Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Crassula @ 2008 06 19, 09:16)
O as irgi kakusu ziedu nemegstu, tik avortiju lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Meluoju , aisku. Truputi...na, bet yra zmoniu, kurie kaktusu nemegsta.

o tai kam juos pirkti - jei nemėgsti? lotuliukas.gif turbūt čia apie tuos sausiukus kalba eina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilder_Wein @ 2008 06 19, 01:29)
Sveikos.
Pasakykit prasau, kokie cia kaktusai. Ir ar jie gali zydeti? Siaip, tikiuosi, kad ne, nes man ant kaktusu ziedai tiesiog baisiai atrodo. Ir ar butinai zeme virsuje reikia pridengt akmenukais?
Tik siandien juos nusipirkau. Jie pas mane pirmi.

user posted image  user posted image

laba 4u.gif galiu nudziuginti, kad pirmasis kaktusas praktiskai nezydi mirksiukas.gif antrasis nzn g.gif tarkim irgi biggrin.gif na jei tau nepatinka ziedai tai jei per netycia pamatysi ji uzsimezgusi nugnybk cool.gif bet manau jei uzsimegs ziedelis ir tau paciai bus smalsu bent pirma kart kaip jis zydi...o ziurek gal susizavesi jais ir paskui lauksi nesulauksi sekanciu ziedu wub.gif
Atsakyti
Gal kas turit ideju, kodel gali minksteti jauno storlapio lapeliai? Kepa ant pietines palanges, laistomas kokius 1-2 k.per savaite.
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 06 19, 11:07)
Gal kas turit ideju, kodel gali minksteti jauno storlapio lapeliai? Kepa ant pietines palanges, laistomas kokius 1-2 k.per savaite.

pati parasei kame problema biggrin.gif dek ant kitos palanges kad nekeptu arba bent toliau nuo lango,tiesiogines pietines saules mirksiukas.gif del laistymo nzn, pati laistau nereguleriai,paziurejus pagal zemes dregnuma ikisus pirsta 4u.gif bet manau kad 2k. per savaite per daznai bus ant nepietines palanges g.gif
Atsakyti
mergaitės, mano kaktusas ruošiasi žydėt clap.gif clap.gif clap.gif
mano didžiulė svajonė buvo, kad pas mane pražystų kaktusas, ir štai... wub.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkoSesuo: 19 birželio 2008 - 09:18
QUOTE(VilkoSesuo @ 2008 06 19, 11:17)
mergaitės, mano kaktusas ruošiasi žydėt  clap.gif  clap.gif  clap.gif
mano didžiulė svajonė buvo, kad pas mane pražystų kaktusas, ir štai...  wub.gif  biggrin.gif

user posted image

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif uz svajoniu issipildyma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pipirėlis @ 2008 06 19, 09:40)
antrasis nzn g.gif tarkim irgi :

antrasis žydi , ir labai gražiai
mačiau pas Asta krauna žiedą , taigi tikiuos pamatyti gyvai , o ne internete ax.gif

QUOTE(Mamce @ 2008 06 19, 10:07)

per daug saulės ,
laistymas du kart per savaitę , neaišku kokiais kiekiais , g.gif jei spėja išdžiūti pilnai , manau nepakenktu
VilkoSesuo bus gražu bigsmile.gif ,
pas mane šiandien turėtu prasiskleisti thumbup.gif
Atsakyti
oi, kaip laukiu, kad prasiskleistų wub.gif
o kai jau toks žiedelis, kada galima tikėtis to pražydėjimo? už 2 savaičių išvažiuoju atostogų, labai liūdėsiu, jei prasiskleis, kai būsiu išvykus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkoSesuo: 19 birželio 2008 - 09:36
si vakara bandysiu ideti savo kaktuselius jusu teismui blush2.gif pavadinimu nelabai zinau(man jie ir nelabai rupi seip biggrin.gif man svarbu pats kaktusas 4u.gif ) 4u.gif

as noriu pasigirti, parodia mano sukrove du pumpurelius, pirmakart zydes wub.gif ir gymnas(jei neklystu) su pumpurais ant dienu issiskleis ruzavai wub.gif daug turiu mazuciu "vaikiuku"keli irgi zydi, labai laukiu kada jie uzaugs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 06 18, 17:43)
g.gif  jis gal nuo sausros susiraukšlėjo  biggrin.gif mesk fotkę  mirksiukas.gif

Nuo to taip pat, bet jis matos, kad is saves bus toks truputi banguotas smile.gif man atrodo Laivite buvo panasiu uzsipirkus.
Atsakyti
Sveikos,
mano sėti kaktusiukai jau sudygo thumbup.gif , na dar tik tokie spurgiukai, bet jau vis tiek džiaugsmas. Ir tuomet jau reikia plevele nuimti nuo vazona ar palikti, kol normliai sutvirtes?
Atsakyti
QUOTE(pipirėlis @ 2008 06 19, 10:15)
pati parasei kame problema biggrin.gif  dek ant kitos palanges kad nekeptu arba bent toliau nuo lango,tiesiogines pietines saules mirksiukas.gif  del laistymo nzn, pati laistau nereguleriai,paziurejus pagal zemes dregnuma ikisus pirsta 4u.gif  bet manau kad 2k. per savaite per daznai bus ant nepietines palanges g.gif

QUOTE(Augė @ 2008 06 19, 10:26)
per daug saulės  ,
laistymas du kart per savaitę , neaišku kokiais kiekiais , g.gif  jei spėja išdžiūti pilnai , manau nepakenktu

Še tau kad nori, ir augink kaktusus (nors storlapis, tikriausiai, net ne kaktusas, o sukulentas) doh.gif Saules mat jam per daug.... biggrin.gif Tai ka man tada deti ant pietiniu palangiu? Tik spygliuotuosius?
Atsakyti