Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Tina* @ 2008 06 18, 10:58)
Mazoji_s, taip cia rasao, kad saules reikia, bet as kitur esu skaicius nete ir savo kaktusu enciklopedijoj, ir daugumai rusiu reikia seselio, saules mazai kurioms. Ir is praktikos ta jauciu, nes jau buvau pakepinus viena karta  doh.gif

čia dėl gymnų?
Atsakyti
stai kokia weingarthia si ryta rolleyes.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
noriu paklausti, nusiskyniau lapenio atzalele, ar man ja vandeny palaikyt, kol isleis saknis, ar iskart i zeme sodint?
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 06 18, 10:09)
noriu paklausti, nusiskyniau lapenio atzalele, ar man ja vandeny palaikyt, kol isleis saknis, ar iskart i zeme sodint?

i zeme 4u.gif , paliek tik po poros dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai lapeni sodinu i zeme ir palengva laistau arba tik papurskiu zeme kad dregmes gautu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 18, 11:06)
čia dėl gymnų?

Taip.
Atsakyti
o velniava, o as ploksteni nusiskyniau kazkada ir pasodinus i zeme palaisciau iskart... doh.gif lapeni eisiu pasodint i zeme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 18, 11:36)

pas mane jis dabar žydi ir dar kelis pumpurus krauna, tai manau lai papūpso ant saulės, o poto nešiu ant vakarinės tada.

pamenu porą gymnų esu išdžiovinusi ant pietinės.. blush2.gif bet ir laisčiau ir viską ir nesupratau kas jiem buvo, o dabar galvoju kad greičiausiai todėl, kad jiems nepatiko ten, o aš ir nesusivokiau... doh.gif

gal mestelkit kokią nuorodą, kur parašytos kaktusų priežiūros sąlygos ir t.t. pagal rūšis? 4u.gif

Tina o tu savo šitą gražuolį kaip laikai? http://public.fotki....calycium-1.html ant pavėsio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 18 birželio 2008 - 10:49
As isigudrinau su jais daryti taip: laikau ne ant tiesiogines saules, o kai matau, kad jau tuoj tuoj turi skleistis ziedas, duodu daug saules bigsmile.gif ir tada jis per diena issiskleidzia.
Papildyta:
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 18, 11:46)
Tina o tu savo šitą gražuolį kaip laikai? http://public.fotki....calycium-1.html ant pavėsio?

Visiems taikau tas pacias salygas, kaip kad rasiau virsuj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 18, 11:52)
Visiems taikau tas pacias salygas, kaip kad rasiau virsuj smile.gif

visiems, t.y. visiems gymnams ar visiems kaktusams blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aina @ 2008 06 18, 11:07)
stai kokia weingarthia si ryta rolleyes.gif  ax.gif

na puiku thumbup.gif o kad taip kas rytą vis kuris nors džiugintų ar ne 4u.gif
Atsakyti
gymnams mirksiukas.gif
Atsakyti
sakykit o stapelią sunku pražydint? ir kokiu laiku ji maždaug žydi?
Atsakyti