksiukas.gif
Atsakyti