Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

O kažka lietuvių kalba, nes aš iš tos naujesnės kartos, kai rusų kalbos jau nebemokam blush2.gif
Atsakyti
Lietuvių kalba nieks neskanuoja knygų smile.gif
Pirmoje žinutėje yra nuoroda į puslapiuką apie kaktusu auginimą
kaip atskirt juos , man atrodo ten nėra g.gif

kadangi aš bendrauju su rusų o ne su anglų tai tenkintis tenka tik tais puslapiukais
o iš naujesnės kartos mergičkos turėtumėt anglų kalbą suprast biggrin.gif bent jau , tai internete apie kaktusus puslapiukų marios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 13 birželio 2008 - 16:37
QUOTE(Augė @ 2008 06 13, 16:23)
Einu saviškių euforbijų liežuviukų žiurėt  ax.gif

dabar aš kvailai paklausiu , tie bumbulai ant obesos , labai gražu , bet ten sėklos juose bus ane ?

nes atrodo tai kaip kaktusiukai maži  bigsmile.gif

ai sumprantu kaip ten bus , bet vistiek  blush2.gif

jei nuotraukoj gerai apziurejot, tai tie bumbulai triskiauciai ir kai prinoksta(po tris sekliukes bumbule) panasiai kaip euphorbija leuconeura saudo sekliukes po kelis metrus tolyn bigsmile.gif . butumet mate kaip as tinos obesienes vaikus gaudziau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 13 birželio 2008 - 16:45
QUOTE(Aduka @ 2008 06 13, 16:32)
O kažka lietuvių kalba, nes aš iš tos naujesnės kartos, kai rusų kalbos jau nebemokam  blush2.gif

Tuomet gal reikėtų knygyne nusipirkti normalesnę kaktusų encikopediją ir ją perskaityti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 13 birželio 2008 - 17:14
panos patarkit kokias trąšas mano kaktusiukams 4u.gif gal yra kokių žydėjimą skatinančių? blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 06 13, 17:40)
jei nuotraukoj gerai apziurejot, tai tie bumbulai triskiauciai ir kai prinoksta(po tris sekliukes bumbule) panasiai kaip euphorbija leuconeura saudo sekliukes po kelis metrus tolyn bigsmile.gif . butumet mate kaip as tinos obesienes vaikus gaudziau lotuliukas.gif  doh.gif

vaizdelis turėtu but geras blink.gif

o pas mane mergytė g.gif , reiks dar bernaičio pasižiūrėt
Asta o tu saviški apžiūrėjai ? gal bernaitį turi ? a ?
Atsakyti
NA PADĖKIT MAN DAR KARTELĮ- KĄ ČIA TOKĮ AŠ TURIU- http://images35.fotk...P1010620-vi.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 13 birželio 2008 - 18:08
QUOTE(Augė @ 2008 06 13, 17:52)
vaizdelis turėtu but geras  blink.gif

o pas mane mergytė  g.gif , reiks dar bernaičio pasižiūrėt
Asta o tu saviški apžiūrėjai ? gal bernaitį turi ? a ?

dekit nuotraukas, tada pasakysiui, berniukas ar mergaite mirksiukas.gif

pati turiu antra obesa is anglijos atkeliavusia. iki siol neparodo gimines doh.gif . sukrauna ziedus ir stovi, neatsidaro jie, taip ir nezinau kas pas mane g.gif matyt nekatroji gimine lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 13 birželio 2008 - 18:30
QUOTE(pabirze @ 2008 06 13, 19:07)
NA PADĖKIT MAN DAR KARTELĮ- KĄ ČIA TOKĮ AŠ TURIU- http://images35.fotk...P1010620-vi.jpg

kažkuris iš gimniukų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 06 13, 19:28)
kažkuris iš gimniukų  g.gif

ačiū labai labai, bandysiu googlint ( o aš tikėjaus, kad būtentne gymnas), na pažiūrėsim , kokia spalva bus 4u.gif
Atsakyti
Žadėtos gimniukų žiedų nuotraukos

Eisiu nufotkinsiu obesos žiedelius , bet pas mane mergytė , jos liežuvėlis iš trijų dalių , ech tos moteros , visos liežuvingos bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2008 06 13, 19:32)
ačiū labai labai, bandysiu googlint  ( o aš tikėjaus, kad būtentne gymnas), na pažiūrėsim , kokia spalva bus 4u.gif

man atrodo kad vienas iš mano dabar įdėtu gimniukų labai panašus į tavąjį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 06 13
[cool.gif
Papildyta:[/b]

man atrodo kad vienas iš mano dabar įdėtu gimniukų labai panašus į tavąjį  g.gif

ko gero kad taip - ir žiedas pas maniškis lyg ir švidčias, kad bus šviesiai rausvas 4u.gif
Atsakyti