Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Augė @ 2008 06 15, 20:56)

na ir darbštus thumbup.gif , vienu metu ir vaikučiai ir žiedeliai- thumbup.gif
Atsakyti
Nu merginos,prisižiūrėjau nuotraukų jūsų albumuose,net širdis apsąlo koks grožis bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Auge , na ir grazu pas tave wub.gif O as labai nudziugau, nes mano stapelija visa su mazais pumpuriukais bigsmile.gif kad tik nenudziutu. auge, cia tu spece, pas tave jos zydi ax.gif Ka darai joms?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 16, 00:27)
Auge , na ir grazu pas tave  wub.gif O as labai nudziugau, nes mano stapelija visa su mazais pumpuriukais  bigsmile.gif kad tik nenudziutu. auge, cia tu spece, pas tave jos zydi  ax.gif Ka darai joms?

Aha, ka daryti, kad nenudžiūtų? Nes aš labai nustebau apžiūrėjus visai nesenai įikištą į žemę šakelę, kai pamačiau tris pumpurus. wub.gif
Atsakyti
Mano echinopsis pražydo. Mažytis toks, tačiau žiedą didžiulį baltą ,sukrovė ant ilgo plaukuoto koto. Radau jau bevystantį. blush2.gif
Dar mami pagamino kekę rausvų žiedų. Kiti tik pumpurais aplipę. Ypač laukiu miriostigmos. Bet greičiausiai bus geltona. Ar būna ne geltonų? mastau.gif
Atsakyti
Gal liet ja gausiau reikia, kad tie pumpurai nedziutu g.gif
Atsakyti
[quote=@asta,2008 06 13, 22:02]

Pabirže,taviškis gali būt Gymnocalycium pflanzii,jie labai panašūs su saglionis

Ačiū Asta, dar kartą įrodei savo profesionalumą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pražydo ir dabar tikrai žinau, kad turiu Gymnocalycium pflanzii 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 06 15, 20:56)

O jau notocactuso ziedu grozis wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Enija @ 2008 06 16, 07:51)
Dar mami pagamino kekę rausvų žiedų. Kiti tik pumpurais aplipę. Ypač laukiu miriostigmos. Bet greičiausiai bus geltona.  Ar būna ne geltonų? mastau.gif

Man atrodo, kad astrophytai visi geltonai zydi smile.gif
Atsakyti
O kokia yra liga kai ant kaktusų užsideda skaidrūs kristalėliai?
ir kaip ją gydyti?
Atsakyti
Nelabai isivaizduoju tuos kristalelius unsure.gif
Atsakyti
Gal čia tie kristaleliai ir turi būti,bet anksčiau jų tikrai nebuvo g.gif
http://picasaweb.goo...454290330031218
Atsakyti
Man beskaitant forumą ir bežiūrint jūsų foto susidarė tokia nuomonė, jog kaktusiukam ir sukulentam geriau kai jie atskirai susodinti, o ne kelios rūšys į vieną didesnį vazoną? Ar blogai supratau? g.gif
Ir dar pastebėjau, jog kaktusiukų vazonas turi būti pakankamai mažas, kad neliktų per daug laisvos vietos? Teisingai supratau?
Atsakyti