Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(sobieska @ 2008 06 16, 22:16)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  jau mačiau...nu grožis nerealus...tai tada kur aš būnu, kai jis žydi g.gif , o kokiu sezonu jis krauna žiedus, gal jei dabar patykočiau - užtikčiau biggrin.gif
...ir dar...ar jam užtenka vietos, ar geriau persodint... nu kuom galiu aš jam pagelbėt ax.gif gal tada jis man nusišypsotų žiedais
Papildyta:

irnesakyk.gif baik tu, aš  apie kaktusus visai žalia, nežinau kaip jis čia pas mane taip išsikerojo, o vasarą tai išvis jis pas mane tik lauke būna...ir palaistau tik kai atsimenu blush2.gif

kaktusas pas tave labai gražus , ir ko gero jam vietos dar užtenka , kaktusams nereikalingi dideli vazonai su daug žemės
dėl žydėjimo , butent vasara jis ir žydi , nebijok tikrai nepražiopsosi jo žiedų nebent pora savaičių nebusi namuos

vasara reiktu nepamiršti palaistyti , vieną kart į savaitę , žiemą pastatyti šaltai ir sausai , visai nelaistyti ,
o tada tikriausiai ir sulauksi žiedų
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 06 16, 22:22)
kaktusas pas tave labai gražus , ir ko gero jam vietos dar užtenka , kaktusams nereikalingi dideli vazonai su daug žemės
dėl žydėjimo , butent vasara jis ir žydi , nebijok tikrai nepražiopsosi jo žiedų nebent pora savaičių nebusi namuos

vasara reiktu nepamiršti palaistyti , vieną kart į savaitę , žiemą pastatyti šaltai ir sausai , visai nelaistyti , o tada tikriausiai ir sulauksi žiedų

aciuks.gif nu kaip pagal instrukciją - lygiai taip ir darau smile.gif tik gal vasarą per retai laistau - viskas nuo rytojaus, kas savaitę krapinsiu, bet tų žiedų stimulas didelis yra sulaukti, būtinai nupaveiksluosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 16 birželio 2008 - 21:35
šiandien persodinau keletą savo kaktusų, kuriems jau verkiant reikėjo blush2.gif biggrin.gif nors pavėluotai, bet vistiek. ir dabar žiūriu, kad kai kurie gavo didesnius vazončikus, ir nelabai man jie sutūps atgal ant tos palangės biggrin.gif doh.gif galvoju, kad bereikalo aš laikau juos visus ant pietinės palangės, galečiau kitus nešt į balkoną (vakarinėj pusėj).

Gal patarsit, kurie mėgsta labiau vakarinę? 4u.gif
Atsakyti
Va pasigirsiu savo sekmadienio pirkinukais ax.gif
http://public.fotki....ja20080615.html
ir
http://public.fotki....ia20080615.html

Gal kas galit papasakoti apie ju prieziura: megsta saule ar ne, kaip su dregme ir pn.

Aciu aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 06 16, 22:54)

va šitą ir aš turiu, ir nežinau, žadu jį statyt balkone ant vakarinės g.gif
Atsakyti
Mano echinopsis subdenudata siryt prasiskleides visu grazumu. Tik va vel be fotiko doh.gif Sitas kaktusas man nelinkes pozuoti, nors tu ka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 16, 21:09)
Tina tavo rebutijos pasakiškos  thumbup.gif  wub.gif  bent jau pernai kaip žydėjo..o šiemet?

Zydi vel kaip pasiute, tik jau praejo ant ju fotkinimo manija, viena kita dar pafotkinu smile.gif
Papildyta:
sobieska,
tremk tu ta savo kaktusa vasarai i lauka, zinau kad turi kur mirksiukas.gif dienos nakties temperaturu skirtumai pazadins jam ziedus. O nepastebeti ju neimanoma, nes isleidzia ilga plaukuota ziedkoti, is pradziu tai tokie pukiukai lenda, paskui is ju ziedkotis plaukuotas auga. Ziedas buna issiskleides trumpai ir pradeda skleistis temstant, dar ryte buna, paskui nuvysta. Sita tai jau gali praziopsot verysad.gif
Tik jei lauke laikysi ir uzeitu koks liuciu periodas, parsinesk tada kambarin. O trumpu lietu jis nebijos, megausis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 17 birželio 2008 - 08:49
QUOTE(Tina* @ 2008 06 17, 09:48)
Papildyta:
sobieska,
tremk tu ta savo kaktusa vasarai i lauka, zinau kad turi kur  mirksiukas.gif dienos nakties temperaturu skirtumai pazadins jam ziedus. O nepastebeti ju neimanoma, nes isleidzia ilga plaukuota ziedkoti, is pradziu tai tokie pukiukai lenda, paskui is ju ziedkotis plaukuotas auga. Ziedas buna issiskleides trumpai ir pradeda skleistis temstant, dar ryte buna, paskui nuvysta. Sita tai jau gali praziopsot  verysad.gif
Tik jei lauke laikysi ir uzeitu koks liuciu periodas, parsinesk tada kambarin. O trumpu lietu jis nebijos, megausis smile.gif

Jis jau seniai pas mane tremty biggrin.gif t.y lauke, pastačiau pačioj matomiausioj vietoj prie židinio, tai jei ne aš tai vistiek kažkas pamatys, gal pašauks biggrin.gif Sakau, keista, 4 metai jis pas mane, o žiedų nema schmoll.gif Pasižiūrėjau kažkokios panikės kaktusų žiedų kolekciją, niu liabai ant saviškio supykau , tiesiog užvirė ambicijos - toks didelis, o žiedo anei vieno biggrin.gif
Va suradau užpernykščią nuotrauką (dar nėra nei krioklio, nei baseinuko, nei tvoros, nei "paukščių biggrin.gif , o atrodo dar tik vakar paveikslavau, greitai bėga laikas) nu ten truputis matosi, ant kokio pjedestalo aš jį patubdžiusi, tikrai turės kažkas pamatyt rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 17 birželio 2008 - 09:15
Kaip graziai ten tie kaktusai atrodo ant akmenu kruvos thumbup.gif
Atsakyti
Jis ten labai tinka thumbup.gif Ir manau jam tikrai patinka ten stovėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 06 17, 10:19)
Kaip graziai ten tie kaktusai atrodo ant akmenu kruvos  thumbup.gif

QUOTE(JuzTea @ 2008 06 17, 10:35)
Jis ten labai tinka thumbup.gif Ir manau jam tikrai patinka ten stovėti wub.gif

aciuks.gif ...tik tegu pabando man užtai naeatsidėkot biggrin.gif , gražinsiu atgal iškur paėmiau rolleyes.gif
Atsakyti
Labai grazu, viskas taip skoningai sukomponuota wub.gif
Atsakyti
Noriu ir aš pasidžiaugti kaktusiuko žieduku. blush2.gif Po įlgų pamąstymų pražydo.

user posted image...user posted image...
Ir kuris gi gražesnis? g.gif user posted image
Atsakyti