Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 18, 14:54)
sakykit o stapelią sunku pražydint? ir kokiu laiku ji maždaug žydi?

Šiuo metu manoji krauna pumpurus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 06 18, 14:43)
Šiuo metu manoji krauna pumpurus thumbup.gif

ar didelę reikėjo paaugint kol sulaukei pirmųjų? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 17, 15:20)
Noriu ir aš pasidžiaugti kaktusiuko žieduku. blush2.gif Po įlgų pamąstymų pražydo.

user posted image...user posted image...
Ir kuris gi gražesnis?  g.gif user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
zinok negaliu atsigrozeti tokiu groziu, nerealiausi komplimentai siam kaktusui thumb_yello.gif thumb_yello.gif first.gif kaip fainai nuauges bigsmile.gif wub.gif o ziedelis... wub.gif wub.gif

Sigute*** kazi imanoma butu gauti sakele i zemaitijos puse? blush2.gif blush2.gif

P.S. beje ir kitu mergyciu kaktuseliai ne ka maziau nusileidzia savo groziu wub.gif wub.gif

gero ziedeliu derliaus visoms augintojoms thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipirėlis: 18 birželio 2008 - 14:34
QUOTE(pipirėlis @ 2008 06 18, 15:29)
gero ziedeliu derliaus visoms augintojoms thumbup.gif  wub.gif

koks malonus palinkėjimas blush2.gif 4u.gif ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 18, 16:39)
koks malonus palinkėjimas  blush2.gif  4u.gif  ačiū  drinks_cheers.gif

ne tik malonus bet ir nuosirdus 4u.gif 4u.gif ir pati sau to palinkejau ax.gif blush2.gif juk nelabai atsilieku savo kaktusu kolekcija ir manija nuo jusu rolleyes.gif wub.gif visad jusu temele paskaitineju ir pasidziaugiu kaktusais wub.gif wub.gif tik nesireiskiu kazkaip paciai klausimu kaip ir nekyla, o patarinet ir jus mokat gerai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipirėlis: 18 birželio 2008 - 14:46
QUOTE(pipirėlis @ 2008 06 18, 15:44)
ne tik malonus bet ir nuosirdus 4u.gif  4u.gif  ir pati sau to palinkejau ax.gif  blush2.gif juk nelabai atsilieku savo kaktusu kolekcija ir manija nuo jusu rolleyes.gif  wub.gif visad jusu temele paskaitineju ir pasidziaugiu kaktusais wub.gif  wub.gif tik nesireiskiu kazkaip paciai klausimu kaip ir nekyla, o patarinet ir jus mokat gerai biggrin.gif  4u.gif

o tai gal parodysi ką augini ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 18, 16:57)
o tai gal parodysi ką augini ?  mirksiukas.gif

kai namie busiu bandysiu ikelt ax.gif pas mane kai kurie tik mazi "vaikuciai" bet vistiek rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip grazu kai kaktusiukai zydi... O man kazko oziuojasi vaikiukus augian o ziedu nekrauna kazko??? Ka bklogai darau???? Nors pasmane isvis kaktusiniai nezydi..... Kaledaitis ir nezydi net pikta darosi. Kiek galima isvesejop isbujojo o zieduku nerasta. verysad.gif
Atsakyti
Jau vel nauju kaktusu norisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 18, 17:10)
Jau vel nauju kaktusu norisi  ax.gif

hihihi.gif man ju kiekviena diena norisi irnesakyk.gif viena diena pasidovanoju koki grazuoliuka ir atrodo rami , bet kita diena isausta jau vel pradedu sukt plana kaip cia nusipirkus koki ir kad MB nedasektu kad vel nauja turiu, ir taip vos ne kasdien doh.gif ax.gif

Irma77 kartais tie kvietkai savo kaprizus rodo doh.gif pagrasink kad ismesi, pamatysi issigas ir prazys 4u.gif patikrintas variantas didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 06 18, 16:10)
Kaip grazu kai kaktusiukai zydi... O man kazko oziuojasi vaikiukus augian o ziedu nekrauna kazko??? Ka bklogai darau???? Nors pasmane isvis kaktusiniai nezydi..... Kaledaitis ir nezydi net pikta darosi. Kiek galima isvesejop isbujojo o zieduku nerasta. verysad.gif

kai kurie nežydi nes vaikus augina, bet čia daug kas priklauso nuo sąlygų kokiomis auga ir be to daugumai kaktusų reikia žiemą šaltai pažiemot kad pražystų. taip kad neaišku, kuri priežastis pas tave g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 06 18, 16:10)
Jau vel nauju kaktusu norisi  ax.gif

man tai norisi, kad dabar turimi žydėtų ir bujotų ax.gif cool.gif
aišku kelių naujų norėtųsi,....tokių jau senai svajotų wub.gif
Atsakyti
Ties kazkoki idomesni gymna, toki rauksleta anadien rimi pirkau rolleyes.gif
Atsakyti