Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

O pietrytinė palangė kaip? Ar taip pats kaktusai nežydės..? sad.gif
Atsakyti
O as vakar buvau pas viena pazystama-gelyninke,tai va koki kaktusa maciau,auga lauke ir ziema bigsmile.gif Tai ta lyze,kur is desines su maziuku liziuku jau pas mane dziuna mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 17 birželio 2008 - 19:11
Pas mane iš Ainos gautas Monadenium Lugardiae turbūt žydėt susiruošė. Leidžia leidžia lapelius, o jie vis ružavi. Galvoju, gal saulutė per kaitri jiems, ar kas... Nu visai į lapus nepanašu...
Net nubėgau pas Ainą foto ieškoti, bet... ar aš nebemoku rasti, ar nebėra jos kaktusų foto g.gif

Aina, aūūūūūūūū, kaip žydi Monadenium Lugardiae? ax.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Protingoji google man nieko neparodė schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 17 birželio 2008 - 19:36
QUOTE(Vilioja @ 2008 06 17, 19:34)
  Aina, aūūūūūūūū, kaip žydi Monadenium Lugardiae?  ax.gif blush2.gif  lotuliukas.gif

user posted image

info čia

Super augalėlis,kolkas tik mano svajonė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 17 birželio 2008 - 20:15
QUOTE(@asta @ 2008 06 17, 21:13)
]

Super augalėlis,kolkas tik mano svajonė  blush2.gif

Nu kažkas panašaus, tik lapelių nėra, o žiedeliai - raudonesni.
Gal peržydėjusi pradės vaikuotis g.gif Turėsiu Tavo svajones "uomeny" mirksiukas.gif Skolinga esu ax.gif
Atsakyti
As ir turiu tik maza vaikuti Tinos deka 4u.gif bet kiek prisimenu is Ainos pasakojimu tai labai greitai besidauginantis augaliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 06 17, 19:34)
  Aina, aūūūūūūūū, kaip žydi Monadenium Lugardiae?  ax.gif blush2.gif  lotuliukas.gif

user posted image 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 17, 19:16)
Nesutikciau, kad gymnai saule megsta  schmoll.gif

na aš radau internete va čia http://www.easycactu...tent/view/17/30 , kiek supratau iš anglų kalbos, ...mano gymnas kol kas ir ant pietinės geriausiai gyvena,

o pvz. mano huernia tai ant pietinės kažkokia nukepus, nudžiūvus atrodo, paraudus, tai sakau gal nešiu ją ant vakarinės, vat šitas irgi kažkaip rausta ir stypsta, gal jį irgi nešt...? http://public.fotki....auprigijo3.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 17 birželio 2008 - 22:29
Tai, kad nieko jis čia nestypsta, kaiptik viršūney susitrombavęs smarkiai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 06 17, 23:28)
Tai, kad nieko jis čia nestypsta, kaiptik viršūney susitrombavęs smarkiai. ax.gif

pamiršau pasakyt kad čia pernykštė foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Canaria @ 2008 06 17, 15:06)
O kaip vadinasi sis kaktusas? Labai grazus  wub.gif

kaktusėlio pavadinimo nežinau blush2.gif , bet sanpaulija tai veislinukė Ness' too much pizzas wub.gif
QUOTE(sobieska @ 2008 06 17, 15:53)
nu koks apgaulingas grožis, po tais pūkeliais aštrūs spygliukai...atrodo griebtum į glėbį biggrin.gif

Galima drąsiai griebti į glėbį, nes spygliukų nėra, tik balti pūkeliai atstojantys spygliukus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 06 17, 20:34)

Pas mane va kaip zydejo http://public.fotki....0725154353.html, mes ko gero abi is Ainos esam gave panasias.
Papildyta:
O raudoni lenda lapai, cia nuo saules taip, pas mane tas pats. Tik simet kazko labai jau letai lapojasi g.gif vieta gyvenama pakeite, gal todel g.gif
Papildyta:
Mazoji_s, taip cia rasao, kad saules reikia, bet as kitur esu skaicius nete ir savo kaktusu enciklopedijoj, ir daugumai rusiu reikia seselio, saules mazai kurioms. Ir is praktikos ta jauciu, nes jau buvau pakepinus viena karta doh.gif
Atsakyti