Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(rimusia @ 2008 06 04, 19:46)
@asta,Tina,naujokai  wub.gif  wub.gif
pabirze tai fritija

na va apsižioplinau, bet vistiek thumbup.gif
Atsakyti
Ai, merginos, as tik padusausiu ir nieko nesakysiu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš kukliai su 6 prasisukau šį kartą biggrin.gif
Mano didžiausieji:
user posted image
user posted image
Kaip visada gavau nustybėlių biggrin.gif Sekasi man su čeku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 06 04, 20:59)
Aš kukliai su 6 prasisukau šį kartą  biggrin.gif
Mano didžiausieji:

Kaip visada gavau nustybėlių  biggrin.gif 
Kas tokie?
Atsakyti
Grazuoliai Jusu naujokai wub.gif
Mano keletas naujoku cekiuku is 11...

Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 06 04, 19:48)

pabirze tai frithia,čia pirkta,šiandien  mirksiukas.gif
Merga,nerodo tavo foto

koksai grožis. Truputuką pavydžiu. Čia kokiam mieste buvo pirkt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 04, 19:25)
Mano naujokeliai, tik foto nekokybiskos, nes ryte pries darba skubinau, apsvietimo neziurejau. Stai, pirmi 6 - http://public.fotki....inute/kaktusai/
Papildyta:
@asta, puikumelis  thumbup.gif

Matai koks tas čekas, tau Turbinicarpus valdezianus įdėjo, o man ne verysad.gif , aš irgi jį buvau užsisakius.
Atsakyti
Mano čekai
daugiau nuotraukų

Atsakysiu už Asta , tas grožis pirktas Kaune
palaikiau rankose ir nutariau nepirkt sad.gif , gaila galėjau ką nors biški laimingesne padaryt , pardavus
Jei važiuosim penktadienį į tą pusę , galima butu prigriebt ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Daivike. @ 2008 06 04, 22:28)
Matai koks tas čekas, tau Turbinicarpus valdezianus įdėjo, o man ne verysad.gif , aš irgi jį buvau užsisakius.

man irgi įdėjo , bet negavau lobivijos, o taip norėjau verysad.gif , ir visai paprasto notiko , niu ir gerai , gavau čia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 06 04, 22:29)
Mano čekai
daugiau nuotraukų

Atsakysiu už Asta , tas grožis pirktas Kaune
palaikiau rankose ir nutariau nepirkt sad.gif , gaila galėjau ką nors biški laimingesne padaryt , pardavus
Jei važiuosim penktadienį į tą pusę , galima butu prigriebt  ax.gif

Gerai , Auge, piniginę patuštinai, ane? Bet verta , ypač kai Lietuvėlėj toks skurdus pasirinkimas verysad.gif Gal po metų, kelerių ir nereiks užsisakinėt - užsisvajojau lotuliukas.gif , tik kur jūs visos tiek jų sutalpinat? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 04 birželio 2008 - 21:35
Visų pasirodžiusių naujokai wub.gif O aš saviškiam ryt fotosesiją suruošiu pasirodysim ir mes. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 06 04, 22:32)
Gerai , Auge, piniginę patuštinai, ane? Bet verta , ypač kai Lietuvėlėj toks skurdus pasirinkimas verysad.gif Gal po metų, kelerių ir nereiks užsisakinėt - užsisvajojau lotuliukas.gif , tik kur jūs visos tiek jų sutalpinat?  4u.gif

nepamenu , bet atrodo kad neperlabiausiai , nebrangus ten kaktusiukai buvo , tik keli iš brangesnių , bet jie tokie mažiai blush2.gif , nedaug užkainavo mirksiukas.gif

o apie mūsų prekybvietes norėčiau pasakyt , kad dabar galima nusipirkti kaktusiuką apie kurį prieš pora metų galima buvo tik pasvajot , manau bus paklausa bus ir pasiūla
ieškokim sau smile.gif , ir dar draugėm pasakykim kur yr mirksiukas.gif
Atsakyti

Papildyta:

man irgi įdėjo , bet negavau lobivijos, o taip norėjau verysad.gif , ir visai paprasto notiko , niu ir gerai , gavau čia irnesakyk.gif
[/quote]

Aha matau , kad ir tau įdėjo, gražuolis wub.gif Nieko, kitą kartą pirmu numeriu į užsakymą (jei dar bus) įrašysiu, šį kartą paskutinį buvau įrašius lotuliukas.gif
Atsakyti