Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

eina sau karsta.gif koks grozis,ziedas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2008 06 13, 23:12)
eina sau karsta.gif koks grozis,ziedas  wub.gif  wub.gif

dėkui rolleyes.gif 4u.gif pati esu šia mažyle labai patenkinta, o kvepia tai virtais burokėliais hihihi.gif
Atsakyti
[quote=@asta,
P.S.Pabirže,prie Onkologinio gymniuką pirkai?Kas dar gražaus buvo? g.gif

Buvau ir ten pirkau, kažko naujo neradau, tik šitas užkliuvo, kurio foto ir matėt 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 13, 20:52)
mano mammi pries dieną kitą pražydo, vos neišvirtau pro užuolaidas pamačius žiedą  biggrin.gif

Labai gražus žiedas wub.gif vakar kažkaip netas mano nesugebėjo nuotraukų parodyt doh.gif

Tina,kiek laiko augini leuchtenbergia?Gražūs jos žiedai būna wub.gif Šiemet ir aš ją įsigijau,tikiuos kada nors irgi pradžiugins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 06 13, 15:58)
nepameni kokie bumbulai buvo g.gif ?

Dabar jau maniske iki bumbulu nedatraukia nesusiporavus ax.gif

QUOTE(@asta @ 2008 06 14, 10:44)
Tina,kiek laiko augini leuchtenbergia?Gražūs jos žiedai būna  wub.gif  Šiemet ir aš ją įsigijau,tikiuos kada nors irgi pradžiugins  ax.gif

Kad Aina man atveze jau suaugusi augaliuka, o cia buvo pries du kokius metus, ar ne? blush2.gif taigi sunku nustatyti man jos amziu smile.gif

Tiesa skaiciau apie ragonesei, kad jei jiems patinka auginimo salygos, tai prazysta labai mazi bigsmile.gif Taigi, gal ir sulauksiu ziedeliu bigsmile.gif
Siaip isigilinau, kad gymnai nemegsta daug saules ir daugumai patinka rugsti zeme.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 14, 19:13)

Siaip isigilinau, kad gymnai nemegsta daug saules ir daugumai patinka rugsti zeme.

aš irgi skaičiau , ax.gif kad jiems geriau pavėsis, ir pati įsitikinau tuo

šiaip yra mažai kaktusų kurie nemėgsta pasikaitinti saulės spinduliuos , kiek prisimenu tai copiapoa, lobivija, matucana, opuntia , kai kurios rebutijos , gimnai ir daugelis lapenių ir panašių į juos
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 06 14, 19:55)
aš irgi skaičiau , ax.gif  kad jiems geriau pavėsis, ir pati įsitikinau tuo

šiaip yra  mažai  kaktusų kurie nemėgsta pasikaitinti saulės spinduliuos , kiek prisimenu tai copiapoa, lobivija, matucana,  opuntia ,  kai kurios rebutijos , gimnai ir daugelis lapenių ir panašių į juos

visad maniau kad opuntijai tai jau tikrai saulė patinka, kažkur skaičiau ir nusiskaičiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 14, 20:02)
visad maniau kad opuntijai tai jau tikrai saulė patinka, kažkur skaičiau ir nusiskaičiau  doh.gif

o kodėl doh.gif ? Maniškė tai tik kaifuoja ant tiesioginės saulės, sparčiai auga, tik laistau ją daugiau nei likusiuosius, taip kad net nežinau kur ta tikroji TIESA g.gif

[b]Papildyta:[/

Ant savo naujoko gymniuko radau kažkokias blusytes ryžas, greit lakstančias, tikiuos neužsidaugino ant kitų verysad.gif Pripurškiau, gal padės- bandysiu aiškintis - niekad nesusidūriau su šita fauna schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 14 birželio 2008 - 19:16
Tai gal parsinesei is pardes erkuciu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 14, 20:46)
Tai gal parsinesei is pardes erkuciu?  unsure.gif

ko gero, bet kas tai nežinau, kiek ieškojau foto, nelabai kur randu kad galėčiau įv ardinti tiksliai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 06 14, 20:15)
o kodėl doh.gif ? Maniškė tai tik kaifuoja ant tiesioginės saulės, sparčiai auga, tik laistau ją daugiau nei likusiuosius, taip kad net nežinau kur ta tikroji TIESA g.gif

[b]Papildyta:[/
Ant savo naujoko gymniuko radau kažkokias blusytes ryžas, greit lakstančias, tikiuos neužsidaugino ant kitų verysad.gif Pripurškiau, gal padės- bandysiu aiškintis - niekad nesusidūriau su šita fauna schmoll.gif
Erkutes letai judancios,gal taip kokie gyvei g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2008 06 14, 21:58)
Erkutes letai judancios,gal taip kokie gyvei g.gif

ko gero olandiški nauji egzemplioriai lotuliukas.gif , o jei rimtai - prieš saulę gerai pažiūrėjau ir radau kaip ir voratinklį nedidelį g.gif
Atsakyti