Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(pipirėlis @ 2008 06 19, 09:40)
laba 4u.gif  galiu nudziuginti, kad pirmasis kaktusas praktiskai nezydi  mirksiukas.gif antrasis nzn g.gif tarkim irgi biggrin.gif na jei tau nepatinka ziedai tai jei per netycia pamatysi ji uzsimezgusi nugnybk cool.gif bet manau jei uzsimegs ziedelis ir tau paciai bus smalsu bent pirma kart kaip jis zydi...o ziurek gal susizavesi jais ir paskui lauksi nesulauksi sekanciu ziedu wub.gif

Gal as vaikystej siaubo filmu prisiziurejau, bet kaktusu ziedai man tikraaai baisiai atrodo swoon.gif O gal pavadinimus zinote? Ir megsta jie sviesa ar pavesi? Noreciau zinot pavadinimus, gal bent paskaityt apie juos galeciau.
Atsakyti
kaktusai

idedu nuoroda ( jei pavyks) keliu kaktusu, kiek spejau per pietus sukelt ax.gif

QUOTE(Wilder_Wein @ 2008 06 19, 13:31)
Gal as vaikystej siaubo filmu prisiziurejau, bet kaktusu ziedai man tikraaai baisiai atrodo  swoon.gif  O gal pavadinimus zinote? Ir megsta jie sviesa ar pavesi? Noreciau zinot pavadinimus, gal bent paskaityt apie juos galeciau.

pavadinimu as nezinau blush2.gif bet kad sviesa megsta tai garantuoju 4u.gif visiem kaktusam sviesa labai patinka mirksiukas.gif

Atsakyti
ko tokios tylios ax.gif

Aduka dar palaikyk po plevele 4u.gif
Atsakyti
Prazydo mano mylimiausia mammi,isauginta nuo visai mazo kaktuselio,dabar stai va kokia ax.gif didele,zydes iki pat rudens tongue.gif
user posted image
Atsakyti
va kiek ziedeliu siandien thumbup.gif :
user posted image

Atsakyti
Rimusia, Aina wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pipirėlis @ 2008 06 19, 12:46)
kaktusai

idedu nuoroda ( jei pavyks) keliu kaktusu, kiek spejau per pietus sukelt ax.gif

lauksim kitų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 19, 15:02)
lauksim kitų  mirksiukas.gif

o kaip sitie? blush2.gif

tas ilgasis is seklos is mokyklos laiku, jam kokie 5m. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pipirėlis @ 2008 06 19, 14:10)
o kaip sitie? blush2.gif
tas ilgasis is seklos is mokyklos laiku, jam kokie 5m. rolleyes.gif

iš sėklos? bigsmile.gif thumbup.gif oho, atrodo kad daugiau nei penki metai.
antrosios foto nelabai pažįstu, gal parodia, tokie keli rubuiliai susiglaudę thumbup.gif jei parodia tai gražiai žydi.
man patiko ta paskutinioji foto, kur keletas susodinta į vieną vazončiką, berods ir rebutija ten viena, kur daug vaikiukų turi, jei neapsirinku, tada turėsi ateitį daug gražių žiedų mirksiukas.gif

o tas kitas šalia apvalus, mažais spygliukais, berods mammi, tai aš ir tokį turiu, tik didesni jau, irgi lengvai pražysta, tokiu ratuku apie visą kaktusą kiekv. pavasarį 4u.gif

o tas trečiasis mažasis spyglius...tai nežinau kas toks.

tik man pasirodė, kad jiem žemė nelabai gera, kažkia labai durpinė, gal reikėjo smulkaus žvyrelio įmaišyt... g.gif aš tai naudoju tą...kaip ten ją, vilniaus žaluma? doh.gif ar kažkokia žaluma biggrin.gif tai man labai patiko, gryna kaktusų žemė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 19 birželio 2008 - 13:27
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 19, 15:12)
1.iš sėklos?  bigsmile.gif  thumbup.gif  oho, atrodo kad daugiau nei penki metai.
2.antrosios foto nelabai pažįstu, gal parodia, tokie keli rubuiliai susiglaudę  thumbup.gif  jei parodia tai gražiai žydi.
3.man patiko ta paskutinioji foto, kur keletas susodinta į vieną vazončiką, berods ir rebutija ten viena, kur daug vaikiukų turi, jei neapsirinku, tada turėsi ateitį daug gražių žiedų  mirksiukas.gif 

4.o tas kitas šalia apvalus, mažais spygliukais, berods mammi, tai aš ir tokį turiu, tik didesni jau, irgi lengvai pražysta, tokiu ratuku apie visą kaktusą kiekv. pavasarį  4u.gif

5.o tas trečiasis mažasis spyglius...tai nežinau kas toks.

1.nu gal ir daugiau g.gif nu iki 7m. tai tikrai ax.gif
2.ar tie mano ryzikai wub.gif buvau radus pavadinima bet neatsimenu biggrin.gif tikrai ne parodia schmoll.gif , parodia irgi seip turiu, du pumpurelius sukrove(veliau idesiu) wub.gif
3.aha rebutija rozineis ziedais zydi wub.gif
4. dar nezydejo jis man, nuo rudens panasei turiu ax.gif sakai lengvai prazysta bigsmile.gif thumbup.gif
5. ai ma tie pavadinimai ir nesvarbu schmoll.gif drauges dovanele wub.gif

o tam treciam vazone tie mazyciai pipliukai, tai vienas opuntija, o kitas tokiom ilgom sakelem auga, kaip vijoklinis kazkas panasaus rolleyes.gif

aha keli yra durpineje zemeje kaktusams pasodinti, auga zinok thumbup.gif ir pralaidi, man visai patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipirėlis: 19 birželio 2008 - 13:30
QUOTE(Wilder_Wein @ 2008 06 19, 11:31)
Gal as vaikystej siaubo filmu prisiziurejau, bet kaktusu ziedai man tikraaai baisiai atrodo  swoon.gif  O gal pavadinimus zinote? Ir megsta jie sviesa ar pavesi? Noreciau zinot pavadinimus, gal bent paskaityt apie juos galeciau.

Tu gal erzini mus ar kaip? Kažkaip nelabai įkertu kam tada apskritai perki tuos kaktusus.Gal reikėjo apskritai apie juos kažką paskaitinėt,o tik po to pirkt doh.gif šiaip tai net vaikai žino,kad kaktusai auga dykumose-saulėje.
Dėl pirmo gali būt rami,tikrai nežydės,tai Echinocactus Grusonii,o kitas tai Hamatocactus setispinus,žydi,ir labai labai gražiai va taip wub.gif wub.gif
Atsakyti