Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Tina* @ 2008 06 15, 23:27)
Auge , na ir grazu pas tave  wub.gif O as labai nudziugau, nes mano stapelija visa su mazais pumpuriukais  bigsmile.gif kad tik nenudziutu. auge, cia tu spece, pas tave jos zydi  ax.gif Ka darai joms?

dėkui ax.gif , nežinau , kaip su jomis susitart ir pas mane ne visos žydi , nors stovi ant tos pačios palangės , tiek pat liejamos
na gal biški daugiau nei kaktusai , ir dažniau smile.gif

QUOTE(Aduka @ 2008 06 16, 15:48)
Man beskaitant forumą ir bežiūrint jūsų foto susidarė tokia nuomonė, jog kaktusiukam ir sukulentam geriau kai jie atskirai susodinti, o ne kelios rūšys į vieną didesnį vazoną? Ar blogai supratau? g.gif
Ir dar pastebėjau, jog kaktusiukų vazonas turi būti pakankamai mažas, kad neliktų per daug laisvos vietos? Teisingai supratau?

tu visiškai teisinga susidarei nuomonę
bet kartais taupant vietą galima sodint į vieną didesnį keliolika , bet reik žiūrėt , kad jiems vienodai reiktu saulės , vandens , na ir žemės vienodos ax.gif
Atsakyti
As tai dabar vel pagal rusi sodinu i bendrus lovius. Kazkada atskirai visus issodinus buvau. Bet kazkaip smagiai ziurisi kokie 8 gymniukai kruvoj wub.gif
Atsakyti
O sakykit, euforbijoms, mamiliarijoms, opuntiai ir sukulentams tinka kaktusų žemės su akmenukais apačioje vazono ar ne?

Ir pastebėjau, jog viršų žemės dauguma apdedate akmenukais. Ar galima dugne ir ant viršaus dėti tuos spalvotus akmenukus, kur būna įvairių spalvų? Ar jie tinkami g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 15, 23:27)
Auge , na ir grazu pas tave  wub.gif O as labai nudziugau, nes mano stapelija visa su mazais pumpuriukais  bigsmile.gif kad tik nenudziutu. auge, cia tu spece, pas tave jos zydi  ax.gif Ka darai joms?

Tina tavo rebutijos pasakiškos thumbup.gif wub.gif bent jau pernai kaip žydėjo..o šiemet?
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 06 16, 19:52)
O sakykit, euforbijoms, mamiliarijoms, opuntiai ir sukulentams tinka kaktusų žemės su akmenukais apačioje vazono ar ne?

Ir pastebėjau, jog viršų žemės dauguma apdedate akmenukais. Ar galima dugne ir ant viršaus dėti tuos spalvotus akmenukus, kur būna įvairių spalvų? Ar jie tinkami  g.gif ?

Įvirių spalvų tai čia jie dažyti? Geriau dėk natūralius akmenukus. Tai ir kaktusams bus sveikiau, ir natūralūs akmenukai bent jau man daug gražiau.
O kaktusų žemė su akmenukais tinkama ir kaktusams ir sukulentams smile.gif
Atsakyti
Panos, jūs čia nusimanot kaktusuose, pasakykit man... ar šitas tinginys kada nors žiedus leis, ar jis "bežiedis" nu nei karto nemačiau žiedo rolleyes.gif o gal nors pavadinimą žinot, kad nors galėčiau prasigooglint biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 16, 20:54)
Panos, jūs čia nusimanot kaktusuose, pasakykit man... ar šitas tinginys kada nors žiedus leis, ar jis "bežiedis" nu nei karto nemačiau žiedo rolleyes.gif o gal nors pavadinimą žinot, kad nors galėčiau prasigooglint biggrin.gif

Tai Echinopsis eyriesii ir žydi jis naktimis,nuostabiais žiedais,o kvepia jie.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 16, 21:09)
Tina tavo rebutijos pasakiškos  thumbup.gif  wub.gif  bent jau pernai kaip žydėjo..o šiemet?

Tina man davė mažučius savo rebutijų vaikučius - tai vienas net ir žydėt užsigeidė - tik fotografė iš manęs ne kokia verysad.gif Tas vaikelis lygus vienam centukui lotuliukas.gif http://images39.fotk...P1010621-vi.jpg
Papildyta:
[quote=sobieska,2008 06 16,

thumbup.gif , kaip matau , Sobieska, ne tik aplinka pas tave pasakiška, bet ir namuose augalai klesti, 4u.gif , o jis jau ne toks ir tinginys - jei taip šauniai vaikų prisiaugino lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 06 16, 22:00)
Tai Echinopsis eyriesii  ir žydi jis naktimis,nuostabiais žiedais,o kvepia jie....  wub.gif

Jūs čia rimtai"žydi naktimis" blink.gif ...tai vistiek būčiau pastebėjusi, nors prikritusių žiedų biggrin.gif .Ačiū, lekiu googlintis
Atsakyti
Čia echinopsis. Turėtų žydėti toks didelis. Žiedai labai gražūs thumbup.gif
Papildyta:
Oj biški pavieluotai atsakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 16, 21:05)
Jūs čia rimtai"žydi naktimis" blink.gif ...tai vistiek būčiau pastebėjusi, nors prikritusių žiedų biggrin.gif .Ačiū, lekiu googlintis

Jo žiedų negali nepastebėt,dideli jie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 06 16, 22:08)
Jo žiedų negali nepastebėt,dideli jie  smile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif jau mačiau...nu grožis nerealus...tai tada kur aš būnu, kai jis žydi g.gif , o kokiu sezonu jis krauna žiedus, gal jei dabar patykočiau - užtikčiau biggrin.gif
...ir dar...ar jam užtenka vietos, ar geriau persodint... nu kuom galiu aš jam pagelbėt ax.gif gal tada jis man nusišypsotų žiedais
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2008 06 16, 22:04)
  thumbup.gif , kaip matau , Sobieska, ne tik  aplinka pas tave pasakiška, bet ir namuose augalai klesti,  4u.gif , o jis jau ne toks ir tinginys - jei taip šauniai  vaikų prisiaugino lotuliukas.gif  4u.gif

irnesakyk.gif baik tu, aš apie kaktusus visai žalia, nežinau kaip jis čia pas mane taip išsikerojo, o vasarą tai išvis jis pas mane tik lauke būna...ir palaistau tik kai atsimenu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 16 birželio 2008 - 21:17