Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(pabirze @ 2008 06 14, 22:00)
ko gero olandiški nauji egzemplioriai lotuliukas.gif , o jei rimtai - prieš saulę gerai pažiūrėjau ir radau kaip ir voratinklį nedidelį g.gif

gal olandiškos erkės greitaeigės lotuliukas.gif jei rimtai tai užjaučiu biggrin.gif vargas tau, gal reikėjo visus nupurkšt, o tai jos rupkos yra
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 14, 22:05)
gal olandiškos erkės greitaeigės  lotuliukas.gif  jei rimtai tai užjaučiu  biggrin.gif  vargas tau, gal reikėjo visus nupurkšt, o tai jos rupkos yra

visus ir nupurškiau, dabar stebėjimo režimas - kaip ir nieko nematyt, neįsivaizduoju kas ten, bet judėjo greit, gal šiaip gyvis koks, nes kaktusas labai sveikai atrodo g.gif
Atsakyti
As visus savo kaktusus laikau siltnamyje , tai per vasara atsigauna jie .Vaikuciu taip pat prisiauginoGal yra norinciu Kaunieciu , galciau pasidalinti ?Pavadinimu tokiu tiksliu kaip maciau jus dauguma rasot , tai tikrai nezinau.Zinau kad yra parodiju ,mamiliariju ,rebuciju.Nuotrauku ikelti taip pat negaliuJeigu atsiras norinciu geriau rasykit i az.
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2008 06 13, 18:54)
Auge,  kaip gražiai tavo gymniukai žydi wub.gif 
Man tie su rausvu viduriu labai gražūs. Tokio dar neturiu smile.gif

Tokiu kaip pas Auge su rausvu viduriuku buvo pirkti Ermitaze nes pati pirkau ketvirtadieni mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Noreciau gauti jusu patarimu. Vienas mano kaktusas turi vaikuciu ir noreciau kelis is ju atskirti ir persodinti atskirai. Tik nezinau kaip reikia teisingai dauginti. As ta ataugele atskyriau nuo mamos, o kas toliau? Internete skaiciau, kad reikia nupjauti apacia, leisti isdziuti ir tada pasodinti i zeme. Bet kad net nenupjovus apacios, ziuriu, kazkokios sakneles islindusios. Tai ir nebezinau ka toliau daryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Canaria @ 2008 06 15, 16:13)
Labas  4u.gif 
Noreciau gauti jusu patarimu. Vienas mano kaktusas turi vaikuciu ir noreciau kelis is ju atskirti ir persodinti atskirai. Tik nezinau kaip reikia teisingai dauginti. As ta ataugele atskyriau nuo mamos, o kas toliau? Internete skaiciau, kad reikia nupjauti apacia, leisti isdziuti ir tada pasodinti i zeme. Bet kad net nenupjovus apacios, ziuriu, kazkokios sakneles islindusios. Tai ir nebezinau ka toliau daryti  verysad.gif

Yra tokiu kaktusu,pav. Mammilliariju,tai labai lengvai isleidzia sakneles,tai ju ir pjauti nereikia.Rodik savo kaktusa,mes greitai pasakysim ka daryti mirksiukas.gifO be foto labai sunku ka nors patarti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 15 birželio 2008 - 16:17
QUOTE(rimusia @ 2008 06 15, 17:16)
Yra tokiu kaktusu,pav. Mammilliariju,tai labai lengvai isleidzia sakneles,tai ju ir pjauti nereikia.Rodik savo kaktusa,mes greitai pasakysim ka daryti  mirksiukas.gifO be foto labai sunku ka nors patarti doh.gif

Cia tas didesnis, kur daug vaiku aplipe smile.gif ir, beje, ar reikia nuimti juos visus, ar galima palikti augti?

http://picasaweb.google.com/Canaria9

P.S. As dar tik neseniai kaktusais susidomejau, tai ivairiu man klausimu iskyla, kur man atrodo sudetingi, o jums juokingi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Canaria: 15 birželio 2008 - 16:46
Čia echinopsis. Jis tikrai nelepus. Nieko nereikia jam daryti, sodink iš karto į žemę ir tuoj išleis šaknis. O dėl kitų vaikų tai kaip nori - gali nuskinti, gali palikti. Jei visus nuimsi tai daug vienodų kaktusų turėsi. smile.gif
Atsakyti
Aciu aciuks.gif
Atsakyti
Echinopsiai dauginas lengvai , dažnai ant motininio augalo augantis vaikai , jau būna su šaknelėm , taigi į žemę juos ir viskas
Savo echinopsį apgeniu , palieku be vaikų ax.gif , tada jis auga didesnis ir žydi gausiau biggrin.gif
bet mačiau pirkt maximoj ir 'krūmą' echinopsių labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 06 15, 18:23)

bet mačiau pirkt maximoj ir 'krūmą' echinopsių labai gražu  thumbup.gif

Gražu,kol jie mažiukai smile.gif kai gerokai paauga,tai tiek to grožio ir lieka,nebent labai jau dailiai nuauga.Įsivaizduoji,tokius kaip tavo kokius 5-9 vienam vazone... doh.gif hihihi.gif

Šiaip sako,kad jei Echinopsiams neduosi vaikuotis,tada jie žiedus krauna,kiek tame tiesos nežinau,nes vienas kolkas TIK vaikuoja,apie žiedus tik aš svajoju irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 06 15, 20:29)
Gražu,kol jie mažiukai smile.gif kai gerokai paauga,tai tiek to grožio ir lieka,nebent labai jau dailiai nuauga.Įsivaizduoji,tokius kaip tavo kokius 5-9 vienam vazone...  doh.gif  hihihi.gif

butu gražu , ko gero , bet kur reiktu dėt biggrin.gif
Mano echinopsiukas ruošiasi žydėt

Keliolika šiandienos nuotraukų blush2.gif
Atsakyti