Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

O tai jos paskui kazkokius vaisius uzmezga g.gif
Atsakyti
O kaip jūs obesų vyriškumą ar moteriškumą išsiaiškinat? Maniškė tai mažais trumpais žiedelias žydi, kaip pas Tina. Mačiau tokie ilgi žiedai būna, išsikeroję, tai ten jau vyras?
Atsakyti
Moteriske tada pas tave. Obesinai tai albai grazus savo spalvomis buna wub.gif
Atsakyti
Sveikos, gal ir kvailokas klausimas, bet gal žinor kokios literatūros (knygą ar kokį internetiį puslapį), kur nuosekliai ir aiškiai parašyta apie kaktusus, jų priežiūrą klases ir pan (pvz. kuo skieiasi katusas ir sukulentas, ar gymnius ar opesa) - čia jūs tokius terminus vartojat.

Perskaičiau aš tas temeles, bet labai norėčiau susistemintos info. Ačių visom, kam prašymas nepasirodys kvailas 4u.gif
Atsakyti
Mergytes yra labai fainu kakutusiuku pirkti Hyper Maximoj Kaune va tokiu is Tinos nuotraukyte pasiskolinau blush2.gif
http://images112.fot...38665/ee-vi.jpg
Tik jie po 3 - 4 susodinti ir po 8 Lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 13 birželio 2008 - 14:14
Eina sau, cia jau kazkas naujo, as labai didziuojuos siuo savo kaktusu, pirkit tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 06 13, 15:12)
Mergytes yra labai fainu kakutusiuku pirkti Hyper Maximoj Kaune va tokiu is Tinos nuotraukyte pasiskolinau  blush2.gif
http://images112.fot...38665/ee-vi.jpg
Tik jie po 3 - 4  susodinti ir po 8 Lt  4u.gif
wau,kokie grazus,ir kodel vis Kaune,galetu buti ir Siauliuose verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 13, 10:35)
O tai jos paskui kazkokius vaisius uzmezga  g.gif

nepameni kokie bumbulai buvo g.gif ?
stai taviske pries pora metu:
http://s12.photobuck...nt=IMG_6800.jpg

juk as seklas nurinkau ir pasejau pameni? smile.gif

moteriski ziedai iskisa trisakius liezuvelius, o vyruku ziedelis paprastas 4u.gif (jie atskiriami tik pagal ziedus, o ne pagal spalvas nono.gif . ruda spalva atsiranda jei tiesioginej saulej laikomi mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 13 birželio 2008 - 15:24
QUOTE(Aina @ 2008 06 13, 07:00)
tina, o man vis dar gaila sios obesos biggrin.gif , taip atiduot nenorejau, isimylet spejau as ja per tuos kelis menesius. ne senasis didysis obesinas, ne is anglijos atsisiustas dar vienas, nei is seklu isauge neatstoja sios grozio wub.gif  wub.gif . o gal mainom blush2.gif ? as tau angla tokio pa dydzio, tu man sita tongue.gif . o geriausia tai siulau vaziuot prie juros su visa obesa biggrin.gif , kaip tik obesinas ziedus isskleides, galetu padulket viens prie kito lotuliukas.gif

ech... geri laikai buvo... begdau kiekviena antradieni su abiem vaikais i Olandijos turgeli ir gryzdavau su pilna sunaus vezimelio apacia, kaktusais pripildyta cool.gif

kai tik pasitaikys proga i Olandija uzsukt, reiks man ta dieduka kaktusista susirast, gal dar kokiu grozybiu pasislepes turi bigsmile.gif

Joooo...grazus meiles romanas prie juros butu...
Vaziuok i Praha kaktusu apsipirkti. Ten gi buna rugsejo men. pas juos kaktusininku turgus. Vezimuko dar neismetei?? lotuliukas.gif
Aina, sitas tavo pasisakymas- tikra poezija thumbup.gif
Negi Tinos nesugraudinsi?
O idomu, ar visos euforbijos turi skirtingas lytis??
Atsakyti
Einu saviškių euforbijų liežuviukų žiurėt ax.gif

dabar aš kvailai paklausiu , tie bumbulai ant obesos , labai gražu , bet ten sėklos juose bus ane ?

nes atrodo tai kaip kaktusiukai maži bigsmile.gif

ai sumprantu kaip ten bus , bet vistiek blush2.gif
Atsakyti
Tai man niekas taip nesuteiksit info blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 06 13, 14:14)
Sveikos, gal ir kvailokas klausimas, bet gal žinor kokios literatūros prašymas nepasirodys kvailas  4u.gif

Čia rasi kelias knygas apie kaktusus ir dar visokių kitokių , prašom siūskis , jei aišku tau tinka rusų kalba
programa djvu peržiūrėjimui , jei neturi irgi ten smile.gif
Atsakyti